Zaposednutost

to kao da napreduje i menja se i sad se priblizilo reali i obicno ima neki jak "trip" pre toga cak je i zanimljivo ??? :I ali nista konkretno se ne desava

a i sta ima da se desava, nekad ne mogu da kontrolisem, a nekad mogu. nadam se da na fejsbuku mozes da spijuniras bez da te oni vide?

cena mislis sto pricam s duhom haha

Može da radi svašta ali nije ni malo detinje i bezazleno i ne radi se o kontroli nego o saživljavanju.
Ne bavim se špijuniranjem na fejsbuku.
Cena je mnogo veća za one koji znaju šta rade (jer moraju znati i šta se i koliko sme) nego za one koji kljucaju u mraku.

:):):) Kamael , pa sve je to problem sexaulno isfrustrranih zena :) i sam Frod to kaze ).:) al ako ima tolko isfrustriranaih zena onda je problem kod muskarca :):):) salim se malo.

Ne znam dali verujem u zaposednutost , mozda , verujem u pozitivnu i negativnu energiju, da . kako kazes sigurno je to problem " Vibratorno energetska struktura Duse"..

U savkom slucaju ako je molitva prava, mislim molitva sa verom , dostizanje nivoa za povezivanje sa visom inteligencijom Bog...onda mora da pomogne, Bog je vrhunska sila, ako to ne moze pomoci , ona kako bi neki covek sa bioenergijom ?.nema smisla to.

Ha,ha,ha.Cuj sizofrenija.Zena nije bila umno bolesna,samo seksualno isfrustrirana.

Psiholoski profil zene joj je bio prosek,nije bila ni sizofrenicarka,ni bolesna a ni posednuta.Kupila je kucu na selu sa porodicom da bi nasla mir i kao uzivala u prirodi,a umesto toga je vec prvi dan nasla u sobi milione pcela koje su se tu nasle niotkuda.

Ha,ha,ha.Ozbiljni alternativci se klone sizofrenije.Cuj to.Klone se zato sto nisu dorasli resenju problema i ne znaju kako osobu da vrate u normalu.Ima ih koji lece i sizofreniju i paralizu,ja ih licno poznajem i pijem kafu sa njima,neki i nisu ozbiljni vec su veseli kao deca.

Ako su molitve nesposobne da izlece ne prebacuj na one koji to rade sa uspehom.

Poslednja izmena:

Back