zashto????

Dont_Break_The_Oath:
A otkud ti znas sta sam ja?
Ja sam priznati i afirmisani pisac i scenarista u Norveskoj.
...

Ja sam za razliku od tebe naucio sta znaci biti umetnik i kako se postavljati na svakom polju koje trazi kreativnost.
I zato bih te za sada samo molio da prestanes sa vredjanjima.
I skromnost je vrlina...
Ok, DBTOath verujemo ti :cool:

Gwydion:
Pretpostavljam da ce onda ove diskusije zablistati kvalitetom? Ma daj, ovde 95% zasluzuju ban ako nista ono iz estetskih razloga ...
nece ova definitivno,ali ima i drugih tema koje su kolko tolko OK a vi ih unistite vasim potpuno uzaludnim raspravama koje nikuda ne vode.Mislim kome se ovde j.e.b.e. za to da li ti smatras Oath-a muzikantom poput cigana po kafanama,kolko znam nema tema o njemu pa da raspravljamo o tome sta je i ko je.Neka zivi covek svoj zivot i lepo ostavlja svoje komentare...I smaraju te price 'Ja scenarista,Ja virtuoz na gitari,Ja umetnik,Ja pa Ja pa Ja...'
i vredjajte se preko PP-a ili se nadjite kao ljudi pa pricajte u 4 oka.Ubite se od batina ako hocete ali shvatite da nam se ne citaju vasa prepucavanja oko toga ko je bolji i pametniji.
Bar se meni ne citaju,ne znam za ostale. :roll:

Cuj, muzicki forum na kojem su reme poput The Saints i MC5 prosle kako su prosle, a u pitanju je biblija roka kao sto svako normalan zna, i nema bas neku perspektivu. Na zalost.

Moon Child:
Gwydion:
Pretpostavljam da ce onda ove diskusije zablistati kvalitetom? Ma daj, ovde 95% zasluzuju ban ako nista ono iz estetskih razloga ...
nece ova definitivno,ali ima i drugih tema koje su kolko tolko OK a vi ih unistite vasim potpuno uzaludnim raspravama koje nikuda ne vode.Mislim kome se ovde j.e.b.e. za to da li ti smatras Oath-a muzikantom poput cigana po kafanama,kolko znam nema tema o njemu pa da raspravljamo o tome sta je i ko je.Neka zivi covek svoj zivot i lepo ostavlja svoje komentare...I smaraju te price 'Ja scenarista,Ja virtuoz na gitari,Ja umetnik,Ja pa Ja pa Ja...'
i vredjajte se preko PP-a ili se nadjite kao ljudi pa pricajte u 4 oka.Ubite se od batina ako hocete ali shvatite da nam se ne citaju vasa prepucavanja oko toga ko je bolji i pametniji.
Bar se meni ne citaju,ne znam za ostale. :roll:

hoperka90:
ala me ispljuva wind...nije ni bitno.
POstavila sam to pitanje iz ocaja jer ne mogu da verujem da tako nesto postoji.To oko kose ne mislim bukvalno nego bre nisam bila zensko uopste!Stalno sam se tulka ponasala ko divljak!Iskreno i u SUP-u zavrsavala!Ne kazem ja da su svi metalci takvi,ali ovi su i duvali i da na nabrajam vise...DALEKO OD TOGA DA CU JA SAD DA MRZIM METALCE.
Svaki put kad treba da podjem u skolu,ne ide mi e brate jer znam sta me ceka_prozivanja sa svih strana i jos 300 go**na

Ok mozda sam malo preterala ali sagledaj situaciju ovako.
Bolje veruj da tako nesto postoji,ljudi mogu da budu i jos veca djubrad .Mlada si i nazalost naicices u zivotu na jos gore situacije od ove.
Poenta mog posta prethodnog je bila da oko ovakvih situacija uopste ne treba razmisljati.Nikada ali nikada nemoj dozvoliti sebi da budes neciji otirac .Jel jasno :D
Tim tvojim "drugovima " fali par dasaka u glavi.Ovo nek ti bude nauk za ubuduce ljudi koji te teraju da biras izmedju njnih i jos nekog nisu ti prijatelji vec sebicni debili.Bezi od njih sto dalje mozes.
I prekini da zamaras svoju glavicu sa njima,jednostavno glavu gore i napred u lepsu buducnost :)
A sto se tice onoga da te prozivaju i tako to ...tu imas samo dva puta seko....ili se promeni i prilagodi drustvu ili guraj dalje svojim putem.Ja ti iskreno preporucujem ovo drugo jer nikada ne treba bezati od problema vec se treba suociti sa njnim
eto tako....
Poz

