Zar su srpskom narodu oni prijatelji

• Začetnik teme Začetnik teme rikir
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

rikir

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
257
Prije 11 godina, bombarduju bosanske Srbe, prije nepunih 8 godina, i Srbiju, otimaju nam Kosovo i Metohiju, podrzavaju sve nase neprijatelje, podrzavaju Hrvatsku, ona izvodi Oluju, cera 300 000 Srba, a to je cinjenica, nemojmo se lagati da smo mi losi momci, drze nam sankcije i dan danas..podrzavaju Siptare, i mi prije par mjeseci, docekujemo americke pilote, koji su istu Srbiju bombardovali..kao osloboditelje, i jos ih novonarka RTS-a pita, kako se osjecaju, u zemlji koju su rasturali bombama....i nama da SAD bude saveznik, i prijateljska zemlja. Neka mi neko objasni kako

trazis objasnjenje.....?????????
a cemu sluzi ono sto se zove SECANJE......
kad smo se prodavali toj istoj Americi za sitne pare a na ustrb svenarodnog interesa, a pod kapom komunizma....ili si bio premlad ili si morao da blejis i cutis sa sve parolama , tipa-- bratstvo i jedinstvo.....i ostala sranja....
uzrok i posledica !!!!!!!!!!!

eremita:
Уопште не знам зашто ово постављаш као тему - сада ће да се јаве слугерање...
Свако нормалан ЗНА ко су каубоји.......
Svako normalan, ali oni su u manjini, bar na ovom forumu.
Kažu ničija do zore nije gorela pa neće ni njihova, ali , kad će se već ugasiti, da mi je to gledati......

bobanap:
trazis objasnjenje.....?????????
a cemu sluzi ono sto se zove SECANJE......
kad smo se prodavali toj istoj Americi za sitne pare a na ustrb svenarodnog interesa, a pod kapom komunizma....ili si bio premlad ili si morao da blejis i cutis sa sve parolama , tipa-- bratstvo i jedinstvo.....i ostala sranja....
uzrok i posledica !!!!!!!!!!!
Kad to beše, podseti nas.

sumadinac5:
Bravo.Hrvati su se guzili pa dobise drzavu,a mi se kurcili pa izgubili Bosnu i Hercegovinu Krajinu,Crnu Goru,Makedoniju,Kosovo i Metohiju i jos je ubijeno 110 000 Srba,triput vise invalida i
4 000 000 ljudi je otislo odavde.
Da li sad nesto shvatio?
Da, shatio sam nešto o tebi. Možda je ovako bolje. A ja bi se i dalje rađe kurčio nego guzio a ti kako ti volja. LDP?

sumadinac5:
Bravo.Hrvati su se guzili pa dobise drzavu,a mi se kurcili pa izgubili Bosnu i Hercegovinu Krajinu,Crnu Goru,Makedoniju,Kosovo i Metohiju i jos je ubijeno 110 000 Srba,triput vise invalida i
Da li sad nesto shvatio?

Тако мисле само они којима је сломијена кичма... и немам ништа против да се ОНИ и гузе - али не у моје име...

Показујеш потпуно непознавање планова Запада и Ватикана на Балкану - и то нема никакве везе са "скидањем гаћа" - они фурају своје замисли а ти можеш да истичеш своју гузицу колико год хоћеш !

sumadinac5:
Da li sad nesto shvatio?

Тако мисле само они којима је сломијена кичма... и немам ништа против да се ОНИ и гузе - али не у моје име...

Показујеш потпуно непознавање планова Запада и Ватикана на Балкану - и то нема никакве везе са "скидањем гаћа" - они фурају своје замисли а ти можеш да истичеш своју гузицу колико год хоћеш !

rikir:
Prije 11 godina, bombarduju bosanske Srbe, prije nepunih 8 godina, i Srbiju, otimaju nam Kosovo i Metohiju, podrzavaju sve nase neprijatelje, podrzavaju Hrvatsku, ona izvodi Oluju, cera 300 000 Srba, a to je cinjenica, nemojmo se lagati da smo mi losi momci, drze nam sankcije i dan danas..podrzavaju Siptare, i mi prije par mjeseci, docekujemo americke pilote, koji su istu Srbiju bombardovali..kao osloboditelje, i jos ih novonarka RTS-a pita, kako se osjecaju, u zemlji koju su rasturali bombama....i nama da SAD bude saveznik, i prijateljska zemlja. Neka mi neko objasni kako

tako sto to tako ide...sta ti nije jasno?

Britanci su drzali pola sveta, masakrirali Indijce, cedili Amerikance, istrebljivali se sa Francuzima vekovima, ugnjetavali Kineze, pa su sa svima danas u dobrim odnosima...

sumadinac5:
Da li sad nesto shvatio?

Pa evo i mi Srbi se guzimo vec 7 godina, ponizavamo se kao sto se niko nikada nije ponizio, izrucismo sopstvenog predsednika bivseg drzave i jos skoro kompletan bivsi politicki i vojni vrh zemlje i opet rezultati nikakvi, politika zapada se nije ni za dlaku promenila prema nama.

To dokazuje da se politika drugih drzava prema nama ne formira na osnovu visine skinutih gaca, vec na osnovu interesa tih drzava. Interes tih drzava je da se Srbija i srpski narod uniste i svedu t eritorijalno, ekonomski i vojno na sto manju mogucu meru, i niko ko god na vlasti bio u Srbiji tu politiku ovih drzava ne moze da promeni.

Zato saveznike u borbi protiv ove zapadne politike unistenja Srbije i srpskog naroda treba traziti na drugim stranama prvenstveno u Rusiji.

Zar treba da te neko guzi, a da zauzvrat ne dobijas nista? Ima li koga u Srbiji, da kaze da zelimo da budemo partner, i Evropi, i Americi....dosta uslovljavanja, dosta ponizavanja...Srbija, sve zive izrucila, spusta se na najnize grane, a sta ima zauzvrat???? Uzece joj Kosovo...i nemojte mi zbog pokojno Sloba politike, on je imo taktiku kreni, stani...sve je predao, potpisao, on je imao svoj licni interes, a to je vlast...Siptari, kad treba, svi su ko jedan, Hrvati isto, Muslimani isto...i zato ih vise i cijene i postuju

Slazem se, saveznika treba u Rusiji traziti, ali sta ce nam ona, kad smo vec u Partnerstvo za mir usli,...da budemo meso za ubijanje po Iraku, ili mozda u Afganistan....nula, a ovi moji Dukljani iz Crne Gore, su jos gori, pa necu ni rijeci da trosim....al u Srbiji ko da su na vlasti neki antisrbi

rikir:
Dobro pitanje...I ja se cudim kako im se sad ulizujete...njima koji su vas unistavali do besvesti...zaista nelogicno...Ja ih nikad necu smatrati prijateljima,naprotiv to su djubrad koja mi ne trebaju dok sam ziva,tim vise sto su bombardovali moj narod i moju maticu...

Back