Zar nije ekonomija i zivotni standard najbitniji? Ili sam ja nesto pogresio

Ja ne razumem kako neko može da dočekuje Novu godinu u radosti, ako zna da se naš heroj Ratko krije po nekim pećinama, šumarcima i sl.? :think:

e da se on tamo krije...
da ti objasnim,gosn ratko se toliko nakrao za vreme rata da je sigurno u nekom delu bgd koji verovatno sam poseduje ako nije negde na havajima ili maldivima...a i to nije moj problem eto ti posto verovatno neces nigde da ides i nigde i ne ides jel da ides ne bi tako razmisljao...ti tako misli a kad dodje ng ti misli sta on sad radi:per: dali je vecerao i jel ga boli stomak

e da se on tamo krije...
da ti objasnim,gosn ratko se toliko nakrao za vreme rata da je sigurno u nekom delu bgd koji verovatno sam poseduje ako nije negde na havajima ili maldivima...a i to nije moj problem eto ti posto verovatno neces nigde da ides i nigde i ne ides jel da ides ne bi tako razmisljao...ti tako misli a kad dodje ng ti misli sta on sad radi:per: dali je vecerao i jel ga boli stomak

Primio si bonu... :bye:

Malo sam se prozezao pred spavanje. Ipak, moram da priznam da uopšte nije lako biti patriota. Rispekt za njih! :worth: :per:

nije glupo,od kosova se ne zivi,od ratka mladica se ne zivi...
ni kosovo ni ratko ti nece napuniti frizider,dati rucak tvome detetu,obezbediti ti odmor,odvesti na more,sutra sipati benzin....vidis a te teme niko ne spominje,a to je jedino realno

Ратко Младић ако је починио злочине треба да одговара, јер је тиме бацио љагу на Српску војску из првог светског рата.
Пошто ти волиш да идеш у крајности да те питам, да ли ће ти пун фрижидер нешто значити ако си два метра испод земље, пошто добар део Срба из БиХ би био на том месту да није било Ртака Малдића.
Постоји нешто што се зве одрживи развој а то значи да данашње генерације треба да живе тако да и будућим генерацијама оставе исте потенцијале за развитак које смо и ми имали. Ако ти дајеш Космет зарад одмора и летовања онда ће цену за тај одмора да плати твој унук и то дебело.

Сад сте дошли да расправљате о економији када је динкић развалио сву привреду, производњу, пољпопривреду, избацио раднике из фабрика а сељаке са њива..... а главна економска тема целе ове године је тадићево махање папирића који треба да представљља безвизни визни резим за грађане са биометријским пасошем.

Наравно највећи привредни замах који треба да отвори на стотине хиљда радних места и бар да дуплира стандард грађана Србије су 4-5 милијарди крдита које је бота узео само ове године. За следећу се надам да ће се та цифра бар дуплирати па ће стандард да нам буде бар на нивоу просека Европске Уније ако не и већи. Бар тако каже бота а Јавни сервис је убеђен у то. Ко њима не верује тај је луд, глуп, мусав и ћосав.

пс. На подфоруму " Политика " сасвим је нормално да главна тема буде окупација Косова и Метохије, исто као што би требало на подфоруму " Економија " да буду главне теме о феноменалним потезима насег одличног Министарства економије под "expertskim" вођством пропалог министра дринкића.

Poslednja izmena:
Vidim ove teme ovde, i uopste svaka tema o nekim ekonomskim stvarima se vrlo brzo ugusi. Ali zato teme o Kosovu i ostalim stvarima su uvek "aktuelne"
Ispravite me ako gresim ali ja smatram da je ekonomija najbitnija stvar u nekoj drzavi. A ne Kosovo, ili pak stranacke price.
Zasto nikoga ovde ne interesuje to sto drzava katastrofalno oporezuje privrednike, sto niko ne vidi vise buducnost ovde? I sto je standard sve nizi i nizi? A interesuju ih mnogo vise price o Kosovu i ostalome.
Ja mislim da kada bi mi imali standard i ekonomsku snagu, bi i Kosovo samo od sebe doslo.

prvo obezbedis bezbednost drustva pa onda ekonomija moze da se eventualno razmase...

recimo, ti oces da otvoris prodavnicu al te pljackaju svaki dan neki tamo jer drzava ne funkcionise ni na lokalnom nivou i ne moze da zastiti svoje gradjanje.
kako ces da ostvaris zaradu u takvoj situaciji?