Heh...ali svaki put kad citam ovo meni jako smesno ne znam zasto :)
Cupi...pusti temu na miru ovo je uzivancija :)
Wild.....majke mi koji ti je? :) E ubi devojku u pojam totalno meni bas zao covece. Pa pusti je nek slusa sta hoce i nek ima svoje misljenje, a ti njeni drugari su ipak seljacine, goni ih u 3 lepe :evil:
Hoperko sta da ti kazem.....slusaj sta hoces i za**bi "metalce" sa kojima si se druzila...to je gomila nedotupavnika koji ce, kako je neko rekao na forumu, u drugom srednje preci na narodnjake i pljuvace po metalu u stereotipnom fazonu "sekta, narkoman...", pusti te fore. Ako neko hoce da bude sektas nek bude i onda nek ga sa razlogom tako nazivaju. Sa komanima iste, fore, budi sta hoces, ne obaziri se na okolinu koja ti ne odgovara.

Hm...slusajte Judas Priest i zivite za pivo :)

E maso ko ste vi da tako osudjujete muzicke pravce sada ako ti seljacici se ponasaju ko stoke hmm stace mi to ko nego odakle vama pravo da vredjate mjuzu ljudi koji se bave tom muzikom ulozili tolika sredstva i dusu u to a vi ko da je to neka igracka .. Kako se kaze ukusi su razliciti pa ja imam kuci muiku znaci i metallicu , GuAnO ApEs, Night wish , Limp bizgit , znaci 50cent ,2pac ,eminem,guns and roses ,i tako dalje osim narodnjaka to je beda a da techno, techno rave, itd. sada da nenabrajam zato palite da vi osudjujete svecku muziku vi ste mali ljudi naspram tih ljudi koji sviraju i prave tu muziku zato nemate neka prava da tako omjuzi govorite mozete samo svoje misljenje da imete i to da ga zadrzite za sebe tako da psssssttttt :evil: :evil: :evil:

dino.:
E maso ko ste vi da tako osudjujete muzicke pravce sada ako ti seljacici se ponasaju ko stoke hmm stace mi to ko nego odakle vama pravo da vredjate mjuzu ljudi koji se bave tom muzikom ulozili tolika sredstva i dusu u to a vi ko da je to neka igracka .. Kako se kaze ukusi su razliciti pa ja imam kuci muiku znaci i metallicu , GuAnO ApEs, Night wish , Limp bizgit , znaci 50cent ,2pac ,eminem,guns and roses ,i tako dalje osim narodnjaka to je beda a da techno, techno rave, itd. sada da nenabrajam zato palite da vi osudjujete svecku muziku vi ste mali ljudi naspram tih ljudi koji sviraju i prave tu muziku zato nemate neka prava da tako omjuzi govorite mozete samo svoje misljenje da imete i to da ga zadrzite za sebe tako da psssssttttt :evil: :evil: :evil:
1.,i 78423787865347 na n-ti puta ponovljeno-ovo je forum.F.O.R.U.M. mesto za diskusiju.D.I.S.K.U.S.I.J.U. za razmenu misljenja.M.I.S.Lj.E.Nj.A. Kontas?
2.,i nesto manje puta ponovljeno-decko,nepismen si.

dino.:

O cemu ti to?

vangelistexas:
Heh...ali svaki put kad citam ovo meni jako smesno ne znam zasto :)
Cupi...pusti temu na miru ovo je uzivancija :)
Wild.....majke mi koji ti je? :) E ubi devojku u pojam totalno meni bas zao covece. Pa pusti je nek slusa sta hoce i nek ima svoje misljenje, a ti njeni drugari su ipak seljacine, goni ih u 3 lepe :evil:
Hoperko sta da ti kazem.....slusaj sta hoces i za**bi "metalce" sa kojima si se druzila...to je gomila nedotupavnika koji ce, kako je neko rekao na forumu, u drugom srednje preci na narodnjake i pljuvace po metalu u stereotipnom fazonu "sekta, narkoman...", pusti te fore. Ako neko hoce da bude sektas nek bude i onda nek ga sa razlogom tako nazivaju. Sa komanima iste, fore, budi sta hoces, ne obaziri se na okolinu koja ti ne odgovara.

