Zapad nas decenijama truje iz vazduha - konacno dokazano - 24 americke drzave zabranjuju upotrebu Chemtrailsa!

americki ministar zdravlja kao i 24 americke drzave kazu drugacije
Niko nigde ne kaže da "postoje chemtrails-i", nego ti pročitaš vest "deklasifikuju se određeni dokumenti" a onda to prevedeš u bombastičan i tupav naslov "hapse Hilari".

To što ti fali funkcionalna pismenost da razumeš šta piše i interpretiraš pročitano na ispravan način ne bi trebalo da bude naš problem, jel' tako?

ja pisem na politici

a sizif je besan jer mu raskrinkavam zavere duboke drzave pa prebacuje teme ovde
Sizif nije besan, više je tužan kad vidi nekoga ko je funkcionalno nepismen i generalno neobrazovan, ali mu je internet dao mikrofon i vrlo je bučan i voli da se pravi pametan.

Imaš takvih dosta na Tviteru.

Sizif nije besan, više je tužan kad vidi nekoga ko je funkcionalno nepismen i generalno neobrazovan, ali mu je internet dao mikrofon i vrlo je bučan i voli da se pravi pametan.

Imaš takvih dosta na Tviteru.

cenis da imas bolje informacije od guvernera 24 americke drzave koji su zabranili chamtrails?

cenis da imas bolje informacije od ministra zdravlja SAD Roberta Dzunior Kenedija ?

Ne bih rekao uopste

cenis da imas bolje informacije od guvernera 24 americke drzave koji su zabranili chamtrails?

cenis da imas bolje informacije od ministra zdravlja SAD Roberta Dzunior Kenedija ?

Ne bih rekao uopste
Cenim da ti ne umeš da razlikuješ istinu od laži, a i da imaš ozbiljnih problema sa interpretacijom pročitanog teksta.

Inače, andragoški institut tako testira funkcionalnu pismenost. Odrasle osobe pročitaju neki zadati tekst, i onda odgovaraju na pitanja iz teksta. Zapanjujuće veliki broj ljudi uopšte ne ume da razume pročitan tekst, i oni se nazivaju funkcionalno nepismenim osobama. U Srbiji ih ima po nekim procenama preko 20%. Oni znaju slova, umeju da se potpišu, ali ne umeju da interpretiraju ono što su pročitali na ispravan način.

Kod tebe je recimo izraženiji ovaj problem da ne razlikuješ istinu od očigledne laži, to smo videli mnogo puta do sada.

Најоштрије протествујем против таквог етикетирања.
Нисам ја крив што не може свако да продре у суштину мојих високоумних порука, па их онда сврста у спам. :mrgreen:

Најоштрије протествујем против таквог етикетирања.
Нисам ја крив што не може свако да продре у суштину мојих високоумних порука, па их онда сврста у спам. :mrgreen:
Kod mene se taj osecaj granici sa prezirom :mrgreen:

Bio tip na italijanskoj televiziji koji je ilegalno poslikao avione, dao na analizu uzorke, to su uradili i u Francuskoj, ima i u americi, mnogo su bolje obavesteni. Imaju patenti i detalji toga i osobe na univerzitetu u Dubaiju koja pravi kisu (sto su vec dva puta zeznuli) sa ljudima otrovnim hemikalijama, Spanija priznala da je radila 2016 i u martu 2020....

Ja samo sedim na ogradi i posmatram, ljudi sa sela i valjda ko radi bastu, gleda nebo i vidi i bez interneta, a ovi iz grada uglavnom, sede na netu, sa prstom u uvu i nesto cekaju ....

CNN ovde priča naširolko i nadugačko kako chemtrails ne postoje i da je to samo kondenzovana para zbog rada avionskog motora. Kažu da su bezbroj puta to dokazali
ma nemoj? a ja kazem da je naslov nepostojeci kemtrejlsi IRONICAN, jer kako zabraniti nesto sto ne postoji, to je oskimoron onda, zar nije?
cnn su ionako fake news, sustiona je da se geoinzenjerstvo zabranjuje, a ostavljaju se hemijski tragovi ako se nastoji reflektovati sunceva svetlost npr., a u cilju sprecavanja klimatskih promena, glob. zagrevanja

State lawmakers are looking to ban non-existent ‘chemtrails.’​

to sto se chemtrails nazivaju teorijom zavere, to nas reps uopste nije briga, svejedno se zabranjuje modifikacija vremena sa njima u mnogim states koje mi vodimo, eto doslo je nase vreme, neki su zabranuili i mrna vakcine vec, mozda isto po vama inspirisani teorijam zavere nekom, ali to ne menja fakat da su zabranjene... zovite kako hocete, to se nas ne tice

Poslednja izmena:
Ne postoje nikakvi chemtrailsi. Tema premeštena na TZ.
aha, ne postoje, a kako ti zoves to geoinzenjerstvo kada se rasprsuje hemija po nebu zarad modifikacije vremena, a u cilju sprecavanja glob otopljavanja, klimatskih promena?
ne postoje kemtrejls, a kako ih zoves te tragove bele po nebu? geoinzenjerstvo nisu kondenzovana vodena para koju ispustaju avioni, to je valjda svima jasno, ili tebi nije?

znaci zabranjuju se aktivnosti u cilju modifikacije vremena sa ________ [nazovi ih sam kako mislis da treba, ako ti smeta termin chemtrails]

Florida bill moves to ban weather modification activities ...

