Zapad od Ukrajine stvorio KAMIKAZE, dovoljan dokaz da žele da unište pravoslavlje

nesko101

Elita
Poruka
20.739
AUTORSKA
Ovo je poslednja opomena celokupnom pravoslavlju posebno u Srbiji koja iako u manjini misli da ako se prikloni Zapadu da će preživeti.
To nije tačno vidimo da idemo u čeljusti LGBT onda istopolnim brakovima koji direktno razaraju pravoslavne vrednosti.
LGBT i njihova prava ima da dovedu i do nestabilnosti u Raškoj oblasti gde su muslimani većina jer oni neće prihvatiti te vrednosti iako Srbija prihvati.
Ukrajina je postala jedna velika kamikaza koja želi da se obruši na celokupno pravoslavlje i mi to zanemarujemo?

AUTORSKA
Ovo je poslednja opomena celokupnom pravoslavlju posebno u Srbiji koja iako u manjini misli da ako se prikloni Zapadu da će preživeti.
To nije tačno vidimo da idemo u čeljusti LGBT onda istopolnim brakovima koji direktno razaraju pravoslavne vrednosti.
LGBT i njihova prava ima da dovedu i do nestabilnosti u Raškoj oblasti gde su muslimani većina jer oni neće prihvatiti te vrednosti iako Srbija prihvati.
Ukrajina je postala jedna velika kamikaza koja želi da se obruši na celokupno pravoslavlje i mi to zanemarujemo?
U Srbiji je svetosavska nazovi pravoslavna crkva!Zbunjujući nazivi koji vam samo štete i letite ko muha bez glave!Amen

Sve je to evropsko, a hrišćanstvo je judejska sekta nametnuta od strane cara Konstantina.
Дираш ми у цара Константина рођеног нишлију?

Европско и хришћанско није исто?

Па европски календар је подешен према Христовом рођењу.

Српски календар је имао само зиму и лето, а година је почињала почетком марта, као што је уосталом по римском календару март био први месец у години. И да не набрајам даље.

1. Дираш ми у цара Константина рођеног нишлију?

2. Европско и хришћанско није исто?

3. Па европски календар је подешен према Христовом рођењу.

4. Српски календар је имао само зиму и лето, а година је почињала почетком марта, као што је уосталом по римском календару март био први месец у години. И да не набрајам даље.
1. Da, bio je duhovni kepec, što bi rekao Dragoš Kalajić.

2. Da, nije. Ako je išta štetilo Evropi to je bio kult Hrista. Štetu je već pravilo Rimsko carstvo, a onda je to isto Rimsko carstvo primilo hrišćanstvo i postalo nedajbože Vizantija.

3. Nažalost, boljeg nemamo, goreg nećemo naći.

4. Možemo i to vratiti, ali nije praktično.

Pa vidi, da nije bilo pravoslavnog morala mi bi odavno rešili problem šiptara na Kosovu, na primer. Ali smo opraštali kao dobri hrišćani.
ma, nemas pojma kao i. neprijatelj, ali opet, ... moras da budes razbijen... ne mozes ti tako otvoreno protriv pravoslavlja, dok u sustini nemas pojma

mene samo ono zanima, a za ostalo me boli uvo

Back