Zanimljive VASE price!!!

Da li ste nekad prizivali duhove?

• DA

• NE

• NEUSPELO PRIZIVANJE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
E ne kapiram kako vi to radite. To prizivanje duhova. Ja sam prvi put u shestom to uradila. BIla kaod moje ortakinje s jos jednom. I javlja nam neki ortak da nam se drug polomio na baisu. Pao s jedne kapije na kalisu visoke oko 5m sve s bajsom....i mi kakve smo budale bile nesto resile da prizivamo duhove.....i nista.....napisale neke gloope rime i prizivale jedno duha po imenu Joca Zajebant za koga nam je jedna ortakinja tvrdila da se javio njenoj kevi kad ga je ova prizivala....medjutim nista.... i ono, kao, sve jedno, al mi ipak ubedjene tu nesto kao shuska oko nas i taaako to....drugi put pravila mi dugarica sedeljku i mi ponovo odlucili to raditi. posle nekog vremena ja i moja najbolja drugarca se smorimo i sedimo na foteljama dok ove dve kao prizivaju....i sad jedna krikne mi svi kao fora "sta ti je?!?!?!" ona krene da nas ubedjuje da se casa cimnula i neka kao svetlost bljesnula....i onda ovi rese, da se okrenu tog posla, ko zna sta se moze desiti.....ipak nije nikom bilo sve jedno. Od tada ne prizivam duhove. Od ta dva puta uvek me posle uhvati neka bolesna sujeta. Stoga,neka fala....necu tu da se petljam....ne zanima me vise jel postoji nesto ili ne.

nisam verovala u dohove ni tada, kada sam sa drugaricama prizivala...
bile smo neki 7-8 razred..
sve smo uradile "kako treba" i bilo je tu svašta, ne sećam se...
sećam se samo da je rekao da će jedna umreti.
i čim je to rekao, pala je roletna...inače zaglavljena...godinama....
(kako su rekle dve sestre u čijem smo stanu bile)
i sve sam ja to zaboravila......i sa njima odavno prestala da se družim.....
dok nisam videla čitulju..jedne od dve sestre!
istina, obe su teško bolesne, dijabetes...
jedna pala u komu, druga od tuge umrla....
i šta misliti o svemu?
setila sam se glupog dozivanja duhova, posle 25 godina!!!
možda ima nečeg?
inače u duhove, počinjem verujem od svog boravka na Santoriniju 1993.
tamo su se takve gluposti dešavale....
da je to naučno neopisivo.
znači uz sve napore, nema objašnjenja...
da ti neko otljučava i zaključava bravu.....na frižideru, a tu si samo ti...m?
ali. nije to tema....

Kad sam išla u srednju školu sa društvom sam u jednoj gajbi prisustvovala prizivanju duhova.
Po mene je došao moj bivši dečko i uz put kupio lojane svijeće??? i napomenuo da ostali prizivaju duhove. Bilo nas je šestero, četiri druga, kolegica i ja.
I kao javio se duh neke umrle žene. Ja sam se izrugivala i zavirivala da vidim ko gura čašu prema slovima.U jednom momentu na pitanje šta ćemo sada da radimo "duh" je odgovorio: - 'ebite M i A.
Na šta sa sam se ja strašno naljutila, zveknula dvije ćuške obojici "medijuma" a kolegica je ćušnula čašu sa stola i rekla da je sve neslana šala. :lol:
Kasnije su se kleli da to ONI nisu napisali, ali i dan danas ne vjerujem u to.

Pa sto se tice prizivanja duhova malo smo se previse zezali stim.Imao sam tada 19-god,koristili smo Obija tablu i ceo ritual smo ispostovali do kraja,prethodno smo se dobro o svemu informisali i razradili plan.Potreban je odredjen broj ljudi,spojeni palcevi i mali prsti,spojena stopala i maksimalna koncentracija i jos neke stvari o kojima nebi sad jer nije pametno.Prizivali smo duha dede naseg prijatelja,sve je islo kako treba dok cas nije pocela da se pomera po tabli,tj niko nije racunao da cemo se svi toliko uplasiti.Pobegli smo glavom bez obzira ostavljajuci za sobom prevrnute stolice i sto.I dan danas kad pricamo o tome prodje nas jeza,svi smo videli da se casa pomera nemoguce da smo svi halucinirali a mozda i jesmo.Nekoliko sati posle toga kada sam sa drugarom dosao kuci zapalio sam cigaretu i po obicaju napravijo spori kolut dima,dim se polako oblikovao u KRST koji je desetak sekundu lebdeo nad nasim glavama.To smo videli obojica!!!

nebi se ja zezala sa tim.
Znam coveka koji je skroz posedeo!!! za jedno vece dok su se kao salili i zezali i prizivali duhove.
Pricao je da su se smejali i rekli duhu da otvori frizider i frizider se sam odjednom uz tresak otvorio.svi su se razbezali a on je od soka osedeo skroz.:sad2:

Daaa, kad smo prizivali duhove...u sred naše male hmmm, ceremonije, drug je uhvatio drugaricu za nogu, ona počela da vrišti i beži po podrumu, nije mogla da pogodi vrata :zcepanje:
A posle toga, sutradan, kad je bilo nevreme, ja se vraćala iz grada, skroz pokisla, u bljesku munje videla ženski lik na zidu svoje kuće, skoro sam se...ali posle skontah da je to verovatno od munje :D
Mada, čula sam i za neke mnooogo čudnije stvari...

kako je ovo prokleto zanimljivo.... :D
ali kada procitah sve ovo, znate kada bih sada prizivala duhove? nikad!!!
ranije sam bila luda za tim, i sada sam... mislim da awatar sve govori...
ali nisam bas toliko hrabra... pre nekoliko nedelja sam htela da prizivam krvavu melori jer sam procitala iskustva ljudi u "Trecem oku"... Usrala sam se, ali ne koliko i sada... Nisam je prizivala jer drustvo nije htelo, a sama to da radim... hm!

