De profundis
Zainteresovan član
- Poruka
- 324
ohoho pa mi imamo manjinca na forumu......Odakle ste ,poštovani ......????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel ja?De profundis:ohoho pa mi imamo manjinca na forumu......Odakle ste ,poštovani ......????
za tebe neznam ali ja s' ove strane mosta.... zna se kojegDe profundis:Ne ja.......Ti bre!
mi to ne PRAVIMO to ti je bioloski produkt kod normalnih...sto vi toga nemate a?????De profundis:Auuuuuuu......Misliš na K.M.........Pa bre kad ćete vi šipci malo da se smirite da živimo ko sav normalan svet........samo sr*** pravite..........![]()
De profundis:šta si došo onda ovde.......Da pričaš kako su samo srbi krivi.......E, batko ,ta priča ovde ne prolazi
.......![]()
adem_ks:mi to ne PRAVIMO to ti je bioloski produkt kod normalnih...sto vi toga nemate a?????
ja ne bih, da sam znao de se ljutis... izvini... idem da se okupam pa se vracam za deset min...rikir:A vidim ja da nesto smrdi na Siptara....
eremita:На граничном прелазу Прешево пронађено више од четири килограма хероина
Београд, 16. јануар 2007. године - Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је да су полицијски службеници граничног прелаза Прешево прошле ноћи приликом контроле преласка државне границе пронашли више од четири килограма прашкасте супстанце за коју се основано сумња да је хероин.
![]()
![]()
ma to je zaboravljena kanta POLIKOLORA i covek ajde da zaradi nesto.... misli... a mozda i nije. ipak dobro je da ga uhvatiseops: :-(
![]()
adem_ks:ja ne bih, da sam znao de se ljutis... izvini... idem da se okupam pa se vracam za deset min...
rikir:Prije 11 godina, bombarduju bosanske Srbe, prije nepunih 8 godina, i Srbiju, otimaju nam Kosovo i Metohiju, podrzavaju sve nase neprijatelje, podrzavaju Hrvatsku, ona izvodi Oluju, cera 300 000 Srba, a to je cinjenica, nemojmo se lagati da smo mi losi momci, drze nam sankcije i dan danas..podrzavaju Siptare, i mi prije par mjeseci, docekujemo americke pilote, koji su istu Srbiju bombardovali..kao osloboditelje, i jos ih novonarka RTS-a pita, kako se osjecaju, u zemlji koju su rasturali bombama....i nama da SAD bude saveznik, i prijateljska zemlja. Neka mi neko objasni kako
sw-darthBEN:JBG ... i mi smo srali , uvlacili smo se pogresnima tj. Rusima koji su se pokazali u Bosni i izneverili mnoga ocekivanja za vreme bombardovanja .
I opet smo napravili istu gresku uvlacimo se njima i Kinezima ,ako nisu stavili veto na bombardovanje ,mislite da ce staviti veto na nezavisnost .. ccc..
sw-darthBEN:JBG ... i mi smo srali , uvlacili smo se pogresnima tj. Rusima koji su se pokazali u Bosni i izneverili mnoga ocekivanja za vreme bombardovanja .
I opet smo napravili istu gresku uvlacimo se njima i Kinezima ,ako nisu stavili veto na bombardovanje ,mislite da ce staviti veto na nezavisnost .. ccc..
rikir:A vidim ja da nesto smrdi na Siptara....