Misanthropos Aktivan član Banovan Poruka 1.050 03.03.2006. u 16:23 - zasebitost,....introvertnost #51 Tuzni_patak: ...nastaje predrasuda da im ovde nije mesto.... Kliknite za proširenje... Rekoh ti, pred-rasuda nije nista lose. Ko nema pred-rasudu o necem, taj uopste nije ni mislio o toj stvari.
Tuzni_patak: ...nastaje predrasuda da im ovde nije mesto.... Kliknite za proširenje... Rekoh ti, pred-rasuda nije nista lose. Ko nema pred-rasudu o necem, taj uopste nije ni mislio o toj stvari.
7thpoison Aktivan član Poruka 1.151 13.07.2010. u 17:59 - zasebitost,....introvertnost #52 Ja sam introvertna,i volim sto sam takva,dok je moja rodjena sestra strasno ekstrovertna. Oboje imaju i prednosti i mane. Za mene je to nekako dobro `Ljudi su kao i gomile rijeci,nije nuzno znati sve.....` Poslednja izmena: 13.07.2010.
Ja sam introvertna,i volim sto sam takva,dok je moja rodjena sestra strasno ekstrovertna. Oboje imaju i prednosti i mane. Za mene je to nekako dobro `Ljudi su kao i gomile rijeci,nije nuzno znati sve.....`