- Poruka
- 31.044
Pa ti mi čitaš misli!Kazem da se ne slazem. Druze s kojim spamujem![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ti mi čitaš misli!Kazem da se ne slazem. Druze s kojim spamujem![]()
Ma brisi, koga briga, nek se ljudi zabavljaju sa cim god zele.Pa ti mi čitaš misli!![]()
Neću, hoću da nerviram Ninu, nek briše ona, xixi...Ma brisi, koga briga, nek se ljudi zabavljaju sa cim god zele.
Niko nigde ne kaže da "postoje chemtrails-i", nego ti pročitaš vest "deklasifikuju se određeni dokumenti" a onda to prevedeš u bombastičan i tupav naslov "hapse Hilari".americki ministar zdravlja kao i 24 americke drzave kazu drugacije
Sizif nije besan, više je tužan kad vidi nekoga ko je funkcionalno nepismen i generalno neobrazovan, ali mu je internet dao mikrofon i vrlo je bučan i voli da se pravi pametan.ja pisem na politici
a sizif je besan jer mu raskrinkavam zavere duboke drzave pa prebacuje teme ovde
Sizif nije besan, više je tužan kad vidi nekoga ko je funkcionalno nepismen i generalno neobrazovan, ali mu je internet dao mikrofon i vrlo je bučan i voli da se pravi pametan.
Imaš takvih dosta na Tviteru.
Cenim da ti ne umeš da razlikuješ istinu od laži, a i da imaš ozbiljnih problema sa interpretacijom pročitanog teksta.cenis da imas bolje informacije od guvernera 24 americke drzave koji su zabranili chamtrails?
cenis da imas bolje informacije od ministra zdravlja SAD Roberta Dzunior Kenedija ?
Ne bih rekao uopste
kaže se spaming partnerDruze s kojim spamujem![]()
Најоштрије протествујем против таквог етикетирања.Jos nam fali @Музичка кутија![]()
Kod mene se taj osecaj granici sa preziromНајоштрије протествујем против таквог етикетирања.
Нисам ја крив што не може свако да продре у суштину мојих високоумних порука, па их онда сврста у спам.![]()
Не треба ником замерити...Kod mene se taj osecaj granici sa prezirom![]()
Mozes li da podelis link, ili sta vec, do, bar, 2 od tih dokaza?Kažu da su bezbroj puta to dokazali
Nisam se udubljivao, verujem da ima na internetuMozes li da podelis link, ili sta vec, do, bar, 2 od tih dokaza?
a sta ovde pise?Ne postoje nikakvi chemtrailsi. Tema premeštena na TZ.
chemtrails-geoengineering-ban/index.html
ma nemoj? a ja kazem da je naslov nepostojeci kemtrejlsi IRONICAN, jer kako zabraniti nesto sto ne postoji, to je oskimoron onda, zar nije?CNN ovde priča naširolko i nadugačko kako chemtrails ne postoje i da je to samo kondenzovana para zbog rada avionskog motora. Kažu da su bezbroj puta to dokazali
aha, ne postoje, a kako ti zoves to geoinzenjerstvo kada se rasprsuje hemija po nebu zarad modifikacije vremena, a u cilju sprecavanja glob otopljavanja, klimatskih promena?Ne postoje nikakvi chemtrailsi. Tema premeštena na TZ.
To se zove biohemijski terorizam i fasizam.aha, ne postoje, a kako ti zoves to geoinzenjerstvo kada se rasprsuje hemija po nebu zarad modifikacije vremena, a u cilju sprecavanja glob otopljavanja, klimatskih promena?
ne postoje kemtrejls, a kako ih zoves te tragove bele po nebu? geoinzenjerstvo nisu kondenzovana vodena para koju ispustaju avioni, to je valjda svima jasno, ili tebi nije?
znaci zabranjuju se aktivnosti u cilju modifikacije vremena sa ________ [nazovi ih sam kako mislis da treba, ako ti smeta termin chemtrails]
Florida bill moves to ban weather modification activities ...
Measure to ban geoengineering projects
https://floridaphoenix.com/2025/03/...ects-wins-bipartisan-support-in-senate-panel/
znaci to je vrsta geoinzenjeringa, pa ako smeta termin chemtrails, MLOGO SE IZVINJAVAMO![]()
mi nemamo pojma nije li i on ukljucen u ove modifikacije vremena pod izgovorom klimatskih promena, tj. globalnog otopljavanja, ali je poenta da se u republikanskim states to sada zabranjuje, rasprsivanje iz aviona kao nepostojecih kemtrejlsTo se zove biohemijski terorizam i fasizam.
Ne znam jesi li me razumeo ali ne postoje nikakvi chemtrailsi.aha, ne postoje, a kako ti zoves to geoinzenjerstvo kada se rasprsuje hemija po nebu zarad modifikacije vremena, a u cilju sprecavanja glob otopljavanja, klimatskih promena?
ne postoje kemtrejls, a kako ih zoves te tragove bele po nebu? geoinzenjerstvo nisu kondenzovana vodena para koju ispustaju avioni, to je valjda svima jasno, ili tebi nije?
znaci zabranjuju se aktivnosti u cilju modifikacije vremena sa ________ [nazovi ih sam kako mislis da treba, ako ti smeta termin chemtrails]
Florida bill moves to ban weather modification activities ...
Measure to ban geoengineering projects
https://floridaphoenix.com/2025/03/...ects-wins-bipartisan-support-in-senate-panel/
znaci to je vrsta geoinzenjeringa, pa ako smeta termin chemtrails, MLOGO SE IZVINJAVAMO![]()