Zapad zeli da konacno kosovo dobije stolicu u UN

Mene bar boli a ti se nasladjujes
Немам шта да се наслађујем, нити над чим.
Само је мало смешно позивати се на битку за скупштину, док безбедно седиш у својој столици за рачунаром, лажеш како се дружиш са људима из светске врхушке моћи и бориш се за српску ствар под именом Trazim_curu_za_brak .

Но добро, себе брукаш... не мене, нити било кога другог.

Razgovarao sam sa covekom ko je iz vrha satanistickog novog svetskog poretka.
А реци ти мени, ако ти имаш такву могућност, да разговараш са тако утицајном особом, где си ти у тој причи? Када бих ја то тврдио, онда бих ја био у тој причи. Што би мени неко ко је на врху нешто говорио ако и ја нисам у тој причи?

Evo sta kaze sputnjik:

""
Одбрана државе је издаја
Јасно да је у новој фази дипломатске битке за Косово важно некима да представе како је издаја патриотизам, а одбрана државе — издаја.

Важно им је да представе да је управо одустајање од суштинских националних интереса родољубиви чин, а да је неодустајна борба за очување државних темеља екстремна и примитивна идеја која одговара само разулареним десничарским групама, којима је центар у Москви.

Подло, нечовечно, шибицарски јефтино, површно.

Србија зна, без обзира ком делу политичког спектра припада, ко по балканским врлетима вршља, ровари, притиска, ко је помогао да остану без завичаја њихови сународници у Крајини, Славонији, Метохији. Ко им је разваљивао државе и гасио снове. Ко им је био скретничар на главним историјским раскршћима кад су одлучно кренули у беспуће.

И знају да то никада није била Русија.

"""

LINKLINKLINK

SPREMA SE CRNI DAN NAJCRNJI DAN U ISTORIJI SRBIJE. DAN CRN DA CRNJI DAN NECE VISE BITI . I POS,E TOG CRNOG DANA KAO CRNI GAVRAN SRBIJA VISE NIKAD NECE OSVANUTI. KOSOVO JE IZGUBLJENO KOSOVO JE IGUBLJENO ZAUVEK. POTPISACE POTPISACE NAJCRNJI PAPIR PAPIRT KOJI NAM KIDA SRCE SRPSKO. POSLE TOG DANA NEMA VISE SRBIJE. BEZ KOSOVA SRBIJA NE POSTOJI. OOOOOO POLICIJO SIPTARSKA KOJA SI DANAS NA PRAGU SRPSKE SKUPSTINE POBEDISTE , PADE SRBIJA, PADE SRBIN, PADE PRAVOSLAVLJE,. PADE PADE PADE PADE. PLACITE SRBI VISE SRBIJE NEMA.
nista nije zauvek

Taj papir je sastavljen tako da se ne spominje priznanje ali je formulisan tako da kosovo dobija stolicu u UN.
Вредност столице у УН је ништавна. Видели смо то на примеру СФРЈ. Један дан је имала столицу, а следећи дан су рекли да више не постојимо па да онда немамо ни столицу. Столица је, дакако, остала тамо, али нама више није било дозвољено да седнемо на њу, јер нисмо постојали. Тако нам је бар саопштено.

Bas me interesuje kako vucic misli da opstane na vlasti ako kosovo dobije stolicu u UN?? I stvarno bih voleo da znam kako bi smeo da preuzme takvu odgovornost da njegova ruka potpise takav papir da kosoc=vo dobije UN stolicu po njegovom blagoslovu?
Nece opstati nikako ,to ce mu biti kraj u vekove vekova.
On se sprema da kidne sa svojim batom cim to uradi ,zato traze azil ,seta se u Rusiju ,Francusku ...ulizuje Trampu ,ali tesko ce mu to proci.

Вредност столице у УН је ништавна. Видели смо то на примеру СФРЈ. Један дан је имала столицу, а следећи дан су рекли да више не постојимо па да онда немамо ни столицу. Столица је, дакако, остала тамо, али нама више није било дозвољено да седнемо на њу, јер нисмо постојали. Тако нам је бар саопштено.
Kod nas se samo za stolicu i bore ,ko sedne u nju tesko se skida ,evo ovaj ministar policije i direktor umesto da daju otkaz ...sta reci ,obraz -djon.

NEK PRESTANU VISE VUCICEVI MEDIJI DA PRICAJU O NEKAKVOM FASSISTICKOM POZDRAVU. TO SU VUCICEVI LJUDI A EVO I DOKAZA. TO JE URADIO NEKO IZ GRUPE OD 5, 6 COVEKA KOJI NA SKUPSTINI LOME KAMERU. A KAKO MOGU DA BUDU TO DEMONSTRANTI KAD JE SKUPSTINA CUVANA SA NEKOLIKO KORDONA POLICIJE. PREMA TOME NEMOJ VID=SE DA JEDU GOVNA JER TO SU VUCICEVI LJUDI KOJI SU TU POSLATI DA BI BAS TO URADILI I DA SVI MEDIJI VUCICEVI KAZU ETO TO SU FASISTI. KAO PRVO KAKO SE BAS TU STVORIO SNIMATELJ KURIRA ILI BLICA ILI RTS-1 PA JE BAS ON PRED KAMERE TO URADIO? I AKO NISU TO KAMERE NJIHOVE ZASTO BI ON POZDRAVLJAO PRED NIKIM? ZNACI JEFTINA PROVIDNA PROPAGANDA

Donald tramp je hteo da predupredi ljude iz evropske unije i predlozio je da se vucic satsane sa teroristima sa kosova kako bi se razgovaralo o ekonomiji i svakodnevnim problemima a ne oko priznanja kosova ili stolice kosova u UN. A evropa posto je evropa u rukama novog svetskog poretka nalozila je kosovskim teroristima da ne idu u ameriku i odma ih pozvala da dodju u evropsu uniju. Na tom terenu zele da vucic potpise papir po kome bi kosovo dobilo stolicu u UN. kako su teroristi odustali da idu u ameriku i vucic je mogo da odustane da ide u evropu . Zasto nema Rusije u pregovorima? Kosovski terosristi imaju evropsku uniju na svoju stranu a koga mi imamo na tom njihovom terenu uza sebe? NIKOGA!!! i kakve su onda nase sanse da sacuvamo kosovo da ga ne priznamo? NIKAKVE.

Ne zapad.
Ne čak ni NATO (sada).
To guraju samo oni plaćeni od šiptara.
Ali, to važi samo ako prodje SB UN.
Rusija i Kina to neće dati.
I mnogi drugi,

Pošto bi to bilo otvaranja Pandorine kutije separatizma ...
Katalonija, Norveška (na 2 dela) Kipar. Krim ...
jermeni, kurdi....
Pa i Škotska i Irska koje nikako da se oslobode engleza

Back