Sensei Master Moderator Poruka 92.444 danas u 06:59 - Zapečeni pire krompir punjen mlevenim mesom #1 Nisam nikad probao ali garant je dobro. Da li je neko pravio?
Sensei Master Moderator Poruka 92.444 danas u 07:03 - Zapečeni pire krompir punjen mlevenim mesom #2 Neću da pišem recept jer ona(j) ko ne zna ovo da napravi samo da ga vidi, ne treba ni da ga pravi
Sensei Master Moderator Poruka 92.444 danas u 07:15 - Zapečeni pire krompir punjen mlevenim mesom #3 Ne znam samo zašto u receptu brašno?
Black_star Buduća legenda Moderator Poruka 30.244 danas u 08:38 - Zapečeni pire krompir punjen mlevenim mesom #4 "tako je, bre", N.Đoković.
Kćerka Direktora Cirkusa Legenda Poruka 58.825 danas u 08:56 - Zapečeni pire krompir punjen mlevenim mesom #5 Woooo kakva ideja, kakva klopa!
Sensei Master Moderator Poruka 92.444 danas u 08:58 - Zapečeni pire krompir punjen mlevenim mesom #6 Kćerka Direktora Cirkusa: Woooo kakva ideja, kakva klopa! Kliknite za proširenje... Morao sam da proverim da li si ovo komentarisala u istoj teme, a kad ono nova. Hvala na komplimentu PS. Pretpostavljam da ti ovo znaš da napraviš žmurećki za 15 minuta pa se čudiš kako drugi ne znaju?
Kćerka Direktora Cirkusa: Woooo kakva ideja, kakva klopa! Kliknite za proširenje... Morao sam da proverim da li si ovo komentarisala u istoj teme, a kad ono nova. Hvala na komplimentu PS. Pretpostavljam da ti ovo znaš da napraviš žmurećki za 15 minuta pa se čudiš kako drugi ne znaju?