Zanimljive slike i klipovi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taj auto sto se potopi u vodu vise nije nizasta,jer kad mu se pokvasi kompjuter koji regulise paljenje i sagorevanje to se odmah moze baciti,taj auto je inace jedino odlican za rezervne delove.Ima na nekim americkim sajtovima gde se prodaju automobili koji su osteceni na ovaj nacin,mozes da kupis novog BMWa za par hiljada dolara.

E onda do qrca sve..inace znam sto se tece pc-ova, mobilnih, digitlnih aparata kad se pokvase, ako se osuse kak otreba i operu destilovanom vodom moraju da rade..tak da sam mislio da je isto i sa elektronikom na autima..

E onda do qrca sve..inace znam sto se tece pc-ova, mobilnih, digitlnih aparata kad se pokvase, ako se osuse kak otreba i operu destilovanom vodom moraju da rade..tak da sam mislio da je isto i sa elektronikom na autima..
Znam ovo pouzdano jer kad se pomene pranje motora uvek moras dobro da pazis da ne poprskas vodom "mozak" inace ce da napravi ogroman dar mar tako da se cela instalacija mora menjati.

Capture-1.png

da na nju sam bas mislio ,kako ste pogodili :hahaha: . Mogu da je krste kako hoce FOX ostaje FOX to kazem ja fox :mrgreen:

Hm, zanimljivo... mislim da je samo pitanje vremena (ako to vec nije postignuto) kada ce to moci i za choveka... i mislim da nije bolesno, vec da bi to imalo ili ima shta god vishestruke primene... zamisli recimo nekome se telo raspada usled neke bolesti, i ono se zameni mashinom lepo...lik se budi sa svojom glavom i nekom mashinom umesto tela... hej, pa bolje ishta nego nishta... :) ... telo moze da se zameni (u ovom trenutku mislim veci deo istog) i to je kul... ali, ko zna koliko ce vremena biti potrebno ako uopshte bude moguce da se "popravi" mozak... tako da ako njega neshto unishti spasa nema svejedno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back