Hm...slusajte Judas Priest i zivite za pivo :)

Pa jel joj branim?
Ja samo kazem sta ja mislim.......
A veruj mi , ja nisam mislila nista lose.Samo netju da se uvlacim nikome.Htela je iskreni savet,dobila ga je....i to pametan.Takvi ljudi kao njeno bivse drustvo ne zasluzuju da trosi vreme na njih......

Ма знам, нисам ни мислио да треба да буде закључана, само сам проверавао да ли сам се натриповао или је све (бар већи део) у реду самном

Svejedno ko si ti da ili vi da takve komentare o mjuzi iznosite . Nepismen bahhh pa sta mislis da si me sada isprovocirao-la xex pa ja dobro znam da li sam pismen ili nisam . Nece mi neki ljakse govoriti o mojim kvalitetima - manama ko da me sada licno poznaje xexe . E da DECKO OVO JE F.O.R.U.M MESTO ZA D.IS.K.U.S.I.J.U MA NE JA TO NEZNAM , nego jaka su ti misljenja mislim vi mi se razumete u muziku ko ja u balet mislim bahhhhh sta kao slusate muziku i mislite da sve znate o njoj eee moja ti jadna nebila :) .................PS : Ma sta se ja sa tobom prepirem em te neznam em koji si mi ti **** ti meni da kazes nepismen ma mrs bree da te necujem vise pokri se usima :evil:

dino.:
E da DECKO OVO JE F.O.R.U.M MESTO ZA D.IS.K.U.S.I.J.U MA NE JA TO NEZNAM
Ma sta se ja sa tobom prepirem em te neznam em koji si mi ti **** ti meni da kazes nepismen ma mrs bree da te necujem vise pokri se usima :evil:

pa.... ne moze da se kaze za njega/nju da je nepismen/a..... :roll: pre bi se reklo za tebe..... ali ja necu da se mesam..... 8)

wild_child:
hoperka90:
Ja nisam takva da voim da se bijem.Ali ovi ortaci kazu da i kada bih opet bila metalka da bi i dalje bili gotiva vise ni ne znam sta da radim :!: :cry: Meni se vise smucilo da nosim crno,masnu kosu itd.i svaki put kad izadjemo da moram da lomim nesto sutiram i ponasam se ko zivotinja.Iskreno jedva cekam da upisem srednju da ih vise ne gledam.Pa ja stalno visim kod dise zato sto svi misle da su hoperi za tucu.Ne verujem da cu se vratiti metalu :!: Probala sam da pricam sa njima ali kazu da mnogo strcim u njihovom takozvanom krdu zato sto nosim siroke lone i nemam crno kosturske glave itd.LICE NA SEKTU.HVALA NA PODRSCI!!!!!!!! :P

Bez uvrede devojcice svi ste vi mali pozeri.I ti tvoji nazovi " Metalci" koji misle da je ideja metala da lomis stolice i pravis se da si smrrt.A vala i ti isto cim si se tako lako presaltala sa jednnog na drugi muzicki pravac.Oces sutra ustati i reci " u danas sam punkera"?Ok je menjati muzicke ukuse ali pogledaj svoju recenicu
Ne verujem da cu se vratiti metalu :!
Pa nije ti to bivsi decko pa da sad stalno raskidas i opet mu se vracas.
MUzika izgradjuje tvoj karakter ,u krvi ti je.Ono sto tvoji drugovi zive je divljastvo a ne metal i to je jadno tu se slazemo.A tebi je dosadio metal zbog tvog ponasanja a ne zbog muzike,lirika i osecaja koji on budi u tebi?Dosadilo ti je da nosish crnu ,masnu kosu?Pa operi je sestro.....ja sam metalka i imam plavu kosu do dupeta i perem je svaka dva dana ....po tvojim drugarima i ja sam pozerka jel?
Tako da mislim da ti neces dugo slusati hip hop jer to nisi ti ,ne osecas muziku ....al nema ni veze to je tvoj problem.
Pitam se uopste sta slusaju ti tvoji " metalci"
Jbt ovo je MUZIKA a ne Tinejdzeri.
Ako imas psiholoskih problema salji ih u novine.
Mislim koliki mozak moras da budes pa da pitas u ovakvoj situaciji sta da radim?
Oces da im budes otirac za noge? Onda im se uvlaci i trrudi se oko njih.
Ako imas malo grama mozga onda ih oteraj u tri lepe i nadji sebi novo drustvo!

