Zanimljive slike i klipovi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A kakvo to pokriće treba da ima kad izvede svoje dete da vozi bicikl ispred zgrade? Pištolj?
Što nebi i dete umlatio, pa i ono je bilo glasno dok je vozilo bicikl pa je isprovociralo komšiju, i njega bi trebalo možda umlatiti?

ti si ili lud ili glup pa ne kapiras
i ja zivim u zgradi pa otprilike kapiram sta se tu izdesavalo, sretao sam se sa svakakvim ljudima
ovaj "ludi nasilnik" mu je rekao da ne galami ispred zgrade, sto je i normalno - bilo dete u pitanju ili ne
popodne nema galame covece, ili vaspitas svoje dete ili ga onda kao divljaka vodi negde na planincinu pa nek se dernja koliko mu volja
a nas vrsni olimpijac mu je odgovorio sidji da te vidim, i svo vreme ga na snimku provocira, namerno mu trza nerve
pa normalno da bih ga ugazio kao pijan gov*no, i njega i kameru
ponavljam - dete ne bih dirao, nisam divljak ali ovog kurrcevitog picopevca bih smlatio za sva vremena.

i ja zivim u zgradi pa otprilike kapiram sta se tu izdesavalo, sretao sam se sa svakakvim ljudima
ovaj "ludi nasilnik" mu je rekao da ne galami ispred zgrade, sto je i normalno - bilo dete u pitanju ili ne
popodne nema galame covece, ili vaspitas svoje dete ili ga onda kao divljaka vodi negde na planincinu pa nek se dernja koliko mu volja
a nas vrsni olimpijac mu je odgovorio sidji da te vidim, i svo vreme ga na snimku provocira, namerno mu trza nerve
ponavljam - dete ne bih dirao, nisam divljak ali ovog kurrcevitog picopevca bih smlatio za sva vremena.

pazi-da je lik provocirao,jeste...sve je moglo mirno da se zavrsi...covek je stavio kragnu posle 2 udarca,a ja nisam posle milion i saobracajke sto sam imao...al dobro...
onda da je ovaj sto ga je udario debil,jeste...jer ja znam kakav sam bio dok sam bio klinac,nas 20 iz kraja se skupi i pikamo fudbal i zmurke po ceo dan...uvek su bile neke dezurne babe kojima smo mi smetali,ali nas je boleo tuki...
a pod 3...ovaj olimpijac je zasluzio...jer sve sto je trebao da kaze bilo je "izvinite komsija,pokusacu da objasnim detetu" a ne da proziva...
sve u svemu ovaj debil,ovaj pi4ka...

Pa eto, sad mene vređaš da sam lud ili glup a ja pokušavam da razgovaram sa tobom jer vidim da imaš nasilničku crtu. Svako ko živi u zgradi, zna kakvih ludaka može da bude, mene je jedan čekao ispred vrata jer "čuje" kad obučem patike i krenem da izlazim iz stana.

Olimpijac je samo na kulturan način rešio problem a nasilnik će nekoliko godina da provede u kavezu - gde mu je i mesto.

Naravno, pojaviće se gomila nasilnika koji će biti ogorčeni ovakvim ulovom majmuna u kavez.

Ljudi sa malo škole imaju slabije razvijen osećaj samosvesti i samim time su i skloniji pravljenju gluposti. Samosvest je jako bitna kod donošenja važnih životnih odluka pa tako oni sa malo škole se olako predomišljaju. Jedan dan je radikal, sutra je naprednjak a preksutra dveri... Kad se desi zlo a onda sednu i plaču dozivajući... Slobu :lol:

Pa eto, sad mene vređaš da sam lud ili glup a ja pokušavam da razgovaram sa tobom jer vidim da imaš nasilničku crtu. Svako ko živi u zgradi, zna kakvih ludaka može da bude, mene je jedan čekao ispred vrata jer "čuje" kad obučem patike i krenem da izlazim iz stana.

Olimpijac je samo na kulturan način rešio problem a nasilnik će nekoliko godina da provede u kavezu - gde mu je i mesto.

Naravno, pojaviće se gomila nasilnika koji će biti ogorčeni ovakvim ulovom majmuna u kavez.

izvini, nisam trebao da ti napisem da si lud ili glup vec da konstatujem da si slep kod ociju

Da li ti stvarno mislis, da cesh da zivish bolje, ako bilo ko drugi dodje na vlast? HAHAHAHHA.. Da nece plate mozda da budu vece?? Ljudi, chemu li se nadate.. Sve su to ista go\/na..

Koliko su ovi dobri to se videlo za ove sve godine ,a sad ih ponovo birajte znači vama je dobro onda oni ne treba da menjaju ništa.Koliko je lepo u Srbiji to znaju ovi koji su malo obišli i druge zemlje .

A za ove što se protive snimanju brutalnog napada na čoveka koji snima svoje detence od 3-4 godine kako vozi bicikl, budite svesni da i vi možete sutra da osvanete na youtube kako se šibate u saobraćaju, kafani ili ispred dragstora, samo napred i rešavajte sve svoje "probleme" šibanjem ;)

pomislite kako bi izgledalo da neko pred vašim detetom ovako huliganiše? Za mene su deca svetinja i kraj priče a za vas su čini mi se, objekat.

Gde je ovo? Bas me zanima:think: Irska ili Velika Britanija?
Gde ovo iskopa
doh-1.gif

Irska, Galvej ali poslednja slika je montaza.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back