Zar nije bolji sex od ljubavi?

I da kada si u vezi ili ljubavi garant ostajes bez sexa.

- - - - - - - - - -

sex sema je komplikovana, ljubav je laka

Zasto je komplikovana? Zar nije sladje? Traje jedno vece, par puta, nabijeno strastima, ovako se sve razvodnji, pocne da boli glava, te ljuta nece da da, a ja mogu svaki dan po nekoliko puta. Ljudi samo kukaju. Pitam ortake ebete li nesto, oni meni lako je tebi. Jbg svako kroji sebi srecu.

Slusam kao svi pate. Te zele, ovako te onako, te neka ljubav, vezivanje...

Sex sema para vredi. Sigurica. Ovo sve komplikovano i zahteva zivaca.

Moze i romantika pre sexa. A posle cao.

Vasa iskustva?!

Ljubav uvek super, sex uglavnom. To je dakle 1:0 za ljubaF

S druge strane,
i pored ljubavi sex sa dotičnom dosadi, a kad sex postane neizazovan i ne pumpa adrenalin - i ljubav propada. Sad je 1:1 ...čekaju se penali

A šta ako se dvoe zavolu? Ili barem tako umisli jedna od strana, recimo devojka. I onda momak otkrije da je ista ta devojka malo čuknuta u moždinu. Ali ona brate zastranjena i ne ume da odustane. I onda ti ne da da spavaš, muči te svako veče. Svako veče neki ludji film.
Šta da radiš? Jedino da uzmeš hanbo neki i da biješ. Ništa gore nego čeljavo žensko čeljade.

Ja bi romantiku prebacila u termin posle sexa, a posle može ćao:lol:

Meni dodje romantika kao alatka da bude sexa. Pale se neke ribe na to. A moze tako kako si ti napisala.

- - - - - - - - - -

Ljubav uvek super, sex uglavnom. To je dakle 1:0 za ljubaF

S druge strane,
i pored ljubavi sex sa dotičnom dosadi, a kad sex postane neizazovan i ne pumpa adrenalin - i ljubav propada. Sad je 1:1 ...čekaju se penali

Zato sex bez ljubavi rastura. Sve se pokvari kada devojke pocnu da se tripuju. Bas bezveze.

A šta ako se dvoe zavolu? Ili barem tako umisli jedna od strana, recimo devojka. I onda momak otkrije da je ista ta devojka malo čuknuta u moždinu. Ali ona brate zastranjena i ne ume da odustane. I onda ti ne da da spavaš, muči te svako veče. Svako veče neki ludji film.
Šta da radiš? Jedino da uzmeš hanbo neki i da biješ. Ništa gore nego čeljavo žensko čeljade.

Ma zato 7 dana uvrh glave i cao.

Slusam kao svi pate. Te zele, ovako te onako, te neka ljubav, vezivanje...

Sex sema para vredi. Sigurica. Ovo sve komplikovano i zahteva zivaca.

Moze i romantika pre sexa. A posle cao.

Vasa iskustva?!

ove veze sto sam imala, svaka je ponikla iz seme, tako neplanirano :aha:
i meni a i nima je uvek sex bio bolji posle
raskid se desio zbog nekih drugih stvari

jest to..jednostavnije je kad nema ljubavi..ali ne mogu ni sex sa nekim ko me ne privuce bas, a meni se to retko desava..sta cu kad sam takva

Ja hteo malo sexsa a ono mi se usladi pa postade ljubav i to prava.

Crni ti. Moje zaljenje. Ima na kraju da zavrsis na rukobludiju.

- - - - - - - - - -

ima sema sto se ne kriju nesto, a ima i onih sto se kriju ko zmija noge :mrgreen:

- - - - - - - - - -

bitno da je lepo, sad javno ili tajno
najgore je biti bez icega

Kakva crna shema. To je isto obaveza. Na kraju preraste u smaranje. Kres bre.

Back