Ja znam odlično da gledam u Tarot!Slobodno pitajte šta vas zanima, samo 100 evra odgovor! :):):)

E, a sad bez zezanja. Bila sam pre tri godine baš žestoko bolesna, nisu znali šta mi je. Bila sam malaksala, imala temperaturu nekoliko meseci svaki dan, pao mi imunitet itd..Elem, doktori me ubeđivali da je sve to stres zbog faksa i da se samo ja odmaram.
Ja jedne noći sanjam da idem u zemlju, bukvalno, kopam i spuštam se sve niže i niže. Dođem do nekog prostranstva i tu kao mala bolnica i unutra neka žena, a ja kao znam da je doktorka. A sve zeleno osvetlljeno. I ona mene pregleda i kaže mi da meni srce krvari i da je to moja boljka..Ja se tu probudim sva nešto ubedačena, pa još počnem da se tripujem da mi je to možda od propale ljubavi:)Znate, kao, slomilo mi se srce, pa metaforično krvari:)))
Posle dva meseca od tada(ja sam san ispričala i mojima, oni mi rekli da ne fantaziram i da se uozbiljim!), ja završim na urgentnom zbog srca. Provale da sam sve vreme imala Koksaki i da mi je pukla maramica, pa sam bukvalno krvarila na srcu nekoliko meseci!
Ispičala sam to drugaru koji stalno čita o takvim stvarima, on se zaprepastio i reko mi da jeste u podzemlju neka boginja Gia(ja se nadam da sam dobro upamtila) i da se kod nje vode bolesnici za koje se ne zna šta je, a da je po verovanju podzemlje zeleno osvetljeno!
Pa sad vi vidite:)

Energija i njeni tokovi u univerzumu su andjeoskog ili demonskog porekla. Svaka magija bilo crna ili tzv. bela je demonska rabota i igranje sa silama i energijama ne donosi dobro nikome, posebno magu.

Dragi Kinzhe :) Ne znas o cemu pricas. Vec sam negde rekao da se crkva plasi ljudi sa onog sveta, jer mogu da kazu sta se tacno tamo nalazi, a njoj to mozda nece da odgovara, pa ih zato satanizuje.
Procitao sam ovde o prizivanju necije svesti? :):) Kako to? :):)

Ja znam odlično da gledam u Tarot!Slobodno pitajte šta vas zanima, samo 100 evra odgovor! :):):)

E, a sad bez zezanja. Bila sam pre tri godine baš žestoko bolesna, nisu znali šta mi je. Bila sam malaksala, imala temperaturu nekoliko meseci svaki dan, pao mi imunitet itd..Elem, doktori me ubeđivali da je sve to stres zbog faksa i da se samo ja odmaram.
Ja jedne noći sanjam da idem u zemlju, bukvalno, kopam i spuštam se sve niže i niže. Dođem do nekog prostranstva i tu kao mala bolnica i unutra neka žena, a ja kao znam da je doktorka. A sve zeleno osvetlljeno. I ona mene pregleda i kaže mi da meni srce krvari i da je to moja boljka..Ja se tu probudim sva nešto ubedačena, pa još počnem da se tripujem da mi je to možda od propale ljubavi:)Znate, kao, slomilo mi se srce, pa metaforično krvari:)))
Posle dva meseca od tada(ja sam san ispričala i mojima, oni mi rekli da ne fantaziram i da se uozbiljim!), ja završim na urgentnom zbog srca. Provale da sam sve vreme imala Koksaki i da mi je pukla maramica, pa sam bukvalno krvarila na srcu nekoliko meseci!
Ispičala sam to drugaru koji stalno čita o takvim stvarima, on se zaprepastio i reko mi da jeste u podzemlju neka boginja Gia(ja se nadam da sam dobro upamtila) i da se kod nje vode bolesnici za koje se ne zna šta je, a da je po verovanju podzemlje zeleno osvetljeno!
Pa sad vi vidite:)

Snovi zaista mogu da kazu mnogo. Svi ljudi sanjaju svako vece... Dok sanjamo, "iskljucene" su sve spoljasnje drazi i osoba je usmerena ka svome telu, ka sebi. Funkcija sna je usko povezana sa emocijama. San je neka vrsta prirodnog kanala za izlazenje na kraj sa svakodnevnim problemima. Kad smo preokupirani nekim stresom ili problemom, resimo ga simbolicki u snovima i budimo se odmorniji i spremniji za novi dan. Cika Freud ovaj imaginativni nacin resavanja problema i zadovoljavanja motiva pripisuje delu licnosti koji naziva "Ono". Vas Organizam Vam je sam poslao poruku. Vas problem ste resili prvo u snovima. Na kraju krajeva, Vi najbolje poznajete sebe i Vi imate odgovore :)

P.S.
Za neverne Tome, ljudi koji boluju od narkolepsije(nekontrolisno padanje u san), dobiju napad svaki put kad se intenzivnije emocionalno uzbude. Emocije su vazna funkcija psihe...

Sto se tice prizivanja duhova pomocu chase ili viska, verujem da je u pitanju nesvesna ideo-motorna aktivnost. Ako verujete u postojanje Jungovog kolektivnog nesvesnog, to bi bio jedan od nacina da se sa njim povezete i osvestite trazene odgovore.:)

Back