Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To znači da je mnogo pijan.Šta znači kad muškarac zaspi dok mu se radi oral?
Pomozite da shvatim.
jel ti se desilo ili onako pitašŠta znači kad muškarac zaspi dok mu se radi oral?
Pomozite da shvatim.
Možda se umorio od sexa?Da je umoran do mere da ga ni seks ne može održati budnim.
Znači, bilo pušenje za desetkuto bi značilo da je pušenje najvrhunskije moguće, duhovno pušenje da kažem
ne reče nam jel si ti ili to iz filma?Znači, bilo pušenje za desetku
Ne bih da ti kvarim pleasure, ali mi se cini da je zainteresovan za sex sa tobom, kao rob za povecanje proizvodnjeŠta znači kad muškarac zaspi dok mu se radi oral?
Pomozite da shvatim.
aloeeeeeeeene reče nam jel si ti ili to iz filma?
Pa ako odmah kažem, odgovori neće biti nepristrasnine reče nam jel si ti ili to iz filma?
To je hipotetička situacija.Ne bih da ti kvarim pleasure, ali mi se cini da je zainteresovan za sex sa tobom, kao rob za povecanje proizvodnje
javi mi esem esom izgoreh od znatiželjePa ako odmah kažem, odgovori neće biti nepristrasni
Ma nije bilo ništa hipotetičkoTo je hipotetička situacija.
Redovan seks eliminiše takve snove. Baš dugo nisam sanjao seks, ne pamtim.jel se i vi probudite sa ukrutbom
Evo konkretan i detaljan odgovorПриликом оралног секса, мушкарац се опусти, често и затвори очи.
А ако је уморан од претходних активности (нпр. посао, јурњава за дневним обавезама, попут техничког прегледа и сл.) онда, кад се онако уморан, опусти и затвори очи, могуће је да изгуби свест и крене да сања.
Само ме занима, да ли у току сна долази до пада ерекције, или је она ерекција у сну исто тако јака?
Мада, за орал ерекција није обавезна.
valjda vidi od tebe pa i on zaspi.Šta znači kad muškarac zaspi dok mu se radi oral?
Pomozite da shvatim.