DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 56.082
Ne mislim da cink bukvalno korodira nego popusti ta zastita, probije...od Nemaca zna se ko najbolje zasticuje limariju a to je Audi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije imao pre 90tih ko i svi. Moj korado je bio komplet cinkovan od poda do krova ali to je početak premiuma tada.Mercedes nikad nije imao dobro zasticenu limariju.
Nije bas tako Pezo je cinkovao jos 80tih, moj 205 je komplet pocinkovan bolja mu limarija nego vecini novijih automobila.Nije imao pre 90tih ko i svi. Moj korado je bio komplet cinkovan od poda do krova ali to je početak premiuma tada.
Danas cinkuju samo sajtne i rubove
Sta se zanosim imam oci, faza 1 i faza 3 nije isti auto.Ne zanosi se, vadili ljude iz štop svetla![]()
Nema, na kreš testu te spakuje bilo koji noviji auto.Nema ih po ulicama skoro uopste, nekad svaki treci auto golf ili opel vectra, kadet ...barem kod mene.
zna stazuDere kola od 500 konja ko nista po krivinama.
i ne samo to vozi odlican auto koji lezi opasno u krivinama.zna stazu
gledao sam ga i ranije, a saxa je gazio do daske, kako samo zna da sporaci nece da naprave neku gresku, nije mi jasno,... bas ih je osisao svei ne samo to vozi odlican auto koji lezi opasno u krivinama.
Francuzi su kraljevi hatcheva.
To je jedan od najboljh motora ikada napravljen i to u stock varijanti a sta bi tek bilo da je nabudzen a moze itekako da se nabudzi na 300 konja i vise.gledao sam ga i ranije, a saxa je gazio do daske, kako samo zna da sporaci nece da naprave neku gresku, nije mi jasno,... bas ih je osisao sve