Западњачки аутошовинисти на Западу

U Srbiji je takozvani autošovinizam neka vrsta profesije.Može lepo da se živi od tzv autošovinizma uz vrlo malo rada.Na zapadu oni koji kritikuju agresivnu politiku zapadnjaka ne čine to da bi stekli materijalnu korist. nego iz svojih uverenja da je takva politika zlo.
Oni koji pune glave takvima kao što je naš uvaženi kolega diskutant definitivno žive od toga.
 
Ревизија историографије према скрајнутој документацији и сведочанствима нема никакве везе са аутошовинизмом него је често и реафирмисање вредности изобличених комерцијализацијом и политизацијом.

Ако их има 50+ онда ти је то пуноглавцу релативно "празно", да не кажем "буквално" и мало.

Тесна ти кожа, а?
Тесна ти кожа, а?
Koža mu je i tesna, a i debela i čvrsta pa ne može ni da iskoči iz nje.
 
Занимљиво је како у аутошовинизму видиш уносну професију, а у "патриотизму"и русоволштини не видиш професију, мада су ови други у далеко лагоднијој професионалној позицији, са далеко сигурнијим радним местом и далеко безбеднији и пословно и приватно. Још могу да буду и глупи к'о говеда (што је и пожељно), па ће опет моћи да уновче своје бусање у груди јуначке, док им вође уводе закон о родно сензитивном језику, продају Косово и Метохију и целу државу и све остало против чега су декларативно, али док капље патриотска пара, може све.
Šta li ti je ta “rusovolština”? Žestoko te muče ti zli Rusi, jel da? Pa da, oko nas su sve same drage komšije.
 
Да ли си, можда, разумео написано?
Ja još ne sretoh nekoga ko zarađuje od patriotizma.

Drugo, Karleuša baš i nije neki patriota, eto u toj navedenoj emisiji, ona je izjavila da srbsku istoriju treba ukinuti i time me strašno iznervirala.
Drugo, odakle tebi podatak da ona ide po tim emisijama da bi dobila pare od Države?

Znaš kako, sve vaše tvrdnje zasnivaju se ne pretpostavkama, koje dolaze iz vaših političkih ubeđenja, nigde nemate konkretne dokaze za ono što tvrdite.

Za autošoviniste postoje konkretni dokazi, koje organizacije i finansijeri im daju pare za njihove protivsrbske delatnosti. I to da su strani plaćenici je dokazana činjenica koju ni oni sami više ne kriju.
 
Svi autosovinisti su globalisti i levicari; stari komunisti i trockisti … strah od budjenja nacionalne ideje ih hrani jer su svesni da ce biti istrebljeni ako ne uspeju u rusenju drzave.

Zamisli samo kako ce Srbi da potamane sve NVO clanove u BG kad oslobode isti. :lol:
pa sa koj ce se onda svadjamo ovde na forum ?
 
Pre svega ja autošovinizam stavljam pod navodnike.Nije mi poznato da je do sad i jednom o brojnih ljubitelja nato politike prema Srbima bila ugrožena lična bezbednost.Hvala Bogu što je tako Alek jer ta okolnost svedoči da Srbi nisu zapenašuni šovinisti kao Hrvati na primer ili Šiptari ili Muslimani a posebno ne kao Hrvati.
Patriotizam ili rodoljublje s jedne i "autošovinizam" s druge strane nisu nekakvi politički legitimni antipodi."Autošovinizam" je jedna društvena deformacija,poremećaj,društvena patologija.
Tvoj imenjak Aleksandar je već toliko učinio za ovu zemlju,za ovaj narod pa i za ceo Balkan i šire da je zaslužio da njegovo ime bude zlatnim slovima upisano u stranice istorije ovog područja.Ono što je Nikola Tesla bio u eletrotehnici, AV je u politici i ne dozvoljavam da iko blati lik tog čoveka koji radi 24 h dnevno !
Немаш ни 80 година, а већ си прави СНС-овац.
 
Нема потребе, њих већ издашно финансира амерички крупни капитал.
Ali isti istovremeno ratuje protiv Rusa i jača američku vojnu strukturu.
Opet rade u interesu američkog imperijalizma, svi oni.

E kad bi ih Rusi preuzeli da služe protiv amerikanskih vojnih i političkih struktura, to bi bilo dobro.
 

Back
Top