zar zavodite samo u halterima?

LindaLee

Elita
Poruka
22.197
pitanje za moje sexy hot forumaske drugarice: da li nosite potkosulje (sem eli,ona sigurno nosi po 5 odjednom) i kako se oblacite zimi a da ste i dalje tako atraktivne kao sto jeste?
zelim da kupim taj ves za zimu potkosulje i majice,ali vidim da toga ima samo u radnjama za babe
da li me je vreme zgazilo? (ne izlazim na minus golog stomaka)
kako zena i zimi da bude kao prosecna forumasica-pozeljna,da se muzu i posle 50god braka dize na nju :whistling:
a pidzame? (bude li neko napisao pizame prijavicu post!!!) a unihop do ispod pazuha?
evo ja sam nasla ovo ,izgleda mi toplo al je antisex :(
http://www.damart.fr/F-10091-tee_shirt-de-dessous
i prevod za one koji su imali keceve iz analize knjizevnog dela: (znate ono sta je pisac hteo da kaze)
da li ste oduvek birale udobnost ili ste u nekim godinama pocele da joj dajete prednost u odnosu na estetiku?
ne obavezno u odnosu na partnera,nego na to kako se i same osecate ,da li biste nosile bapski brushalter na pustom ostrvu
pisale smo skorije u bridzit dzons gacama

Poslednja izmena:
HVALA TI, BAKO: U vunenim čarapama do orgazma lako!
Ako vam je stalo do toga da tokom ledenih zimskih dana zavodite svog partnera, ali i da sebe bez ikakvih poteškoća dovedete do vrhunca, zaboravite na seksi veš i visoke potpetice. Caka je u tome da ne smete da dozvolite da vam stopala budu hladna (c/p)

car0.jpg

Eh dame , dame ,

:think::cool: Ne zavodi se samo u sexi odeci , i sexi donjem vesu . Zavodi se i blagim dodirom i zagrljajem . A donji ves nije samo halteri i tange i carape na sav , i padobran gace mogu biti interesantne , Bodi je vrlo interesantan , pogotovu za dame u godinama koje moraju i da cuvaju ledja . A postoje i vrlo lepe spavacice , pocev od "" bebi dol"" pa dugacke malo prozirne i td .

A oko te teme se jos da diskutovati . A evo vam jedne price .: Nudo plaza ,mesano drustvo koje se karta i stvar na ""Izvolte" . Muski svet mirno pijucka "rogonju " i zeza se . Ostali smo bez cigara i posto smo mi"" jaci pol ""bili lenji da se oblacimo da bi presli preko ograde po cigare jedna dobro drzeca dama u srednjim godinama se ponudila da ode .Ustala je i obukla samo kosulju koja je samo malo pokrivala . U roku od 5 sekundi "" jaci pol "" je zbrisao u vodu da se hladi . Naravoucenije >............same ixvucite zakljucak

:gace::brus::manikir:

pitanje za moje sexy hot forumaske drugarice: da li nosite potkosulje (sem eli,ona sigurno nosi po 5 odjednom) i kako se oblacite zimi a da ste i dalje tako atraktivne kao sto jeste?
zelim da kupim taj ves za zimu potkosulje i majice,ali vidim da toga ima samo u radnjama za babe
da li me je vreme zgazilo? (ne izlazim na minus golog stomaka)
kako zena i zimi da bude kao prosecna forumasica-pozeljna,da se muzu i posle 50god braka dize na nju :whistling:
a pidzame? (bude li neko napisao pizame prijavicu post!!!) a unihop do ispod pazuha?
evo ja sam nasla ovo ,izgleda mi toplo al je antisex :(
http://www.damart.fr/F-10091-tee_shirt-de-dessous
i prevod za one koji su imali keceve iz analize knjizevnog dela: (znate ono sta je pisac hteo da kaze)
da li ste oduvek birale udobnost ili ste u nekim godinama pocele da joj dajete prednost u odnosu na estetiku?
ne obavezno u odnosu na partnera,nego na to kako se i same osecate ,da li biste nosile bapski brushalter na pustom ostrvu
pisale smo skorije u bridzit dzons gacama

ako uopste uspe da mu se digne posle 50 godina braka (znaci da ima najmanje 70 godina :zcepanje:)

u pocetku,seksi je i kad si u vunenom hulahopu i gacama koje cuvaju bubrege,jer eroticne smo mi same,nase ponasanje,zelja,oci,situacija
posle X godina braka cipka,svila,crveno-crna kombinacija,muzika,svece,vino...nista to vise nije isto....
moze seks da bude i bolji,jer smo vise uigrani,ali nikada vise one vatre i zari kao na pocetku

vecina klinki se oblaci poput nekih tetki da izgleda starije i zrelije..ok znam dodju zene u godine kad nije bas sve dotegnuto ali opet mislim da se mogu oblaciti moderno, ne mora bas replay ali tako nesto sportski elegantno sto su oduvek nosile..iako mozda ne izgledaju fit kao ranije najbitnije da se bave sportom pa je manje vise bitno sta nose,jer sama ta promena govori da im je frka a to nije sexy

Back