Zastava Kosova razvijena usred Beograda

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.291
Troje mladih sa Kosova poneli su iz Beograda specifičnu foto- uspomenu nakpon što su se slikali ispred Novog dvora u Pionirskom parku sa razvijenom zastavom Kosova.

Albin Krasnići, Rilind Ismaili i Albinda Kusar kažu da su bili deo jedne grupe mladih sa Kosova, koja je boravila u Beogradu. Posle prijema kod predsednika Srbije Tomislava Nikolića imali su želju da boravak u glavnom gradu Srbije ovekoveče ovakvom fotografijom.

Njihov prvobitni plan bio je da to urade ispred zgrade Skupštine Srbije, ali su morali da ga promene jer im "situacija" nije dozvolila. Onda su kao „pravo mesto“ pronašli ispred Skupštine grada Beograda.

Albin je iz torbe izvadio zastavu Republike Kosovo, a Rilind i Albanda su mu pomogli da je razvije. Sve je trajalo dve-tri sekunde, dovoljno za fotografisanje.

Informaciju i fotografiju objavio je web portal Bujanoci.net koji, kako kažu njegovi urednici, ima prosečno 10.000 poseta dnevno.

343269_kosovo_f.jpg

http://www.blic.rs/Vesti/Politika/383538/Zastava-Kosova-razvijena-usred-Beograda

Šta je tu čudno? Pa to im je glavni grad.

Београд је опасан град, заправо најопаснији српски град, ма шта мислио о њима, свака им част на храбрости.
Београђани су током другог светског рата отворено сарађивали са Немцима и могу са правом да кажем да се разликујемо од осталих као и наша прошлост.

Београд је опасан град, заправо најопаснији српски град, ма шта мислио о њима, свака им част на храбрости.
Београђани су током другог светског рата отворено сарађивали са Немцима и могу са правом да кажем да се разликујемо од осталих као и наша прошлост.
Jeste brate onoliko opasan da su im sipci razapeli zastavu u samom centru,a da je onaj nepokretni predsednik siptar a ne Srbin kazuje i cinjenica da je svoju bracu primio u dvore.Sto mene ne primi dabogda corav hodo,i meni je zlo u ovoj zemlji od tih lopina koji ne daju glavu dici a nase ubice primaju u zagrljaj i ljube se sa kasapima Srpskim.

Jeste brate onoliko opasan da su im sipci razapeli zastavu u samom centru,a da je onaj nepokretni predsednik siptar a ne Srbin kazuje i cinjenica da je svoju bracu primio u dvore.Sto mene ne primi dabogda corav hodo,i meni je zlo u ovoj zemlji od tih lopina koji ne daju glavu dici a nase ubice primaju u zagrljaj i ljube se sa kasapima Srpskim.

Hoces da isplatis penzije peMzionerima? Hocem!
Imas li da im isplatis za Jun 2013? Nemam!
Hoces da ti opet dam grates 200 miliona ojra da podmiris rupu u budzetu Srbije? Davaj!
Onda moras da primis (sguza) deljegacijata na Nezavisima Respubljik Kosova, i da svi svi svi vi skinete gatje da se izljubite? Hmmmm...
Nema peMzije do daljega! G-dine Seme, hocemo da skidamo gatje, i da se naguzimo... Ima li jos ko da penetrira? :whistling: :whistling: :whistling:

_nobody_

Poslednja izmena:
Nema više Tina moga !
Jebbo li te Oto fon Ribentrop.

Popušiš mi na popustu....!

kakav danak u neiskustvu :sad2:

- - - - - - - - - -

sad zamisljam sta bi se desilo da neko pokusa da razvije srpsku zastavu usred pristine i ne mogu da prestanem da se smejem...:rotf:
Zasto dozivim erekciju svaki put kada naidjem na tvoju poruku :eek:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back