Measure to ban geoengineering projects

https://floridaphoenix.com/2025/03/...ects-wins-bipartisan-support-in-senate-panel/
znaci to je vrsta geoinzenjeringa, pa ako smeta termin chemtrails, MLOGO SE IZVINJAVAMO:rtfm:

Poslednja izmena od moderatora:
aha, ne postoje, a kako ti zoves to geoinzenjerstvo kada se rasprsuje hemija po nebu zarad modifikacije vremena, a u cilju sprecavanja glob otopljavanja, klimatskih promena?
ne postoje kemtrejls, a kako ih zoves te tragove bele po nebu? geoinzenjerstvo nisu kondenzovana vodena para koju ispustaju avioni, to je valjda svima jasno, ili tebi nije?

znaci zabranjuju se aktivnosti u cilju modifikacije vremena sa ________ [nazovi ih sam kako mislis da treba, ako ti smeta termin chemtrails]

https://floridaphoenix.com/2025/03/...ects-wins-bipartisan-support-in-senate-panel/
znaci to je vrsta geoinzenjeringa, pa ako smeta termin chemtrails, MLOGO SE IZVINJAVAMO:rtfm:
To se zove biohemijski terorizam i fasizam.

Poslednja izmena od moderatora:
To se zove biohemijski terorizam i fasizam.
mi nemamo pojma nije li i on ukljucen u ove modifikacije vremena pod izgovorom klimatskih promena, tj. globalnog otopljavanja, ali je poenta da se u republikanskim states to sada zabranjuje, rasprsivanje iz aviona kao nepostojecih kemtrejls

takodje postoji program i vakcinacije istom metodom zaprasivanja kao da smo komarci ili korov, ali mi smo i sa mrnom izasli iz definicije vakcine

:mrgreen:
Posao za @Black_star
Uz postvasrsnji pozdrav :kpozdrav:
Sto bi nas narod reko: Dzaba coravom pokazivati i gluvom govoriti.
Teorije zavere i postoje iz razloga da se nalaze na ovom pdf-u.
Bas fino zapoceto jutro :kafa:
I zasto narod ne prihvata nikakav tehnoloski pomak napred (narod svuda)? Odakle toliko malo slobodne volje i zdravog razuma a toliko poverenja u tabloide svih meridijana?

Lakse je ne koristiti mnogo mozak, gutaj ono sto ti se da I tako jeeee.

Kako le lepo biti glup.
Moze.

Iako mnogi to krste "maštovitošću", problem je upravo u nedostatku iste, a ironija je da se to čak i s ponosom ističe. ;)
Ma koliko to paradoksalno izgledalo, mašta se hvata svega poznatog, postojećeg, činjeničnog... i od toga zapravo gradi nešto novo, ali nužno refleksivno...
No, onima zbilja nemaštovitima to nije dovoljno... Njima je ona "topla voda".:cool: Oni traže "radikalna" rešenja i rez za zbilju, osiromašenu prstom sopstvene mašte. Lišeni nje ili braneći je sebi, jedini način da se - nasukani u zbilji kao ribe na suvom - i dalje osećaju kao "svoj na svome" jeste da isprojektuju evoluciju primata ispočetka: valja gmizati, steći pluća, uzverati se lijanama divljih priča ponovo na drveće kao majmuni, a onda odatle skočiti ponovo na zemlju kao istiniti, suvereni zavojevači... Ali, već je tu vidljiv problem celokupnog poduhvata: vraćaju se opet na istu tačku s koje su krenuli, iza a ne ispred svih ostalih! :lol: U tom isimuliranom procesu, postavši "humaniji" od ostatka "ljudskog krda", nesvesni činjenice da su samo preskočili ili zaobišli sav faktum, rešili su problem ljudske mašte i "odprirodili" savest, podigavši je na viši, nemogući i za uticaj i dejstvo - vandelatni nivo... I sve ostalo je "nezabeležena" istorija.:cool::mrgreen:

Ne znam jesi li me razumeo ali ne postoje nikakvi chemtrailsi.

To što poljoprivredni avioni prskaju komarce nisu chemtrailsi.

To što se kondenzuje vodena para iza mlaznjaka takođe nisu chemtrailsi.

To što se nekad koriste jedinjenja joda za formiranje oblaka, to takođe nisu chemtrailsi.

Chemtrailsi su teorija zavere da neke više sile na nivou vlada prskaju štetne hemikalije po narodu bez njegovog znanja, i to su notorne gluposti.

Poslednja izmena:

Back