Zashto predati Mladica?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

ancika

Iskusan
Poruka
5.441
Koji su razlozi, zbog kojih bi srpski narod predao Mladica? Da li mi to uopshte zelimo? Suochimo se sa sobom i recimo shta zaista zelimo! Shta nam donosi Mladic sakriven u nashim krilima, a shta ako ga predamo Hagu i udjemo (skoro kao na kukovo leto) u EU?
Mislite o tome...

ancika:
Koji su razlozi, zbog kojih bi srpski narod predao Mladica? Da li mi to uopshte zelimo? Suochimo se sa sobom i recimo shta zaista zelimo! Shta nam donosi Mladic sakriven u nashim krilima, a shta ako ga predamo Hagu i udjemo (skoro kao na kukovo leto) u EU?
Mislite o tome...

Па 95% Срба уопште и не жели да преда Младића,
тако да је свака дискусија на ту тему излишна... Том
"темом" нас замајавају они политичари који немају решење
за животне и свакодневне проблеме народа, па онда као
фурају причу о "сарадњи" са Хагом и "уласком" у ЕУ...
Трла баба лан да јој прође дан...

Strela:
Па 95% Срба уопште и не жели да преда Младића,
тако да је свака дискусија на ту тему излишна... Том
"темом" нас замајавају они политичари који немају решење
за животне и свакодневне проблеме народа, па онда као
фурају причу о "сарадњи" са Хагом и "уласком" у ЕУ...
Трла баба лан да јој прође дан...
Kako su ti glupi odgovori,prestani da smaras!

Iron Lord:
@frozen1982. & PredatorBG11
Bez vredjanja javnih ličnosti (pravilnik)
???????
Znaci ako kazem da mislim da je Kostunica nesposoban idiot to je krsenje pravilnika......ja znam da je protivno pravilu vredjanje forumasha a kolko znam Kostunica nije drug chlan pretpostavljam......isto valjda vazi i za Karlu.....prvi put cujem da je protiv pravila pricati o javnim licnostima......missim onda me banujte sto mislim da je Bekam pozer,mozda mu neko dojavi pa se oseti uvredjenim.....bezveze.

frozen1982.:
???????
Znaci ako kazem da mislim da je Kostunica nesposoban idiot to je krsenje pravilnika......ja znam da je protivno pravilu vredjanje forumasha a kolko znam Kostunica nije drug chlan pretpostavljam......isto valjda vazi i za Karlu.....prvi put cujem da je protiv pravila pricati o javnim licnostima......missim onda me banujte sto mislim da je Bekam pozer,mozda mu neko dojavi pa se oseti uvredjenim.....bezveze.

Omalovažavanje i vređanje živih i mrtvih političara ili javnih ličnosti
http://pomoc.krstarica.com/?action=article&cat_id=005&id=223 :wink:

Iron Lord:
PredatorBG11 - ako se ne slažeš sa nečijim odgovorom, nemoj da omalovažavaš.

Мислиш ли да је довољно рећи некоме ко каже за нечије мишљење:
"како су ти глупи одговори престани да смараш" - немој да омаловажаваш?!
То су ти двоструки стандарди о којима говорим, неко други би већ добио - бан,
а неко само - благонаклони укор.

Strela:
Мислиш ли да је довољно рећи некоме ко каже за нечије мишљење:
"како су ти глупи одговори престани да смараш" - немој да омаловажаваш?!
То су ти двоструки стандарди о којима говорим, неко други би већ добио - бан,
а неко само - благонаклони укор.
Ti mozes od mene da dobijes ban-crveni.

opanak:
Kada je neko ne vaspitan a to isto pokazuje kroz kucno vaspitanje, u jednom kraju bivse Juge se kaze-MAN SE OVNA, MAN SE G.VNA-..............
Ima jos................
Ovde konstantno pada prozivka moderatora da navijaju za demokrate i LDP.Pa i da je to istina,sto se vi radikali ne zapitate kako nema nekog vaseg radikala?Pa prosto samo par vas znate da ukljucite kompkuter ali zato znate da ostrite nozeve,lozite smederevce,koljete prasice i slicne rabote,ni zasta niste za drugo,pa osecam da je webmaster sajta SRS neki cedista.

I.Sikorsky:
Ovde konstantno pada prozivka moderatora da navijaju za demokrate i LDP.Pa i da je to istina,sto se vi radikali ne zapitate kako nema nekog vaseg radikala?Pa prosto samo par vas znate da ukljucite kompkuter ali zato znate da ostrite nozeve,lozite smederevce,koljete prasice i slicne rabote,ni zasta niste za drugo,pa osecam da je webmaster sajta SRS neki cedista.

Mene na forumu prozivaju da sam demokrata a u kući mi prebacuju da sam radikal.
Odoh u levičare...

I.Sikorsky:
A sta tebi smeta,nesto,ljut si.
Ratko Mladic mora u Hag,milom ili silom.

У једном од бројних интервуја сада већ бившег потпредседника Владе Лабуса, омакла му се реченица: Ми имамо сазнања да је Младић тешко болестан... питање за Тебе гласи А ШТА АКО ЈЕ ЧОВЕК (НЕ ДАЈ, БОЖЕ) ПРЕМИНУО ? 8-) ИЛИ АКО ЈЕ НА САМРТИ ? 8-) Много сте бре, крвожедни..........прави пит булови......

eremita:
У једном од бројних интервуја сада већ бившег потпредседника Владе Лабуса, омакла му се реченица: Ми имамо сазнања да је Младић тешко болестан... питање за Тебе гласи А ШТА АКО ЈЕ ЧОВЕК (НЕ ДАЈ, БОЖЕ) ПРЕМИНУО ? 8-) ИЛИ АКО ЈЕ НА САМРТИ ? 8-) Много сте бре, крвожедни..........прави пит булови......
Pa nista,pokazace se telo,da je preminuo i to je to.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back