Сад сте дошли да расправљате о економији када је динкић развалио сву привреду, производњу, пољпопривреду, избацио раднике из фабрика а сељаке са њива.....

Privredu i proizvodnju su razvalili Srbi neradnici i lopovi. Toliko su upropastili fabrike i pokrali da je jedino rešenje bilo prodati nekome.
Priznali vi to ili ne. Eno brdo firmi u stečaju, toliko olešene da čak niko neće ni da ih kupi. Nikome ne trebaju.

Privredu i proizvodnju su razvalili Srbi neradnici i lopovi. Toliko su upropastili fabrike i pokrali da je jedino rešenje bilo prodati nekome.
Priznali vi to ili ne. Eno brdo firmi u stečaju, toliko olešene da čak niko neće ni da ih kupi. Nikome ne trebaju.

ццццц... јомини јомини........

па те фирме не раде већ 10 година а и оне што су радиле су разваљене па продате и то су исто урадили Срби нерадници и лопови. Прво су разваљене а онда поклоњене неком октобарском револуционару да то прода што још има (парцела, некретнина, по нека заостала машина) и заради коју десетину милиона....
Признао ти то или не, ти октобарски револуционари су твоје вође.....а сад реци искрено колико си се ти ограбао.....
Реци слободно неће ти нико ништа, часна пионирска тадићева реч.....

Izem ti zemlju gde je standard najvazniji.

Izem ti ljude kojima je smrt vaznija od zivota, a proslost od buducnosti.
PProslost se cuva tako sto se ima buducnost.

:hahaha::hahaha::hahaha:

sta ce srbinu
uzdignuta patka,
kad ne moze od tuge
uhvatise Ratka,,,,,,,,,,,,

:hahaha::hahaha::hahaha:

:rotf::rotf::rotf::rotf:

Па ја и могу некако да разумем када се економија ставља у други план због Косова, али никако не могу да разумем када се иста та економија ставља у други план због уласка у ЕУ (једнострана примена ССП-а), а да не причамо шта се још све ставља у други план због ЕУ.

П.С. У другим државама Космет није битна тема јер их то много не дотиче, али ми се нешто чини да када би Баварска хтела да се одвоји то постао проблем број 1 у Немачкој.

Samo Bavarska nece da se otcepi jer im je dobro u Nemackoj.Jer ih niko ne ugnjetava, jer raspolazu svojim novcem,jer i mali covek ima priliku da zaradi, jer ne postoje totalni monopoli....jer......
Crkni pukni - zato nece.....

Ovom narodu se odvlači pažnja od onoga što jeste bitno a to jeste ekonomija. Politika, ko prati može i da shvati, je pozorišna predstava za narod ali u tom vremenu njima kape lova na računima i ovde i po belom svetu, rastu akcije a naš narod se svadja potpuno bezveze. Svi pr... u isti čabar ali ova država mora imati neku vladu, naravno poslušničku za svetske tajkune. Sve je ekonomija, ova politika je čista ekonomija ali od nje imaju vajdu samo oni gore a mi ćemo plaćati sve veće račune, sve veće takse i poreze. Posla nema, ima viška radnika i biće ih sve više. Srbija, govorili su može da hrani celu Evropu, a otkud sad to da nema ni za narodnu kuhinju i otkud toliko gladnih kod nas.? Baba s pijace da je bila ministar ekonomije bolje bi se živelo. Dobro su se oni preračunali i po toj računici vode politiku koja im se isplati. Zar još ima onih koji veruju da politačari bilo šta rade naroda radi?

Ocigledno da ociglednije nemoze biti!Samo je interesanno koliko na svim forumima provejavaju navijacke strasti(provokatore sa strane neuzimam u obzir).:dontunderstand:

Back