Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znas bre..ma ne znas, a mozda i znas. ma ne znas..garant.Ја бих се увредила. Озбиљно.
Да заспимо након свршавања, док смо још спојени је дивно. Али док су ми пуна уста... Па тачно бих га угризлаСпавај сада мајчин сине!
О сексу са Тајланда не желим ништа да знамznas bre..ma ne znas, a mozda i znas. ma ne znas..garant.
tajlandjani imaju tehniku mic po mic, lic po lic, sporovozno ko stari cira na liniji n.sad zrenjanin kad putuje 4 i po sata. o takom oralu pricam, a ne pljes po temenu, gutaj, pazi zube, lakse, sad cuuuu, staniiii, zaustavi jezicinuuu....ybt![]()
divna zemlja sa religijskim artefaktima na svakom cosku.О сексу са Тајланда не желим ништа да знамПрва асоцијација су деца
![]()
Kada muškarac zaspi dok mu se radi oral, to može značiti da je umoran ili da mu se jednostavno nije svidela situacija. Svako ima svoje različite reakcije i preferencije kada je u pitanju seksualna aktivnost. Važno je komunicirati otvoreno i iskreno s partnerom kako biste razumeli jedni druge i pronašli zajednički put ka zadovoljstvu i užitku.Šta znači kad muškarac zaspi dok mu se radi oral?
Pomozite da shvatim.
И овај орал може да спада у то "да се загрлимо и мазимо".Ja bih to nazvao: ne umes da odbijes sex i kazes lepo: e veceras sam ti bas preumoran, sta kazes da se zgrlimo i mazimo a cim odmorim obecavam ti ultra hot provod. I sledeci put nadoknadis.
Kako te nije sramota da budis ljude?Ја бих се увредила. Озбиљно.
Да заспимо након свршавања, док смо још спојени је дивно. Али док су ми пуна уста... Па тачно бих га угризлаСпавај сада мајчин сине!
Tacno! I odmah po budjenju da se sazove zbor radnih ljudi i da se prodiskutuje o slucaju!Kada muškarac zaspi dok mu se radi oral, to može značiti da je umoran ili da mu se jednostavno nije svidela situacija. Svako ima svoje različite reakcije i preferencije kada je u pitanju seksualna aktivnost. Važno je komunicirati otvoreno i iskreno s partnerom kako biste razumeli jedni druge i pronašli zajednički put ka zadovoljstvu i užitku.
U smislu kao sedi muškaras u fotelji i razmišlja šta mu se radi, i najednom shvati - jaoj, pa radi mi se oral! I momentalno zaspi? Pomozi mi da shvatim temilicu.Šta znači kad muškarac zaspi dok mu se radi oral?
Pomozite da shvatim.
možda se prosvetlio od pušenja pa malo izišo iz tela
ne vidim neko razumno objasnjenje, ako nije pod nekim opijatima koji su mu oduzeli osjetila cini mi se nemogucim.Šta znači kad muškarac zaspi dok mu se radi oral?
Pomozite da shvatim.
Шта читаш бре ово?Хахаха... Морала сам сликати. Између прстију...Pogledajte prilog 1376901
За сада је глупост. Добила на поклон. Не знам хоћу ли изгурати.Шта читаш бре ово?
За сада је глупост. Добила на поклон. Не знам хоћу ли изгурати.
bio umoran u p.m.Šta znači kad muškarac zaspi dok mu se radi oral?
Pomozite da shvatim.
Ne sexam penzionere.То је знак да мењаш пензионере за млађе типове.
Ne sexam penzionere.