zar samo kres bez emocija...

POtPITANJE NA TEMU: da li je pleonazam: kres sema bez emocija?![/quote]

Mislim da nije pleonazam jer verujem da postoji i kres sema sa emocijama.
Mada mislim da mora bar nesto da ti se dopadne kod tog drugog, a i dopadanje je neka emocija... Ali dobro je pitanje. :?

soraja:
POtPITANJE NA TEMU: da li je pleonazam: kres sema bez emocija?!

Mislim da nije pleonazam jer verujem da postoji i kres sema sa emocijama.
Mada mislim da mora bar nesto da ti se dopadne kod tog drugog, a i dopadanje je neka emocija... Ali dobro je pitanje. :?[/quote]

Ja sam malo crno-belo preterao. Naravno da mora da ima neki tragic od emocija. Mada mi se jednom omaklo da sam pokusao da nakalemim na zagorelost emocije - to je bio promasaj, mada kada dodje kriza - radi SMS, ali je osoba LJUUUTA na mene. :oops:

Elem, meni se cini da mogu osobu da ("instant") volim u trenutku - naravno ako mi se svidja. Znas ono: nestaje u glavi sve oko nas i to je to... Mada da budem iskren: poooodavno mi se to zadnji put desilo, valjda godine donose opreznost (ja to zovem cangrizavost, ali onako zvuci vise veleuvazeno:)).

E, ne da sam se nasmejala: kad na zagorelost nakalemish emocije... mnogo dobro! I ziva istina! :D "E bas hocu da mi se svidja, mislim, onda je kres opravdan, e bas mi se svidja, e bash bash hocu da mi se svidja..." i onda je kres u redu, mi u "ljubavi" i to tako ide, svi mirni i sve na broju... 8)
Ima i toga ponekad, sigurna sam. Super ideja. Samo nece svako da prizna. :D

Banini:
Da li je neka od vas zena ostala potpuno ravnodusna prema svojim ljubavnicima odnosno ,,kres semama,,Da li je uspelo od pocetka do kraja sva da ostane samo na kresu bez nekih toplijih emocija?Cini mi se da se zena uvek bar malo zaljubi u coveka sa kojim spava, a da su muskarci potpuno drugaciji...Kakva su vasa iskustva po tom pitanju?Cini mi se da se zena lakse vezuje i da tako ponekad ide protiv sebe(pogotovo kad takve seme traju duze)
Ja sam imala do sada dve takve veze, koje su pocele kao dobar provod...u prvoj sam relativno uspela da zadrzim hladnu glavu, ali samo zato sto nije dugo potrajalo, a druga jos uvek traje, i hvata me panika kad pomislim- a sta dalje... jos gore mi je jer moram od ljubavnika da sakrijem da sam potpuno izgubila glavu za njim, jer mislim ,kad bi znao da to sve za mene nije samo sex i zezanje, da bi prekinuo. Ne znam kako to ostale zene resavaju

soraja:
E, ne da sam se nasmejala: kad na zagorelost nakalemish emocije... mnogo dobro! I ziva istina! :D "E bas hocu da mi se svidja, mislim, onda je kres opravdan, e bas mi se svidja, e bash bash hocu da mi se svidja..." i onda je kres u redu, mi u "ljubavi" i to tako ide, svi mirni i sve na broju... 8)
Ima i toga ponekad, sigurna sam. Super ideja. Samo nece svako da prizna. :D

ALI... kada prodje zagorelost (i pride emocije otpadnu sa kalema), bude ono:

1. "...cale i ti bas svasta ye8es!",
2. hrkljush,
3. ...

Ali ima i to svojih cari (ne 1,2,3, vec pre toga): kako je osvojiti i strpati u krevet - pauk-muva situacija.

Back