*Mihal*
Domaćin
- Poruka
- 4.181
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
*Mihal*:Margott:"maloletni pokajanik" je dete od 12-13 godina,a taj zatucani popa i josh gomile takvih krsti i sahranjuje "smrtnike"...mozda si nekom poljubio ruku...a,shta mislish?...
A ti si tu neka kojoj je zao malisana, pravi poljubac na pravu ruku uvek odgovara,ej, jel ja to polako postajem pravoslavac...? :shock:
Harborym:Nadajmo se da je samo ruku...
*Mihal*:Harborym:Nadajmo se da je samo ruku...
Da ne kazem sta sve satanisti ljube...
A ako si mislio na mene i nekog popa, sa njima imam zajednicko manje i od 'najvernijeg' satanista.
Harborym:*Mihal*:Harborym:Nadajmo se da je samo ruku...
A ako si mislio na mene i nekog popa, sa njima imam zajednicko manje i od 'najvernijeg' satanista.
A shta to Satanisti rade, ajde prosvetli me. Bash me zanima.
Znachi Pahomija treba ostaviti u zhivotu? Lepo, zhelim ti jednog Pahomija pored dece.

*Mihal*:Harborym:*Mihal*:Harborym:Nadajmo se da je samo ruku...
A shta to Satanisti rade, ajde prosvetli me. Bash me zanima.
Znachi Pahomija treba ostaviti u zhivotu? Lepo, zhelim ti jednog Pahomija pored dece.
Ne smatram da necije 'ime' kaze o nekome i necemo ko je i sta je. Ne moraju biti satanisti oni koji za sebe kazu da jesu, a isto tako nisu ni Hriscani svi oni koji se tako zovu. Kad kazem da satanisti nesto rade mislim na svu odvratnost nasilja i zlostavljanja koje ima poreklo od sotone. A da se ubijanjem ne moze nista postici o tome sam vec pisao.
A tvoje zelje su stvarno 'medene'. Pa ako mi zelis zlo, a kazes da si se posvetio sotoni, onda znaci da je sotona zao. A ako su i Bog i Sotona zli onda stvarno tesko nama!![]()
![]()
![]()
mozda nemaju pametnija posla sta ti mislisMargott:jel to neki fenomen il shta?
molim moderatore da imaju razumevanja radoznalost je u pitanju...
Harborym:Zato shto si za to da ovakve treba ostaviti u zhivotu.
U krajnjoj liniji, treba ih kastrirati, ovako i onako ne koriste polni organ.
Nasilje i zlostavljanje ima poreklo od Lucifera? Pogledaj malo stari i novi zavet, pa onda iznosi "chinjenice".

vidim ja da je ona zensko samo ti ne umes da citas izmedju redova malo si bukvalista...nerazumem osobe koje nesto kao cuju i onda se zapanje i stvore neku konstrukciju u glavi, i onda to plasirajuHarborym:Za onog iznad Mihaila. Izgleda da si i ti imao jedan iz srpskog, pa da nisi razumeo lica.
Vidish, ne kazhe se TAJ Margot, vecj TA Margot, shto nas dovodi do zakljuchka, da je Margot zhensko.
Mihaile, shto se tiche tvog jehove:
http://forum.krstarica.com/viewtopic.php?t=32752
Listaj malo i Britaniku pod "Moloh", zapanjicjesh se.
Jedan od primera je hrishcjanin. On smatra bibliju za bozhiju rech, ja je gledam kao:interesantno hoces da objavis svoje istrazivanje u botaniciHarborym:Ma gde sam se pronashao u tomeJedan od primera je hrishcjanin. On smatra bibliju za bozhiju rech, ja je gledam kao:
a) pokradeni skup egipatskih i sumerskih mitova kreacije
b) kontradiktornu sharenu lazhu
mislis da valjam botanike po kucama neznam zavisi od provizije.mozda neki drugi put...Harborym:Bi ja, ali bojim se da cje da postane neshto tipa biblije.
A) najprodavanija knjiga
B) najnechitanija knjiga.
Bilo bi lepo. Onda cje kreteni mocji da se skupe i da tumache moja naglabanja, a mozhda cje chak i da ratuju zbog nje. COOL!
Hvala na ideji. Osh mi budesh Apstol?![]()
srdiv:mislis da valjam botanike po kucama neznam zavisi od provizije.mozda neki drugi put...Harborym:Bi ja, ali bojim se da cje da postane neshto tipa biblije.
A) najprodavanija knjiga
B) najnechitanija knjiga.
Bilo bi lepo. Onda cje kreteni mocji da se skupe i da tumache moja naglabanja, a mozhda cje chak i da ratuju zbog nje. COOL!
Hvala na ideji. Osh mi budesh Apstol?![]()
Margott:jel to neki fenomen il shta?

Enigma - Silent Warrior:Long ago, for many years,
White men came in the name of GOD.
They took their land, they took their lives,
A new age has just begun...
They lost their GODS, they lost their smile,
They cried for help for the last time.
Liberty was turning into chains,
But all the white men said:
That's the cross of changes
In the name of GOD - The fight for gold
These were the changes.
Tell me - is it right - In the name of GOD
These kind of changes ?
They tried to fight for liberty,
Without a chance in hell, they gave up.
White men won in the name of GOD,
With the cross as alibi.
There's no GOD who ever tried,
To change the world in this way.
For the ones who abuse His name,
There'll be no chance to escape,
On judgement day!
In the name of GOD - The fight for gold
These were the changes.
Tell me - Is it right - In the name of GOD
These kind of changes ?
Tell me why, tell me why, tell why
The white men said:
That's the cross of changes ?
Tell me why, tell me why, tell why,
In the name of GOD
These kind of changes.
*Mihal*:Margott:jel to neki fenomen il shta?
To sto tamo neki otucani popa 'napali' se na nekog maloletnog pokajanika, ne znaci da celo pravoslavlje
vrvi od pedofilije. Kakvog li fenomena, iste stvari se desavaju i u bilo kom delicu sveta, sto ne znaci da oni nisu vecini Hriscana odvratni. :? :? :?
srdiv:mozda nemaju pametnija posla sta ti mislisMargott:jel to neki fenomen il shta?
cekaj da nisi ti od onih ugrozenih decaka koji sada trebaju da zive sa traumama i kako i u zivotu nista ne ide zbog toga.koji svestenici,gde, kada