Zara

Ja sam kupila 2 tanka džempera na raskopčavanje i baš sam zadovoljna (pu, pu).:D
Osim toga ništa nisam kupovala, mada moju drugarice jesu i zadovljne su.

Neki dan sam obisla novosadsku,i nije mi bilo dobro.Nasla sam minimum 15ak must have stvarcica.Cizme i jakne su me odusevile,mada kao sto rece treba sacekati snizenja.
Inace ja volim Zaru,jer je dobra za kombinovanje i ima stvarno sirok asortiman,za svakog ponesto.Vecinom kupujem po snizenjima,jer imam srecu s manjim brojevima pa i sa cenama.Majice su vecinom krpe mada se uvek probere sta valja.Modni detalji mi se svidjaju,a od obuce ima prelepih modela,koji su pravi teror za stopala.Odnos kvalitet-cena u slucaju obuce nije pravi.Farmerice retko koje da mi se svide,mada sam prosle godine uzela model za 700din. i odlicno izgledaju i danas.Na suknje padam.

Cizme su bas sado-mazo. :mrgreen: Dugacke metar. :mrgreen: Medjutim, svidjaju mi se, mada mi se ne svidja da budem laksa 16 hiljada zbog njih. :whistling: U tome se ne moze ici na fakultet. :mrgreen:

Cula sam da generalno beogradska ima mnogo vise modela od nase, novosadske. Pogledaj na sajtu Zare, pa ce ti biti jasno koliko nedostaje. :)

Cizme su bas sado-mazo. :mrgreen: Dugacke metar. :mrgreen: Medjutim, svidjaju mi se, mada mi se ne svidja da budem laksa 16 hiljada zbog njih. :whistling: U tome se ne moze ici na fakultet. :mrgreen:

Cula sam da generalno beogradska ima mnogo vise modela od nase, novosadske. Pogledaj na sajtu Zare, pa ce ti biti jasno koliko nedostaje. :)

Jao kad sam videla te cizme,pa meni skroz do kukova dodju:zcepanje:
Nego to s rasivenim stvarima,uvek se desava ne samo u Zari nego i u Mangu,NewYorkeru,i svim tim buticima gde je roba tako nakaradno izlozena.Pogotovo na rasprodajama,svaka treca majica s nekom greskom,ili pocepano,ili prljavo,musterije haos cine.

Zara ima dobre stvari, ali su te obicno skuplje...mada, moram da priznam da su poslednjih godina popustili na kavlitetu..i cinjenica je da ono sto stoji u Zari napolju i na nasim rafovima nije isto...ja jos uvek nosim neke njihove majice koje sam kupila 2004. u Lisabonu, al zato imam pantalone koje su izgubile boju nakon prvog pranja od prosle godine....inace im je ona basic kolkecija od organskog pamuka super...te majice se peru na preko 60 i bukvano im nista nije godinama...

Imam X stvari iz ZARE (BiH), vec nekih 2 god. i da divno cudo, za sad su nepoderive, da cuknem u drvo :mrgreen:
Npr. farmerke, tamni teksas, uske, niski struk a platila 9 eura, nosim ih non stop...
Majica njihovih imam dosta, i sve su jos u istom stanju kad su kupljene, a kostale od 2-5 eura...
Suknje, isto...
Mada ne volim sto kad "plane" roba, svi na ulici izgledaju kao uniformisani...pa kombinujem po jedan komad odjece. I to najcesce ne te godine kad kupim.
Najbolje sto sam uzela kod njih je bijela koncana majica/tunika-nosim je i ljeti i zimi, a divan pamuk, i crna (pamuk/elastin) haljina 3 eura na rasprodaji, to mi niko ne vjeruje kad kazem koliko sam platila :lol:

Zara je ok, skuplje stvari su boljeg kvaliteta od onih jeftinijih koje se kupuju po principu - vidi, jeftino, a Zara, daj odma' 10 komada :roll:
tu uvek nađem nešto što mi se sviđa... jednako svetlih trenutaka imaju i NewYorker i Bershka

mango i terranova su krš nad krševima, tamo više i ne ulazim

Obozavam Zaru. Ima jedna u trznom centru blizu moje kuce. Cene su prihvatljive, cini mi se da je ovde (Kanada) cak i jeftinija nego u Srbiji (mislim jeftinije u smislu odnosa cena i plata), a stvar koju najvise volim je sto za debele kanajanke nema nista da se nadje, jer njihovim linijama (slicnim buretu) ne odgovara spanski dizajn. Jedino sam se iznenadila kad sam u decembru probala jedan kaputic i ispostavilo se da su mi rukavi kratki, to mi se nikad ranije nije dogodilo

bila sam u zari u dc i uscu, znaci ova nova prolecna kolekcija je uzas....

ja nisam mogla da verujem koliko je sve grozno.. ne samo u zari, isto je u bershki, stradivariusu, new yorkeru...:roll:
sve neke boje zuta, zelena, narandzasta, crvena, katastrofa....
neki cvetni dezeni, neke pruge, siroke majce, suknje, iste ko na slikama od moje babe u mladosti :lol:

E ovo sam i ja htela da napisem.Fuksija, elektroplava, zuta, ok, ali ne SVE. Modeli su jaaaako tetkasti, zimska kolekcija je bila mnogo, mnogo bolja. Cak ni casual kolekcijom nisam zadovoljna.Trazila sam mali pleteni kais za struk, nista. Aksesoari ove sezone uzas.Bas sam razocarana.
Volela bih da imamo Bershku u Novom Sadu.:evil:

Redovno pasem oči na izlog ali mislim da nikad nisam kupila ništa u Zari.
Iskreno kad sam ušla i videla da sakoe prodaju po ceni od 10 000 ( a kad pomislim da sam za malo više od toga kupila fantastični kaput u Nikolasu i brdo kvalitetnih stvari ) smučilo mi se. Plus što su bili prilično šmrljavi.
Mada ajde, deluje mi korektnije i kvalitetnije od recimo Manga gde uglavnom uđem da se ismejem kvaliteti, cenama i izgledu asortimana.

Ima lepih stvari u Zari , lično volim šarenilo i verovatno se na sniženju može naći lepih i jeftinih stvari ali nešto baš nisam spretna u hvatanju rasprodaja a ovako, za svaki dan ...previše para za moj džep.

Umrecu za onim pink sakoom kog vecito vidjam po forumima i modnim blogovima, al' dok on dodje na red ostadoh praznog novcanika...
Neki dan sam obisla Zaru, ima lepih stvarcica, ali steka se...snizenja pocinju 27. ili 28.06

Back