hoperka90:
Ja nisam takva da voim da se bijem.Ali ovi ortaci kazu da i kada bih opet bila metalka da bi i dalje bili gotiva vise ni ne znam sta da radim
Meni se vise smucilo da nosim crno,masnu kosu itd.i svaki put kad izadjemo da moram da lomim nesto sutiram i ponasam se ko zivotinja.Iskreno jedva cekam da upisem srednju da ih vise ne gledam.Pa ja stalno visim kod dise zato sto svi misle da su hoperi za tucu.Ne verujem da cu se vratiti metalu
Probala sam da pricam sa njima ali kazu da mnogo strcim u njihovom takozvanom krdu zato sto nosim siroke lone i nemam crno kosturske glave itd.LICE NA SEKTU.HVALA NA PODRSCI!!!!!!!!
Bez uvrede devojcice svi ste vi mali pozeri.I ti tvoji nazovi " Metalci" koji misle da je ideja metala da lomis stolice i pravis se da si smrrt.A vala i ti isto cim si se tako lako presaltala sa jednnog na drugi muzicki pravac.Oces sutra ustati i reci " u danas sam punkera"?Ok je menjati muzicke ukuse ali pogledaj svoju recenicu
Ne verujem da cu se vratiti metalu :!
Pa nije ti to bivsi decko pa da sad stalno raskidas i opet mu se vracas.
MUzika izgradjuje tvoj karakter ,u krvi ti je.Ono sto tvoji drugovi zive je divljastvo a ne metal i to je jadno tu se slazemo.A tebi je dosadio metal zbog tvog ponasanja a ne zbog muzike,lirika i osecaja koji on budi u tebi?Dosadilo ti je da nosish crnu ,masnu kosu?Pa operi je sestro.....ja sam metalka i imam plavu kosu do dupeta i perem je svaka dva dana ....po tvojim drugarima i ja sam pozerka jel?
Tako da mislim da ti neces dugo slusati hip hop jer to nisi ti ,ne osecas muziku ....al nema ni veze to je tvoj problem.
Pitam se uopste sta slusaju ti tvoji " metalci"
Jbt ovo je MUZIKA a ne Tinejdzeri.
Ako imas psiholoskih problema salji ih u novine.
Mislim koliki mozak moras da budes pa da pitas u ovakvoj situaciji sta da radim?
Oces da im budes otirac za noge? Onda im se uvlaci i trrudi se oko njih.
Ako imas malo grama mozga onda ih oteraj u tri lepe i nadji sebi novo drustvo!
KOliko je to bilo tesko smisliti......
Ljudi imaju i vecih problema a vi tu davite sa glupostima......kako mi dignete pritisak............