Zashto neke cure daju svoj broj a onda daju kasku !

Betty:
Svašta.
Ja i moje drugarice baš volimo da se zapatimo u kafani....:wink: Mada, jeste malo glupo - posle sretnem nekog od tih likova, i predstavim ga "ovo je moj drugar iz (ime kafane)".

Ma...:D

A što se tiče ispovesti, sjajni su - možeš filmove da snimaš po njima :lol:

Toliko si mi srecna i slatka,ali si mi velika lozana.Mora da od skora imas neku vezu.

DEEP&SEXY:
Radi se o sledecem, veliki broj cura, nakon sto im pridjem, bude vrlo raspolozeno za druzenje i sl, kad im potrazim broj, daju bez problema, ali kad ih pozoves onda bla bla bla, i sledi odbijanje...

U cemu je trik, ako hoces nekog da odbijes valjda mu ne das broj a ne obrnuto??

Moze mala pomoc u shvatanju zenskog uma.

Dace samo ako im se svidjas.

Sada,imas akcije.Pa lepo nauci da ih iskoristis.praksa.
Mada po tvom niku vidim da se vise salis sa temom.
A forumasice brze bolje dotrcale da se hvale kako daju telefone jer ne znaju drugacije da se odbrane

:shock:

inspirion:
Betty:
Svašta.
Ja i moje drugarice baš volimo da se zapatimo u kafani....:wink: Mada, jeste malo glupo - posle sretnem nekog od tih likova, i predstavim ga "ovo je moj drugar iz (ime kafane)".

Toliko si mi srecna i slatka,ali si mi velika lozana.Mora da od skora imas neku vezu.

zamisli, iako sam pristojnu kvoticu tipova upozanalavala po kafanama - ni jedan decko mi nije bio iz kafane :D

To su likovi sa pristojnijih mesta /bili/...
ali to je ona stara prica - ne zanima me niko ko me startuje u kafani /klubu, kaficu, bilo gde/, bas kao ni na ulici...narocito ako ga tu PRVI put vidim. U cemu je problem zabaviti se to vece u razgovru sa nekim? Naravno da nista ozbiljnije ne dolazi u obzir :wink:

Buntovnik_Bez_Razloga:
Danas, pre podne, kada sam kupovao dnevne novine, cuo sam kratak razgovor dve srednjoskolke koje su prolazile pored trafike.
Prva:Ebote, sinoc mi je poslao 48. poruka!
Druga:U jeeee...lik bas ima kredita za bacanje?!
Prva:Ma...
Druga:Sta si uradila?
Prva:Nista. Iskulirala sam ga. Nisam mu odgovorila ni na jednu poruku!

napaljene klinke :roll: a verujem da toliko poruka sigurno nije bilo, iz prvog razloga $to ne bi umela da izbroji do 48! :lol:

Betty:
inspirion:
Betty:
Svašta.

zamisli, iako sam pristojnu kvoticu tipova upozanalavala po kafanama - ni jedan decko mi nije bio iz kafane :D

To su likovi sa pristojnijih mesta /bili/...
ali to je ona stara prica - ne zanima me niko ko me startuje u kafani /klubu, kaficu, bilo gde/, bas kao ni na ulici...narocito ako ga tu PRVI put vidim. U cemu je problem zabaviti se to vece u razgovru sa nekim? Naravno da nista ozbiljnije ne dolazi u obzir :wink:

A kako ih upoznajes?
btw Ja ih samo tako i upoznajem.

Back