Ovo sledece sam napisao u "zagrejanom stanju" u Zabava / Humor pdf..naslov Covek i Bog.. Ali stavicu i ovde jer odgovara...
Ja ne mislim da su zene bolje od muskaraca,ali sam siguran muskarci su veci gadovi.
Pricao sam jednom sa jednim ortakom o vezama i on mi kaze "ne znam sta se desilo verovatno sam nesto rekao,i njena se osecanja sama nasla uvredjena" to je kao da ja kazem "da,pucao sam iz pistolja i taj lik je prosvirao svoj mozak mojim metkom".Udaljis se od strasne scene prosto... Ja nikad nisam bio ubijen...priznajem,jednog dana cu riknuti,ne znam sta ce biti posle. Neki kazu da ides u raj...zamisli lika od skoro 30 da kaze "ja totalno idem u raj". Ja licno mislim da nema raj..iskreno verujem da ima Bog ali da nema Raja. Umres,odes pred Njega i kazes "ej Boze,gde je taj raj?",a on "alo bre odakle vam dolaze te ideje vise,svaki sledeci to pita koji dodje..sta ste ocekivali,da sam toliko savrsen? Napravim ceo svemir,i JOS hocete jedno posebno extra super mesto za sve vas posle vase smrti? Sve vam malo" Vi kazete "pa gde da idem sad?" - "Pa stoj u ovoj prostoriji gde si sad sa mnom" Vi "ne svidja mi se" -"da,pricaj mi o tome".
I kakav bi bio pakao zaista...? ..Odes tamo,cekas u redu..dodje neki djavo i napuni te...posle pridje drugi i kaze "sto si mu dozvolio da te puni?" Ti kazes "pa to je pakao,to je moja kazna pretpostavljam" djavo ti odgovori "da..jeste pakao,ali on nije nadlezni,ne moze da puni kad mu dodje,kazi mu necu"..(za*ebano)
Iskreno ne znam da li postoji onaj Glavni.. Cak i hardcore vernici ne mogu da dokazu to.. Ali uvek se nadje onaj lik sto kaze "Bog?..da..on ne postoji" - "a kako znas?" - "pa nisam ga video,je*ote"... - Stvarno? To ti je odgovor? A gde si ga trazio zaista,u kojoj ulici tvog grada/sela? Mali broj ljudi su napustili planetu raketom,oni mogu da kazu sigurnije od tebe ali se ne usudjuju.. Ej,ja nisam video "12 years a slave" film,nisam rekao da ne postoji. Cekam samo da izadje na tv,mislim da je s*anje,necu da ga trazim. Znam samo ako postoji Bog nije onaj iz Biblije "oce nas".. ako je on nas otac,sta je uradio nasoj mami? U najbolju ruku,Bog je razveden,i sad mora sam da izvodi svoju decu na pravi put,a mi se pekmezimo fazon "oce nas,daj mi ovo i ovo,me me" dok On "trudim se je*ote,ali ja sam
sam ovde,ne mogu da postignem sve!" - Mozda je ovaj nas zivot u stvari vikend kod tate,a kad umremo idemo kod mame.
Cudno je pomisliti da je Bog musko,jer zena radja.. Ali evo sta mislim..pre jedno milijardu i milijardu godina zensko je bila Bog,i bila je zla i uzasna..i pod*ebavala je ..ponizavala..ali sta ces da uradis,volis je.. I u jednom trenutku,tata je udario zlu mamu,i ti skapiras "PA TO MOZEMO I MI,DA BIJEMO ZENU"...
I sad zivimo sa tatom