Zare traži dom

Ja bih želela da udomim Zareta, zaista je prelep... Živim u Pančevu, u kući sa dvorištem. Da li bi predstavljalo problem što imam dve mace? Kako Zare prihvatia decu? Zato što imam dvoje dece (osnovna i srednja škola). Pozdrav Sandra :)

Da, Zare je od pre tri dana kod mene u Pančevu, privikava se na novu sredinu, dvorište, decu i deluje mi zadovoljno. Raduje se ukućanima, lepo jede, slaže se sa macama i mislim da smo započeli lepo prijateljstvo. Pozdrav! :D

Od prosle nedelje Zare zivi u Pancevu u jednoj predivnoj porodici (SANDRAMI). Ima dvoriste u kome moze slobodno da se igra, mace pored kojih spava i jede. Primila ga je porodica puna topline i razumevanja (za Zareta tinejdzera), koja koja ga mazi i voli kao sto sam i ja to radila. Jako brzo ih je prihvatio i cini mi se skoro preko noci zavoleo,a kako i ne bi kad se tako lepo brinu o njemu. Ostaje mi da se nadam da ce ziveti lep i dug zivot. Zapoceo ga je u kartonskoj kutiji, sam, gladan i promrzao, a danas ima dvoriste, 2 mace kojima ustupa svoj obrok :) i mnogo ljudi koji ga vole, ukljucujuci mene koja ga obozavam.
Hvala i Belli koja mi je dala Zareta kada je imao 3 nedelje, jer je Zaki uneo puno radosti u moj zivot i uzvracao svu ljubav koju mu pruzam. Nisam smela da ti pisem do sada, jer sam cekala da sve prodje kao treba, da bih sa sigurnoscu mogla da kazem da je Zare danas jedan srecan pas!

Ovo je prica sa srecnim krajem.

Back