Atomiswave
Veoma poznat
- Poruka
- 12.629
Saće to Turska da objedini u Balkansku konfederaciju , pa će biti apsolutni mir više stotina godina ..
A genocida..... oce li biti tog dvanaestog majka mu stara?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Saće to Turska da objedini u Balkansku konfederaciju , pa će biti apsolutni mir više stotina godina ..
A genocida..... oce li biti tog dvanaestog majka mu stara?Ajde jos jedan...... u IME BRASTVA I JEDINSTVA KAD SU VAS NAIVNI SRBI PROGLASAVALI BRACOM!
dosada su svi koji su izazivali ovakve incidente pohapseni i zavrsili su u zatvoru.
poslednji oni sto su razvlacili transparent na stadionu.
Hapsili one što su rješili rebus ? A šta bi sa enigmatičarima, jesu oni uhapšeni ? Ili će trebati riješiti i enigmu hapšenja ..
Hapsili one što su rješili rebus ? A šta bi sa enigmatičarima, jesu oni uhapšeni ? Ili će trebati riješiti i enigmu hapšenja ..
Какву бре енигму хапшења , дође покупи те , нема ту енигме .
Шта им то треба у животу али добро њих је служба баш поделила , неће они нигде .
Служба је у Пазару одрадила веома добар посао
По мени ови доле у Рашакој области нису никакав пробелм , само још да се трајно забрани улаз Вехабијама који бораве на подручју Маоче
Они често долазе и можда могу да направе инциденте , мада их се становништво одриче .
Осим тога , шта они желе од Србије ,боље им је да се поклопе ушима
Jesu, ne brini, mi nista ne radimo jednostrano. Za razliku od nekih!
Србији треба ово:
![]()
Ja sam iz N.Pazara, Musliman, "Bosnjak" licno sam protiv bosnjackog nacionalizma i bilo kakvog drugog vida nacionalizma... Ovo je djelo pojedanaca bas kao i slicni ispadi od strane organizacija "NASI" "Obraz" itd... mislim da ne treba tome pridavati paznju.... Sto se mene tice ponosan sam na to sto sam Musliman, Bosnjak, ponosan sam sto sam rodjen u Srbiji...