ZAPAD JE U SRBIJI PROBUDIO ZLO, BEZOSEĆAJNOST I NESPOSOBNU DRŽAVU

Не лупај... човек је Србин из 'рвацке - овде у Србији у Бг АЛИ ЈЕ ОПРАВДАНО КИВАН ЈЕР ЈЕ СВЕ СХВАТИО...

Pa nesto bas i ne bih rekao da zivi ovde cim govori o Srbiji i Srbima u drugom licu mnozine.Da li je on ucinio nesto da se takvo stanje promeni?Ja sam do sada cinio koliko sam mogao i meni je savest cista,i najvise "volim" one koji samo znaju da kritikuju a cak ni na glasanje nece da izadju.

Kakvi komplimentti kakve li glupost je zborim sušte činjenice a ti se izgleda u životu nisi makao iz stana i televizije kroz koju pušiš masonske manipulacije .

Takve oni traže i kreiraju i od takvih žive i grade svoje obilje.

Nabijem na k... čovjeka koji nije patriota.

A nabijem i onoga ko patriotizam smatra mržnjom prema svima ostalima.

A ja prezirem 80 posto država EU zato što su pljačkaroši i siledžije pod maskom demokracije.

A ti SAMOZVANI ŠTOVAOČE ONOG ŠTO NE RAZUMIJEŠ banuj ako možeš.

I ponavljam da se svaki Srbin ponaša kao pravi gospodin u odnosu na Francuza ili Engleza.

uuuu choveche shta uradi?sad ce da ti se nakache na kichmu i ovi nashi eudupelisci i ovi tvoji HR shovinisti...ako nisi primetio oni su gazde ovog foruma..od mene veliki pozdrav..;)

uuuu choveche shta uradi?sad ce da ti se nakache na kichmu i ovi nashi eudupelisci i ovi tvoji HR shovinisti...ako nisi primetio oni su gazde ovog foruma..od mene veliki pozdrav..;)

Ma boli me ..... ko je gazda ja odgovaram na temu onako kako znam vidim i umijem a slijep nisam.

Jebla nam je majku europa svima otkad smo joj se god obratili za pomoć i otkad smo im dozvolili da rješavaju pitanja koja su bila naša interna stvar.

1. Nismo se razdjelili kao ljudi nego kao stoke kumovala europa.

2.Danas nas pojedinačno rasčlanjuju preko domaćih izdajnika kako kod vas tako i kod nas.

3.Sude nas naj veći zločinci što postoje na cjelom svjetu.

4.Mi ko budale trčimo tamo za par pišljivih eura.

5.E nećete braćo tamo kavenisat,peć rakiju,družit se i zajebavat tamo ćete kopati ko marva za njih ali na svojoj njivi na kojoj nećete imati nikakva prava.

Otkud očekuješ da ti ja omogućim ljetovanje pa nisam ja nikad bio dobar sa KOMUNJARAMA.

Znaš oni su ti u Hrvatskoj vječito na vlasti a posebno se dobro drže zadnjih 18 godina.

tamo komunisti na vlasti u zadnjih 18???to znaci u zadnjih 50 godina ako se ne varam:mrgreen:a ovi nasi isparanoisali sve im se neki komunisti na vlasti prividjaju.
pa cek jel se to SFRJ raspala ili sam ja lose sanjao:mrgreen:

Back