ZAPOSLENJE

bise

Početnik
Poruka
15
Moj muž i ja ne radimo i ne znam na koji način da dođemo do posla. Svaki oglas koji pozovemo ili je završen ili ti obećaju da će se javiti pa se ne jave. Da li neko ima neki posao za nas?
 

brizna mama

Primećen član
Poruka
505
Da bi ti neko ponudio posao moras da mu das informacije o vrsti posla koji biste radili, sta ste po zanimanju, godine starosti i radnog iskustva itd. A na birou postoje i nekakvi kursevi za rad na racunaru, engleski jezik itd.Nije lose da se i tamo raspitate. A Dinkic je pricao i o nekakvim kreditima za pokretanje privatnog biznisa za nezaposlene, pa se u birou raspitajte i o tome. Javite sta ste saznali. Veliki pozdrav i puno srece od brizne mame
 

bise

Početnik
Poruka
15
Imam 26 god., po profesiji sam viši dijetetičar-nutricionista i radila bih u struci (vrtić, bolnica, savetovalište za zdravu ishranu), ali radila bih i u prodavnici zdrave hrane, butiku ili nešto slično.
Moj muž 31 god., ima višegodišnje iskustvo u radu u kafićima, ima B kategoriju i radio bi kao vozač ili nešto slično.
 

Betty

Elita
Poruka
21.481
taj kredit za samozapošljavanje iznosi 80 do 150.000 dinara...prošle godien dobilo ga je 200 korisnika. Ima ljudi koji su uspeli. Krajnji efekat (nakon godinu dana) je otprilike - posao sam sebe izdržava plus ostane mu da nahrani celu 4-članu porodicu...mislim, iz jednog izvora sve to...nije loše. Ali t asredstva moraš d auložiš u neku konkretnu opremu, da imaš predračune kad podnosiš zahtev...jbt. ja bih to uzela, ali jbg nisam nezaposlena....:neutral:
 

herbella

Početnik
Poruka
6
postovani,
vidim da vodite zdrav zivot i o nutricionistickim proizvodima.
Ako ste zainteresovani da cujete promociju nutricionisticke kompanije koja posluje sa 60 zemanlja sveta i koja ima 25 god. iza sebe. Dugogodisnje iskustvo i rezultate poslovanja.
Ako zelite da cujete vise o kompaniji javite mi se na 063/84.83.371

Srdacan pozdrav,
Ivana
 

bise

Početnik
Poruka
15
Znam šta mi nudite, ali jednostavno ja nisam osoba za takav posao. Meni treba nešto fiksno, odnosno da imam radno vreme i fiksnu zaradu. Ne zanima me ništa oko distribucije raznih proizvoda.
 

Top