Zapanjujuce: Da li je ovo bolest ili nesto drugo?

noviclan123

Zainteresovan član
Poruka
495
Naisao sam na jedan snimak, pa sam se zapanjio kako covek moze u ovim godinama da se ovako ponasa. Zato sam i otvorio temu u psihologiji, jer nista ne razumem o cemu se radi. Da li on ovo namerno radi ili se radi o potpuno poremecenoj licnosti :eek:

Preskocite samo na minut da vidite o cemu se radi, jer ovo ne rade ni deca u predskolskom obdanistu. Ako je ovo budala i idiot s druge strane, ne znam sta svim ovim ljidima znaci da ga gledaju i sta ima da vide, nije mi jasno? :eek:

Šta te motiviše da se baviš budalama ?

Od kad su to budale postale poznate i popularne? Definisi mi sta je po tebi budala, poso ima na svakom klipu od 200-500.000 pregleda, ne bih rekao da se radi o budali, posto zaradjuje ogroman novac. Budala sa tolikim parama...stvarno interesantno za razmisljanje!

Evo idem da se tako kreveljim kao on u Knez Mihajkovoj gde prodje u toku jednog sata par stotina hiljada ljudi, da vidim ko ce da mi da novac za to, posto se on nafatiro dobro!

Od kad su to budale postale poznate i popularne? Definisi mi sta je po tebi budala, poso ima na svakom klipu od 200-500.000 pregleda, ne bih rekao da se radi o budali, posto zaradjuje ogroman novac. Budala sa tolikim parama...stvarno interesantno za razmisljanje!

A, tebi nije poznato da ima bogatih budala !?
Ovaj, ako nije budala, zanima me kako bi se izjasnio psihoterapeut ?

Ne mislim nista lose o ljudima koji se ceo zivot ponasaju detinjasto, verovatno sam i ja u nekoj meri takav, ali ovo je tako poremeceno i gadno po svakom pitanju i pokazuje koliko covek moze nisko da padne da bi dosao do novca deleci javno, a sigurno i ceo svet dobrom merom ide u ****, kad ovako nesto ima publiku.

Evo mu jos jednog drugara koji voli da gura svasta u svoja usta:

kako god da deluju na svoju publiku nzm sta bi reako kad bi ih poredio sa onima sto guraju neke druge stvari u svoja usta:mrgreen:

Sta je svrha toga, da se niko za nista ne pita niti da ima odgovornost prema necemu? Sta treba svi da lajemo kao pseta na mesecinu i da cekamo kada ce doci dan da ovo svi pocnu da rade, jer ce da ispadne da se vise ispalti da se kreveljis i benavis, nego da radis neki normalan i posten posao za bednu platu (koja je namerno bedna)

Da li znas da u holandiji se prodaju u sred bela dana lutke za sex u obliku beba?
Da li znas da u sred bela dana se reklamiraju reklame za vestacne penise i vagine?

Tebi to normalno?

Sta ces da kazes Ministru Tasovcu kada to isto dodje kod nas i on kaze ako vam se ne svidja, promenite kanal?

Poslednja izmena:
Da ali monti pajtoni su nesto posebno i to je rezija! Ne moze da bude isto nikao...zato sto ovaj covek unistava svoje zdravlje, da bi drugi gledali kako se on ponizava i sramoti. Monti pajtoni ne rade kao on to namerno, vec je sve izrezirano u svrhu zabave i komedije. Ovaj covek se prezderava namerno, mlati rukama, krevelji se i vidi se da ima izopacenu facu.

YouTube finansira sabskrajbere, preglede i reklame!!!
Dolazim do zakljucka da mu ovu daje motivaciju ka vecim zaradama. I sto je najgore od svega, oni koji su normalni ce jednog dana videti da sve uzaludno rade, posto ce ovaj 10x da zaradi vise novca i samim tim da se ne muci u zivotu sto je svrha cele price!

Naisao sam na jedan snimak, pa sam se zapanjio kako covek moze u ovim godinama da se ovako ponasa. Zato sam i otvorio temu u psihologiji, jer nista ne razumem o cemu se radi. Da li on ovo namerno radi ili se radi o potpuno poremecenoj licnosti :eek:

Preskocite samo na minut da vidite o cemu se radi, jer ovo ne rade ni deca u predskolskom obdanistu. Ako je ovo budala i idiot s druge strane, ne znam sta svim ovim ljidima znaci da ga gledaju i sta ima da vide, nije mi jasno? :eek:

Pun internet ljudi koji se debilusu za pare i paznju,sta ti nije jasno?
A posebno su poplarni ovi celendzi...

Pun internet ljudi koji se debilusu za pare i paznju,sta ti nije jasno?
A posebno su poplarni ovi celendzi...

pa kako da mi bude jasno, da nesto sto nema vrednost, ni moral, ni razum bude toliko placeno?
klinci sto igraju igrice nisu zavrsili ni osnovnu skolu, imaju 10x vece zarade neko njihovi roditelji sa fakulttima. Jel tebi to normalno, da dete od 14-15 godina izdrzava svoje roditelje?

Back