Skafander
Domaćin
- Poruka
- 4.871
Da li znate zbog čega starite?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ubija nas svetlost sunca isto kao vampire. Pogledaj samo kako su lica ljudi starija od tela.Da li znate zbog čega starite?![]()
Ne šta nas sve ubija nego zbog čega starimo?Ubija nas svetlost sunca isto kao vampire. Pogledaj samo kako su lica ljudi starija od tela.
Ali glavni razlog su ostala kosmicka zracenja kojima smo izlozeni i atmosfersko elektricno polje, nizak atmosferski pritisak itd.
Pa zbog toga sto nas ubija, znaci nece momentalno, nego par decenija i capNe šta nas sve ubija nego zbog čega starimo?
Ma nije to, zbog čega stariš, zašto nisi uvek mlad, razumeš?Pa zbog toga sto nas ubija, znaci nece momentalno, nego par decenija i cap
Ne nosim kisobran protiv sunca kao Japanke?Ma nije to, zbog čega stariš, zašto nisi uvek mlad, razumeš?
Da li znate zbog čega starite?![]()
To nije odgovor, to je kao kad bih ja rekao starimo zato što starimo. Haha Ali zbog čega?Prirodan ciklus.
Glupo pitanje.
Kraj odgovora.![]()
I dalje od toga možeš da budeš bolestan ali da umreš mlad. Ali zbog čega stariš?Loš vazduh , veštačko meso , pijemo podzemnu kišnicu , loš duvan ....
Ali na prvom mestu treba izbaciti tv iz kuće .
Svi koji žive duže , manje su pored ekrana .
Ko mi, ja živim u stanu i gledam u tv ali ga ne palim i ne palim grejanje kad nije zima, samo kad je hladno. HahaZato što imate tv u kući i palite grejanje pre 1 decembra .
Znači ako je sve super i dobro, nećeš ostariti i živećeš večno? HahaUz iole prikladnu ishranu , stresovi su broj 1 , težak život broj 2 , besparica broj 3.
Zbog toga sto ne postoje oduvek...Zbog čega ljudi stare?
Ali koji je razlog zašto stare? Biološki.Zbog toga sto ne postoje oduvek...
Zato što ćelije tvog tela vremenom propadaju, menjaju oblik i stanje. Trule, da ne kažem. Tvoji organi, koža, kosti...propadaju i menjaju se. Kao što vremenom sve na svetu propada i menja se.Ma nije to, zbog čega stariš, zašto nisi uvek mlad, razumeš?
Ali zbog čega, koji je razlog?Zato što ćelije tvog tela vremenom propadaju, menjaju oblik i stanje. Trule, da ne kažem. Tvoji organi, koža, kosti...propadaju i menjaju se. Kao što vremenom sve na svetu propada i menja se.