fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 39.912
Ustvari, istina je da je SSSR sam sebe pobedio, tj. shebao sebe svojom nesposobnošću i mnogim drugim historijskim greškama i krivim potezima!!
Kao i neke druge 'komunističko-boljševičke' vukohebine!!!
A zamislimo tek šta bi bilo da su i SSSR-u 60 godina držali pod sankcijama kao Kubu?? Ili godina zasipali milionima tona eksploziva, insekticida i pesticida kao Vijetnam?? Ili išli vojničkim čizmama gaziti SSSR, kao Hitler tokom DSR-a?? Vijetnam 70-tih Itd....
Čini mi se, zahvaljujući trulim, pohlepnim zapadnjačkim kapitalističkim svinjama, Kinezi su se mnogo bolje snašli! Rekao bih da su spojiili mnogo dobrog iz komunističkih i kapitalističkih režima???
Kao i neke druge 'komunističko-boljševičke' vukohebine!!!A zamislimo tek šta bi bilo da su i SSSR-u 60 godina držali pod sankcijama kao Kubu?? Ili godina zasipali milionima tona eksploziva, insekticida i pesticida kao Vijetnam?? Ili išli vojničkim čizmama gaziti SSSR, kao Hitler tokom DSR-a?? Vijetnam 70-tih Itd....

Čini mi se, zahvaljujući trulim, pohlepnim zapadnjačkim kapitalističkim svinjama, Kinezi su se mnogo bolje snašli! Rekao bih da su spojiili mnogo dobrog iz komunističkih i kapitalističkih režima???