Zar su srpskom narodu oni prijatelji

• Začetnik teme Začetnik teme rikir
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Auuuuuuu......Misliš na K.M.........Pa bre kad ćete vi šipci malo da se smirite da živimo ko sav normalan svet........samo sr*** pravite..........
a018.gif

adem_ks:
mi to ne PRAVIMO to ti je bioloski produkt kod normalnih...sto vi toga nemate a?????

На граничном прелазу Прешево пронађено више од четири килограма хероина

Београд, 16. јануар 2007. године - Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је да су полицијски службеници граничног прелаза Прешево прошле ноћи приликом контроле преласка државне границе пронашли више од четири килограма прашкасте супстанце за коју се основано сумња да је хероин.

У саопштењу се наводи да је дрога пронађена у путничком аутомобилу марке "фолксваген пасат", којим је управљао држављанин Републике Србије Ћамиљ Таири из Гњилана.

Дрога је била сакривена на више места у аутомобилу - пластична кеса облепљена селотејп траком пронађена је у наслону предњег седишта, а девет пакета облепљених селотејпом било је сакривено у наслону задњег седишта, са леве и десне стране поред врата.

Таирију је због основане сумње да је извршио кривично дело неовлашћене производње, држања и стављања у промет опојних дрога одређено задржавање и он ће уз кривичну пријаву бити приведен истражном судији, додаје се у саопштењу

eremita:
На граничном прелазу Прешево пронађено више од четири килограма хероина

Београд, 16. јануар 2007. године - Министарство унутрашњих послова Владе Републике Србије саопштило је да су полицијски службеници граничног прелаза Прешево прошле ноћи приликом контроле преласка државне границе пронашли више од четири килограма прашкасте супстанце за коју се основано сумња да је хероин.

:arrow: :arrow:
ma to je zaboravljena kanta POLIKOLORA i covek ajde da zaradi nesto.... misli... a mozda i nije. ipak dobro je da ga uhvatise :oops: :-( :?:

rikir:
Prije 11 godina, bombarduju bosanske Srbe, prije nepunih 8 godina, i Srbiju, otimaju nam Kosovo i Metohiju, podrzavaju sve nase neprijatelje, podrzavaju Hrvatsku, ona izvodi Oluju, cera 300 000 Srba, a to je cinjenica, nemojmo se lagati da smo mi losi momci, drze nam sankcije i dan danas..podrzavaju Siptare, i mi prije par mjeseci, docekujemo americke pilote, koji su istu Srbiju bombardovali..kao osloboditelje, i jos ih novonarka RTS-a pita, kako se osjecaju, u zemlji koju su rasturali bombama....i nama da SAD bude saveznik, i prijateljska zemlja. Neka mi neko objasni kako

JBG ... i mi smo srali , uvlacili smo se pogresnima tj. Rusima koji su se pokazali u Bosni i izneverili mnoga ocekivanja za vreme bombardovanja .

I opet smo napravili istu gresku uvlacimo se njima i Kinezima ,ako nisu stavili veto na bombardovanje ,mislite da ce staviti veto na nezavisnost .. ccc..

sw-darthBEN:
JBG ... i mi smo srali , uvlacili smo se pogresnima tj. Rusima koji su se pokazali u Bosni i izneverili mnoga ocekivanja za vreme bombardovanja .

I opet smo napravili istu gresku uvlacimo se njima i Kinezima ,ako nisu stavili veto na bombardovanje ,mislite da ce staviti veto na nezavisnost .. ccc..

Ima evo nekih 5 godina kako se uvlacimo pravima,pa nista!Mi jednostavno ne umemo da se uvlacimo,mislim ima nekih izroda koji umeju,znas vec koji ali Srbi generalno ne!Pa nismo Siptari ili Hrvati.........!

sw-darthBEN:

Ne lazi nacisto . Vec 7 godina se uvlacimo Amerikancima i EU u bulju i to ne da ne daje ni mrsave rezultate nego ne daje nikakve. Stoga ne lupaj gluposti vise.

Back