Zar i deca moraju da trpe?!

Ti se zezaš, a on jeste zlonameran. Ja čak nisam ni hteo da postavljam pitanje iz koje je stranke ministar policije.
Imam utisak da se već duže vreme iz nekog meni nepoznatog razloga svesno žmuri. Nije mi problem izuvanje cipela u džamiji, ali tamo dugih cevi ima puno, a po zakonu ne bi smeo da ih ima niko.

Moguće je da će me neko proglasiti paranoikom :cool: ali sva dešavanja vode ka zaoštravanju situacije. Sad budi pametan, pošalji policiju - nemoj poslati...Kako kod da uradiš "neko" ima spreman odgovor... :roll:

Ne daj bože da se obistini ono što ja mislim...

Moguće je da će me neko proglasiti paranoikom :cool: ali sva dešavanja vode ka zaoštravanju situacije. Sad budi pametan, pošalji policiju - nemoj poslati...Kako kod da uradiš "neko" ima spreman odgovor... :roll:

Ne daj bože da se obistini ono što ja mislim...

Da znas ..ponekad,kad se setim ko je sve otisao iz mog okruzenja, pomislim da se ovde sve vrti u istom krugu i da ce uvek biti kao bliski istok vise rat nego mir..Gorance kad dodje avionom jednom godisnje pa njemu je sve smesno..pun dzep puno srce..Koje sekte,koje granice nema pojma covek...

Nista, ako skola klincima ne moze da garantuje bezbednost, murija naoruzana heklerima moze. A ako Kandic, Biserko i "Pescanik" nadju za shodno da zaarlaucu povodom toga, neka ih.

Проблем је, наравно, решен и то без могућности да се џихадовци и даље иживљавају на деци:

Tenzije izmedju dveju opcija u okviru islamske zajednice povećane su prekjučerašnjim "izbacivanjem" iz srednje škole (medrese) internatskog tipa šest učenika, sinova imama koji su nedavno otkazali poslušnost Zukorliću i priklonili se opciji koju predvodi novoizabrani reis Zilkić.

Učenicima, medju kojima je i Zilkićev sin, rečeno je da će u klupe moći da se vrate "kada im se očevi pokaju i povuku potpise protiv Zukorlića", a prema najnovijim informacijama, oni će od ponedeljka nastaviti školovanje u Beogradu.

Kako je Tanjugu rekao generalni sekretar Rijaseta Islamske zajednice Srbije Eldin Ašćerić, učenici moraju nastaviti školu i ne se može čekati "rasplet" koji ko zna kada će se i da li će se uopšte dogoditi. Prema njegovim rečima, učenici će zato školovanje nastaviti u medresi Islamske zajednice Srbije u Beogradu koja se nalazi pri Bajrakli džamiji.

(Tanjug/MONDO)

Back