Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 85.584
Ma kakvo kupanje po ovoj hladnoći?!?! Sezona je kiselog kupusa, turšije i ostalih ukiseljenih stvari, šta mari da se i p... ukiseli? Mmmmm....aroma natural.
Ja mislim da je ovim sve receno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kakvo kupanje po ovoj hladnoći?!?! Sezona je kiselog kupusa, turšije i ostalih ukiseljenih stvari, šta mari da se i p... ukiseli? Mmmmm....aroma natural.
ja se upravo okupala,oribala krvnicki stroke mrezicom i oprala kosu,koliko ce dugo trebati da se situacija vrati u prethodno stanje?![]()
I to bi im bila privilegijaA el ste pisali nekad u flasu svojim kolegama u vojsci koji su je drzali pored klonje u svrhu onoga isz naslova teme ?
A el ste pisali nekad u flasu svojim kolegama u vojsci koji su je drzali pored klonje u svrhu onoga isz naslova teme ?
nismoA el ste pisali nekad u flasu svojim kolegama u vojsci koji su je drzali pored klonje u svrhu onoga isz naslova teme ?
drzavna tajna zao mi jekad si bila u vojsci, banši?![]()
Da li pred sex preterivati sa higijenom? Tusirati se dok ne ogulite kozu s nogu.....?
Ili, jos gore sa drugih delova tela?
Polivati se dezodoransima u neogranicenim kolocinama....
PITANJE JE SAD.....
Zaperi se jednom nezhno
Da osetim da si zhena
Da se u tvom toplom oku
Od sapuna topi pena
Da li pred sex preterivati sa higijenom? Tusirati se dok ne ogulite kozu s nogu.....?
Ili, jos gore sa drugih delova tela?
Polivati se dezodoransima u neogranicenim kolocinama....
PITANJE JE SAD.....
hwala, owaj hwala na brizi, jedno sam wreme mislijo ( werowao) da tju ako se boodem redowno zapirao dotji do pi****ke, ali su moja nadanja pala u wodu dawno i od tada se ne perem i zabelezio sam znachajan pomak u tom polju mog postojanja, naime bijo sam jednom na dohwat gorenawedene...a dole nedochekane....da sUm žensko, već bih ti iskopao nešto za lizanje, pičwi.
Pazi ga, vaskolik građevinski alat unese u topic![]()