KOliko je to bilo tesko smisliti......
Ljudi imaju i vecih problema a vi tu davite sa glupostima......kako mi dignete pritisak............

e pa ja mislim da je wild child BASH POGODILA U CENTAR SA TOM IZJAVOm... :!: :roll: sta je navikli ste se na tuc-muc na forumy pa ste se us**ali? :shock: :lol: ne znam i ja sam poprilicno popizdela posle hoperkinog posta,no posto je cika-gwydion zablokirao i gurnuo temicu u zaboreav nisam stigla da procitam :(

dino.:
Svejedno ko si ti da ili vi da takve komentare o mjuzi iznosite . Nepismen bahhh pa sta mislis da si me sada isprovocirao-la xex pa ja dobro znam da li sam pismen ili nisam . Nece mi neki ljakse govoriti o mojim kvalitetima - manama ko da me sada licno poznaje xexe . E da DECKO OVO JE F.O.R.U.M MESTO ZA D.IS.K.U.S.I.J.U MA NE JA TO NEZNAM , nego jaka su ti misljenja mislim vi mi se razumete u muziku ko ja u balet mislim bahhhhh sta kao slusate muziku i mislite da sve znate o njoj eee moja ti jadna nebila :) .................PS : Ma sta se ja sa tobom prepirem em te neznam em koji si mi ti **** ti meni da kazes nepismen ma mrs bree da te necujem vise pokri se usima :evil:
Aj'mo redom...
Ne znam se pise odvojeno
Ne pise se ko(kao) nego k'o
Ne bila se pise odvojeno
Ne cujem se pise odvojeno
Pise se pokrij, ne pokri...
A da ne spominjem kako su ti recenice formulisane, jedva te i razumem.
Toliko o tvojoj pismenosti.

Koliko se razumes u balet-nemam pojma, ali ja bar osnovne stvari o muzici znam jer sam toliko toga preslusala, a i da nisam-moje je pravo da postujem i komentarisem na ovom forumu.
Sad samo isqliraj.

P.S. Zensko sam...[/b]

dino.:

Ah ta omladina......

hoperka90:
E pa ovako narode.Intenzivno sam 3 godine slusala heavy metal medjutim odjednom sam se preshaltovala na hop.Metalci sa kojima sam pre bila super sada kao i da me ne poznaju!!!da li se ja josuvek trazim u muzici ili o cemu se radi??E a zasto mora muzika koju slusamo da bude presudna shto se tice prijateljstva?Stvarno sam razocarana i MOLIM vas nemojte da se svadjate ovde nego mi stvarno nekako pomozite :( :( :( :(
E ovako:
Pokusaj da to ne primas licno. Tinejdzeri, kao i deca, zbog hormona, umeju ponekad da budu surovi.
A to je i pitanje tolerancije.
U svakom slucaju, to nije TVOJ problem, nego njihov. :wink:

Moon Child:
dino.:
Aj'mo redom...
Ne znam se pise odvojeno
Ne pise se ko(kao) nego k'o
Ne bila se pise odvojeno
Ne cujem se pise odvojeno
Pise se pokrij, ne pokri...
A da ne spominjem kako su ti recenice formulisane, jedva te i razumem.
Toliko o tvojoj pismenosti.

Koliko se razumes u balet-nemam pojma, ali ja bar osnovne stvari o muzici znam jer sam toliko toga preslusala, a i da nisam-moje je pravo da postujem i komentarisem na ovom forumu.
Sad samo isqliraj.

P.S. Zensko sam...[/b]

znamo :wink: ali mrzim tu foru ispravljanja :roll: :evil:

Back