Zanzibar

• Začetnik teme Začetnik teme aleko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa za turuzam se iide u tih par kilometara, zar ne?
Ja nisam paradajz-turistkinja. Kada otputujem negde kao turistkinja, pokusavam malo bolje da upoznam to mesto, a ne samo da se brckam u hoteskom bazenu i da kupujem suvenire po pijacama.

Izvini, a gde si ti to uspela da ostvaris takve prisne kontakte sa domorodcima pa su ti se jadali na svoju istoriju?

Svuda. Niko se ne jada, vec veoma neprijatno pokusava da nama belcima nabace osecaj krivice zbog tog ropstva, a i oni sami znaju da nisu ni zasta bolje.

Au brate.
Ova moderna prcačica na svakom živom forumu, sve živo zna, samo pametuje nešto ***** bezveze!
kao keva joj ima boga oca, a ona putuje svuda zivo, pa ovde na forumu pleni narod jadni svojim avanturama.
c c c

Au brate.
Ova moderna prcačica na svakom živom forumu, sve živo zna, samo pametuje nešto ***** bezveze!
kao keva joj ima boga oca, a ona putuje svuda zivo, pa ovde na forumu pleni narod jadni svojim avanturama.
c c c

Доктор за све...К'о својевремно рака Радовић.

Само размисли својом главом, Да је тако као што она каже, да ли би Занзибар постао један од центара туризма у африци и да ли би израелци били главни гости?

Ja nisam paradajz-turistkinja. Kada otputujem negde kao turistkinja, pokusavam malo bolje da upoznam to mesto, a ne samo da se brckam u hoteskom bazenu i da kupujem suvenire po pijacama.

Svuda. Niko se ne jada, vec veoma neprijatno pokusava da nama belcima nabace osecaj krivice zbog tog ropstva, a i oni sami znaju da nisu ni zasta bolje.

Опрости,
Ти ниси ни видела Занзибар.

Da, bio sam na Zanzibaru, setao, druzio se, kupao se, vozio svaki dan sa lokalcima "dala-dalom", posecivao pijace, proveo neko vreme i u kamenom gradu...
ali to sto si oznacila crvenim se ne odnosi na Zanzibar, nego uopsteno, da ima loseg sveta, ima ga kao i svugde, ali kakve veze ima sto je islamsko ostrvo?
Nije bas bezbedno opustiti se i zavlaciti nocu u neke ulice, jednostavno zdrav razum uvek treba da je prisutan, ali to je pravilo i za Tanzanije, Keniju, Mozambik ... skoro celiu Afriku.
Ja sam imao uglavnom pozitivna iskustva, i to je iz mog ugla, a ako je neko imao drugacija bilo bi lepo da navede neke primere, jer neozbiljno je reci da nemas slobodu zbog muslimana.
prijatelju Ljubce,hteo sam ti reci da sa pevaljkom nema rasprave...ako ona kazhe kako je u zanzibaru onda je to tako...razumesh!?
ti cesh nekom da prichash...bio si...njena majka ima lanac hotela!ej bre!jel ima tvoja majka hotele?nema...e o tome ti pricham...njena majka ima i ona je najpametnija od svih pevachica! :mrgreen:

Izvini. Nismo isti intelektualni nivo, ali mozes li da pokusas.

Наравно да нисмо.....нормална, образована особа (ја) прича о својим искуствима и опажањима а фрустрирана омладина која се није мрднула даље од Лазаревца (ти) препричава туђе фантазије.

prijatelju Ljubce,hteo sam ti reci da sa pevaljkom nema rasprave...ako ona kazhe kako je u zanzibaru onda je to tako...razumesh!?
ti cesh nekom da prichash...bio si...njena majka ima lanac hotela!ej bre!jel ima tvoja majka hotele?nema...e o tome ti pricham...njena majka ima i ona je najpametnija od svih pevachica! :mrgreen:

...има и гомилу акција у де бирсу....госпођа мама је један од главних акционара и директора....дијамантски тајкун.

За дивно чудо и јесам...за разлику од тебе и сликовница које си прелиставала

Da, zakljucila sam iz tih prica da si se ti druzio sa camugama i da ovde pricas te kosmoploitske bljuvotine, a dobro znas, da tamo van belackih kvartova vise nigde nije bezbedno. Vise ne mozes da udjes kao normalna osoba negde a da ne vidis crnca.

Back