Zao momak

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Stigla sam kuci od decka. Malo smo se zezali, pa cu sada na spavanje. Veza nam je divna. Proslavili smo dva meseca. Dobila sam nesto. ;) Sinoc sam se cula sa bivsim deckom iz Izraela. Nas dvoje se cujemo povremeno. Recimo, pet-sest puta nedeljno, a ponekad i dva puta dnevno. Uglavnom se cujemo, kada njegova zena ode u setnju. On mi neprestano ponavlja da sam ja zena njegovog zivota i da je spreman da se ozeni sa mnom. S druge strane, ja sam u ozbiljnoj vezi i ne zelim da raskidam s deckom, koji mi se svidja. Njegova zena je jedan fotografski manijak. Sve sto se desava u njihovom zivotu, ona objavljuje ili na Fejsu ili na jutjubu ili na nekom blogu. Moj bivsi decko se ne bakce tako cesto fejsom. Ipak, ja stalno gledam njihove snimke na jutjubu. On je stvarno sladak. Nista mi ne spominje njegovu porodicu, tako da ne znam sta da radim. Sta se desava s njima? Glupo mi je da ga pitam, jer su oni bili protiv mene, a to sam vam vec pisala. Gledala sam snimak njegovog starijeg deteta. Ono mnogo lici na svoju majku, nazalost, non-stop se kezi i beci i vristi. Ono sto me jako nervira kod bivseg decka je to sto se nikako ne odlucuje u kom pravcu bi isla nasa eventualna veza. Ja ne zelim da ispadnem neka rasturacica brakova, ali ako se on razvede, pogazicu svoje obecanje samoj sebi da ne budem u vezi sa nekim razvedenim, jer smo bili u vezi i ranije. Da nismo bili ne bih bil s njim. Mislim da to sto me drzi u neizvesnosti je veoma ruzno i zlocesto. Da li ste imali nekada takvog decka? Sta da radim?:heart:

jaooo bivsi ti iz izraela .....ako te bude scepala njegova jevrejka bice tesko tebe ....mnogo su agresivne i opasne jevrejke .....ako su uopste jevreji :)................mada tvoj citat ruzno i zlocesto sinonimi za pravog izraelita :p

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back