Sweet_Jane
Domaćin
- Poruka
- 4.540
E ne kapiram kako vi to radite. To prizivanje duhova. Ja sam prvi put u shestom to uradila. BIla kaod moje ortakinje s jos jednom. I javlja nam neki ortak da nam se drug polomio na baisu. Pao s jedne kapije na kalisu visoke oko 5m sve s bajsom....i mi kakve smo budale bile nesto resile da prizivamo duhove.....i nista.....napisale neke gloope rime i prizivale jedno duha po imenu Joca Zajebant za koga nam je jedna ortakinja tvrdila da se javio njenoj kevi kad ga je ova prizivala....medjutim nista.... i ono, kao, sve jedno, al mi ipak ubedjene tu nesto kao shuska oko nas i taaako to....drugi put pravila mi dugarica sedeljku i mi ponovo odlucili to raditi. posle nekog vremena ja i moja najbolja drugarca se smorimo i sedimo na foteljama dok ove dve kao prizivaju....i sad jedna krikne mi svi kao fora "sta ti je?!?!?!" ona krene da nas ubedjuje da se casa cimnula i neka kao svetlost bljesnula....i onda ovi rese, da se okrenu tog posla, ko zna sta se moze desiti.....ipak nije nikom bilo sve jedno. Od tada ne prizivam duhove. Od ta dva puta uvek me posle uhvati neka bolesna sujeta. Stoga,neka fala....necu tu da se petljam....ne zanima me vise jel postoji nesto ili ne.