- Poruka
- 237.477
N1 ih ne osuđuje.Vidimo to da sve stanice u srbiji televizijske od reda ali sve osudjuju protestante

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
N1 ih ne osuđuje.Vidimo to da sve stanice u srbiji televizijske od reda ali sve osudjuju protestante
Немам шта да се наслађујем, нити над чим.Mene bar boli a ti se nasladjujes
ako si srbin pogledaj na cijoj si strani crni gavrane:Pun mesec u Toponici je naslov ove knjige...
Oh, ne. Ne opet.Razgovarao sam sa covekom ko je iz vrha satanistickog novog svetskog poretka
Гледај како ће за три до четири минута да те прогласи за издајицу српских националних интереса, из простог разлога што му неверујеш.Oh, ne. Ne opet.
Sine da ti kazem,ja kad sam krvario tamo nisi znao da obrises nos.A sad ces ti da me ucis sta je Kosmet i ko su Srbi...ako si srbin pogledaj na cijoj si strani crni gavrane:
dobro i zasto si promenio stranu zasto podrzavas siptare?Sine da ti kazem,ja kad sam krvario tamo nisi znao da obrises nos.A sad ces ti da me ucis sta je Kosmet i ko su Srbi...
Danas si bas aktivan,zaboravio da popijes lekove ili si umesto zute popio zelene?
@Trust no one не замери овом сироми који тражи жену за брак, није он крив. Видиш да је неки слабо одгојен наркоман у питању.dobro i zasto si promenio stranu zasto podrzavas siptare?
А реци ти мени, ако ти имаш такву могућност, да разговараш са тако утицајном особом, где си ти у тој причи? Када бих ја то тврдио, онда бих ја био у тој причи. Што би мени неко ко је на врху нешто говорио ако и ја нисам у тој причи?Razgovarao sam sa covekom ko je iz vrha satanistickog novog svetskog poretka.
nista nije zauvekSPREMA SE CRNI DAN NAJCRNJI DAN U ISTORIJI SRBIJE. DAN CRN DA CRNJI DAN NECE VISE BITI . I POS,E TOG CRNOG DANA KAO CRNI GAVRAN SRBIJA VISE NIKAD NECE OSVANUTI. KOSOVO JE IZGUBLJENO KOSOVO JE IGUBLJENO ZAUVEK. POTPISACE POTPISACE NAJCRNJI PAPIR PAPIRT KOJI NAM KIDA SRCE SRPSKO. POSLE TOG DANA NEMA VISE SRBIJE. BEZ KOSOVA SRBIJA NE POSTOJI. OOOOOO POLICIJO SIPTARSKA KOJA SI DANAS NA PRAGU SRPSKE SKUPSTINE POBEDISTE , PADE SRBIJA, PADE SRBIN, PADE PRAVOSLAVLJE,. PADE PADE PADE PADE. PLACITE SRBI VISE SRBIJE NEMA.
Rusiji odgovara nezavisnost Kosmeta,zato sto ce istog momenta prestati bilo kakve pretenzije prema njima po pitanju Krima,i sto ce istog momenta Donbas proglasiti nezavisnost.И знају да то никада није била Русија.
to mu je podstanargde si nasao coveka iz vrha novog svetskog poretka?
Вредност столице у УН је ништавна. Видели смо то на примеру СФРЈ. Један дан је имала столицу, а следећи дан су рекли да више не постојимо па да онда немамо ни столицу. Столица је, дакако, остала тамо, али нама више није било дозвољено да седнемо на њу, јер нисмо постојали. Тако нам је бар саопштено.Taj papir je sastavljen tako da se ne spominje priznanje ali je formulisan tako da kosovo dobija stolicu u UN.
Nece opstati nikako ,to ce mu biti kraj u vekove vekova.Bas me interesuje kako vucic misli da opstane na vlasti ako kosovo dobije stolicu u UN?? I stvarno bih voleo da znam kako bi smeo da preuzme takvu odgovornost da njegova ruka potpise takav papir da kosoc=vo dobije UN stolicu po njegovom blagoslovu?
Kod nas se samo za stolicu i bore ,ko sedne u nju tesko se skida ,evo ovaj ministar policije i direktor umesto da daju otkaz ...sta reci ,obraz -djon.Вредност столице у УН је ништавна. Видели смо то на примеру СФРЈ. Један дан је имала столицу, а следећи дан су рекли да више не постојимо па да онда немамо ни столицу. Столица је, дакако, остала тамо, али нама више није било дозвољено да седнемо на њу, јер нисмо постојали. Тако нам је бар саопштено.