Zasta sam ja predodredjen ?

Ekonomija, turizam, mada da sam na tvom mestu izabrao bi ekonomiju. E da, da sam na tvom mestu ne bi polagao vozacki, segment voznje ti je katastrofalan. Moguce povrede glave na poslu ili u prevozu. Moguce da vec i imas neki oziljak na glavi, opekotinu, posekotinu ili sl. Mozda si kao dete preziveo i strujni udar. Nego da se vratim ja na ekonomiju, znaci ekonomija i to u nekoj drugoj drzavi, ovde ne, sudjeno ti je inostranstvo i to verovatno neka ostrvska zemlja, npr Sicilija ili sl. Dobar si sa novcem drugih ljudi i papirologija bi trebalo da ti ide ok. Problem je samo sto si uzasno nestrpljiv. E da, jos jedan potencijalni problem su pluca, potrebno ti je dosta kiseonika, izbegavaj zadimljene i neprovetrene prostorije. Znam da to nisi pitao ali aj kao da kazem :). Pozdrav.

COVEK POGODIO DA ME DRMNULA STRUJA KAD SAM BIO MALI, I TO PORED PECI JA KLINJA SE IGRAO SA ZICAMA I SAMTRAS, ALI POSLE NEKOLIKO MINUTA BILO MI OK ! NEMAM NIKAKV OZILJAK NA GLAVI, A SADA TREBA NESTO DA UPISEM, NEZNAM KAKO SU MI NAKLONJENE ZVEZDE U JUNU NA MOJ RODJENDAN (BAS NA RODJENDAN MI PRIJEMNI) ? IMAM BODOVA I ZA EKONOMIJU, ALI I ZA ELEKTRONIKU KOJU ISTO VOLIM ! STAMISLITE JEL PAMETNO UPISIVATI ELEKTRONIKU ! DAKLE 18.06.1990 BLIZANAC PODZNAK VAGA- BG AJ VIDITE MOLIMVAS JEL SU MI ZVEZDENAKLONJENE U ELEKTRONICI POSTO ODLICNO BARATAM KOMPJUTEROM ![/i]

Elektronika bi ti bila veci izazov, dok bi ti ekonomija isla bez problema... Doduse opasnost od struje ti uvek predstoji, mada u elektronici nema sta da te prodrma :). U elektronici mozes vise da napredujes, samo se nauci strpljenju i uvek sve proveri najmanje dva puta. (Btw, veca je verovatnoca da ces se baviti elektronikom nego ekonomijom :))

Back