zar zavodite samo u halterima?

Teško da će ti ijedan muškarac potrefiti: ukus (po pitanju boje, materijala, da l bi čipku ili pamuk), model (korset, gaćice i brus, tange, brazilke, bokserice itd) i veličinu (takođe i oblik korpe, pošto postoje plitke, dublje, punjene, sa fišbajnima, bez istih, push-up, sportski itd). Tako da sexy veš kupujem sama. On može da suflira. I finansira. I skida ga:)

u seks shopovima su univerzalne velicine :)))))

Udoban veš kupuju žene.
Kupovinu sexy veša prepusti muškarcu.

Ко, бре, да купује гаће, па нисам ја импо да морам да намештам шипке по стану и купујем гаће не би ли се воздигао.
Свашта са вама женама,
Видео сам у излогу Деда Мраз секси веш, баш сам помислио, ко еботе то купује, Кад оно, мужеви жена са Жена. И швалери, изем ти тог швалера што донесе Бугати гаће кад крене у штету.

pitanje za moje sexy hot forumaske drugarice: da li nosite potkosulje (sem eli,ona sigurno nosi po 5 odjednom) i kako se oblacite zimi a da ste i dalje tako atraktivne kao sto jeste?
zelim da kupim taj ves za zimu potkosulje i majice,ali vidim da toga ima samo u radnjama za babe
da li me je vreme zgazilo? (ne izlazim na minus golog stomaka)
kako zena i zimi da bude kao prosecna forumasica-pozeljna,da se muzu i posle 50god braka dize na nju :whistling:
a pidzame? (bude li neko napisao pizame prijavicu post!!!) a unihop do ispod pazuha?
evo ja sam nasla ovo ,izgleda mi toplo al je antisex :(
http://www.damart.fr/F-10091-tee_shirt-de-dessous
i prevod za one koji su imali keceve iz analize knjizevnog dela: (znate ono sta je pisac hteo da kaze)
da li ste oduvek birale udobnost ili ste u nekim godinama pocele da joj dajete prednost u odnosu na estetiku?
ne obavezno u odnosu na partnera,nego na to kako se i same osecate ,da li biste nosile bapski brushalter na pustom ostrvu
pisale smo skorije u bridzit dzons gacama

Omatorila si... :sad2:

z:mrgreen:

Ко, бре, да купује гаће, па нисам ја импо да морам да намештам шипке по стану и купујем гаће не би ли се воздигао.
Свашта са вама женама,
Видео сам у излогу Деда Мраз секси веш, баш сам помислио, ко еботе то купује, Кад оно, мужеви жена са Жена. И швалери, изем ти тог швалера што донесе Бугати гаће кад крене у штету.

lol...

Back