- Poruka
- 94.860
Ovo su primeri čistog nemara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo su primeri čistog nemara.
Čist nemar.Može stan biti skroman ali trebalo bi da je uredan.
Slažem se ..I tu stvarno neko živi , nisu napušteni stanovi ili kuće...Ovo su primeri čistog nemara.
Razumem Kiki,obrisaću tu sliku jer ne odgovara temi.Razumem ja Poli, ali on je uvodni post postavio :
a nije tako, to što je na slikama je ili posledica mentalnog poremećaja ili puko siromaštvo.
Razumem ja Poli, ali on je uvodni post postavio :
ljudi koji su "operisani" od osnovnih životnih vrijednosti i navika a to je čistoća i urednost.
a nije tako, to što je na slikama je ili posledica mentalnog poremećaja ili puko siromaštvo.
Kao ostava za smece.
Gdje "piše" da je na toj slici neko mentalno poremećen? Nema "tih" tragova.. mentalno poremećeni su u ludnici.
Jesu li svi siromašni prljavi i nečisti?
Zar to nije forsirana i bezrazložna uvreda prema njima?
Nije bitno da li je neko imućan, bogat ili siromašan, ovdje je riječ o nečistoći, aljkavosti i svemu onome što tome doprinosi.
Ne slažem se da slika ne odgovara temi, ovdje je nešto drugo u pitanju a to je lični amonizitet koje dotična dama ima prema meni.

Treba tu muška ruka..

Ovde alkohol igra značajnu ulogu..a volela bih da znam šta je u ovoj tegli

Ja ne bih...Ovde alkohol igra značajnu ulogu..a volela bih da znam šta je u ovoj tegli![]()
Sigurna si?Ja ne bih...
Prilično...Sigurna si?
'ranje uz kreketanje.Pogledajte prilog 801628
Ovde nema krša,ali ipak se pitam ko ovde živi..i da li je ova osoba normalna?

Meni treba onaj windcather od bambusa.Pogledajte prilog 801628
Ovde nema krša,ali ipak se pitam ko ovde živi..i da li je ova osoba normalna?
Ovo i nije toliko strahotno....
Nije, djeluje čisto.. al razbacano.Ovo i nije toliko strahotno....