Zapišavanje.. :)

Па заправо и не... наравно, оно кратки пољупци и пољупци на блиц су макс у јавности... просто ми је глупо да тако нешто радим у кафићу или улици где има пуно људи. Шта неког има да занима да види како ја то размљњујем флуиде... :confused:

Slažem se...Ume da bude zaista degutantno....posebno kada se dvoje savataju u restoranu punom ljudi....Meni se jednom dogodilo da preko puta mene tip gura devojci ruku u gaćice ispod stola.....Znači...pfuj!

kad jebesh curu, jako i dobro, toliko dobro da pre svršavanja te moli da se ispišaš po njenim sisama i faci, samo da bi ona doživela extra orgazam....ali vidim da je tema o nečem drugom

ps. Mada bih dodao da mi je veliki užitak kada riba piški, a ja ga drkam ispred njene face...a vrhunac dolazi kada povremeno usnama dodiruje glavić

...Nachi...da li zapišavate i da li vas zapišavaju?
icon10.gif

Ne, ne kače mi se bilo kakve drndaljke. Uglavnom. :D
Normalnu ženu svesnu svojih kvaliteta ne treba da kontroliše muškarac, ona zna da povuče granicu koja ne narušava njenu emocionalnu pripadnost i koja pri tom ne ugrožava njenu samostalnost, niti ona mora na taj način da kontroliše partnera, u 21. veku smo. :)

..naravno da ne mislim na madrfaking pissing,ali..kapiram da ste se ponadali :per:
icon10.gif

Nego...da li vas partner zapišava u javnosti,ono..obeležavanje teritorije n' shit...ili vi njega..svejedno?
Npr. u nekom ste kaficu ili gde god..nebitno..i ne znam..sticajem okolnosti u vasoj blizini bude povecana koncentracija nekih kakdriming solerki,konobarica vas malo ljubaznije usluzi i ti neki radovi..i ona odjednom pocne da vas ljubi..agresivno..o.k.serem :) malo agresivnije nego inace ili neam pojma..uhvati vas za jaja..u fazonu...proklete kaksniferke..ovo je moje!
Nachi..da li zapišavate i da li vas zapišavaju?
icon10.gif

zanima me jer radim neko istrazivanje.
e006.gif

e svasta cu nauciti na ovom forumu:D
do juce sam mislila da kad me neko zagrli, ili ne daj boze poljubi, ili ja njega, da to izrazavamo medjusobnu naklonost..
kad ono, zapisavanje:eek:

ps. ako baja sa kojim sedi krene da se smeka sa sankericama, moj jedini poriv je da ga ostavim njima..nije bolje ni zasluzio:cool:
a ja nikad u zivotu nisam sedela sa jednim, a smekala se sa nekim drugim. msim, bljak.

e svasta cu nauciti na ovom forumu:D
do juce sam mislila da kad me neko zagrli, ili ne daj boze poljubi, ili ja njega, da to izrazavamo medjusobnu naklonost..
kad ono, zapisavanje:eek:

ps. ako baja sa kojim sedi krene da se smeka sa sankericama, moj jedini poriv je da ga ostavim njima..nije bolje ni zasluzio:cool:a ja nikad u zivotu nisam sedela sa jednim, a smekala se sa nekim drugim. msim, bljak.

:lol: Imas istomisljenicu u vidu moje komsinice :mrgreen:
Voze se ona i njen alfa na 40 + pre neki dan i sve polako od semafora do semafora Bulevarom. Ona vozi, a alfica zvrja sa strane.. :per: I kaze njoj dokurci jer non stop gleda isti klinku, skrene na prvo parking mesto, on u cudu :eek:
Lepo mu rekla : Izvoli bre ako hoces izadji, privedi piletinu, nemoj da te ja zadrzavam, a i zao mi te dobices neku upalu od tolikog okretanja :mrgreen::cool:

ne volim razmenjivanje neznosti na javnom mestu.....za to imam stan koji mi je na raspolaganju....dodir po ruci obozavam i mozda spontani kratki poljubac....a i moj se tip sasvi slaze sa tim...on je jos rezervisaniji......

..naravno da ne mislim na madrfaking pissing,ali..kapiram da ste se ponadali :per:
icon10.gif

Nego...da li vas partner zapišava u javnosti,ono..obeležavanje teritorije n' shit...ili vi njega..svejedno?
Npr. u nekom ste kaficu ili gde god..nebitno..i ne znam..sticajem okolnosti u vasoj blizini bude povecana koncentracija nekih kakdriming solerki,konobarica vas malo ljubaznije usluzi i ti neki radovi..i ona odjednom pocne da vas ljubi..agresivno..o.k.serem :) malo agresivnije nego inace ili neam pojma..uhvati vas za jaja..u fazonu...proklete kaksniferke..ovo je moje!
Nachi..da li zapišavate i da li vas zapišavaju?
icon10.gif

pff..
ne radim to, ja tad obicno najvise kuliram.
ali on radi to mada ja ne kapiram sustinu toga. ko da ce to nesto da mu pomogne :mrgreen:

Back