Zanima me...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne mogu da verujem.....trideset troje je videlo ovo pitanje.....i....niko nije imao odgovor.....

E pa ja sam malo ceprkao po netu.....i.....izceprkao odgovor...." Postoji prirodan nacin za dobijanje krzna srebrne lisice "

To je prilicno stara metoda koja se koristi u Lici, medjutim...zbog opasnosti i rizika u koriscenju te metode ....retko se koristi....i to rade samo dobro obuceni lovci....
U cvrst kavez koji je pregradjen na pola.....u jedan deo se ubaci lisica....a u drugi mecka.... Nakon odprilike nedelju dana...od pretrpljenog straha i stresnih situacija.....lisica ce posedeti i postati " Srebrna Lisica ".....

Ako neko od vas... ima neko novo i interesantno pitanje.....evo mesta i prilike da to uradi....

Izvolite.....:bye:

Новине бациш у страну. Узмеш дурбин у руке, са пинцетом нежно одвојиш сочива и ставиш у џеп за касније.
Најчвршћи део дурбина искористи за копање рупе 2х2 са једно метар. Новинама прекри ископану рупу.
Изнервирај.. шта беше алигатор или крокодил, мда крокодил смарач...изнервирај га и навуци га ка рупи.
Звизни га нечим по сред глав, мда не сме ништа друго.. ма остави га д'умре док не буде муртав скроз
Сочиво извади из џепа, усмери њиме сунчеве зраке ка шибици, запали ватру и једи тог крокодила
Склопи дурбин, врати пинцету и шибице у џеп. Седи и гледај залазак сунца са дурбином, ебо те дурбин

Već počinjem da se brinem.....

Ali da vam prekratim moždane muke.....dođeš na Nil.....isedneš negde u hlad i počneš da čitaš " Blic ".....i posle nekog vremena ti dosadi.....Uhhh ....Aaaahh...i zaknjavaš...
Posle nekog vremena....eto ti krokodila....priđe on....vidi ..." Blic "...i pčne da ga čita.....i naravno....posle nekog vremena....i njemu dosadi ....i zaspi.....
Pošto si ranije zaspao....ranije se i budiš.....uzmeš kutiju šibica i isprazniš je....potom uzmeš durbin....okreneš ga naopako i pogledaš u pravcu krokodila....i na kraju pincetim ubaciš krokodila u kutiju od šibica....

PKP....Prosto Ko Pasulj...

Ebiga....opet ...JA...

Zanima me....ko ima " Najuspešniju Temu " ....u %

Elem...formula za izračunavanje " Uspešnosti " > broj odgovora / broj pregleda x 100 = Uspešnost ( % )

Izračunajte pa se " Izprsite ".....da vidimo ko je ..." Gospodar Tema "...

Napomena : U obzir dolaze samo teme starije od 10 dana.....

FAIL-Cats-We-shall-decide.jpg

dell-laptop-fail.jpg

Ebiga....oept ...AJ...

Zimana me dlai nkeo zna zatšo ovo što vam sdaa piešm moežte svi bez ivikakh pemrobla da pritaočte. Mliiso sa da je pavrpois vžaan ali olednčigo da njie...

Zujuđačuće i prsoto novatnevero zar ne ?

Da li je to nkei preoćmeaj i ako jstee...kkao se zvoe...???

Poslednja izmena:
Ebiga.....oept marom ...AJ

Nsiam vrevoao da zpavrao mgou rzmaueti ono sto ctaim. Zaavljhuujci nobniecoj mcoi ljdksuog mgzoa, pemra irtažsiavnjima nucainka sa Kmbreidža, njie vžano kjoim su roedsldoem npiasnaa slvoa u rcei, jdieno je btino da se pvro i psldeonje sovlo nlaaze na sovm msteu. Otasla solva mgou btii u ptponuom nerdeu i bez ozibra na ovu oloknost, tkest mžeote ctiati bez pobrelma.
Ovo je zobg tgoa što ljduksi mzoak ne ctia savko slvoo pnaooosb, vec rcei psmraota kao cleniu.

Oavj preomećaj je šljiavo nzavan tipoglikemija.;)

Dosta sam JA pitao......ajde neko drugi da postavi neko interesantno pitanje....

Neću mu ništa...." Časna Pionirska ".....

Није се напунио бојлер нема воде у бојлеру... а ти имде које не знаш себи да даш несрећо вероватно си школовани неуки... имаш гарант слиџу мао це тунга на сушари
Ел имаш косе на глави ? :ceka:

klfjdslkfjlskdjflkdsmflksdnfnrenairngigne
куцам за медаљу... иначе тема ти је такав шит од теме да је та тема шит надвладала... и ти си шит шиту један окорели... нико тре не ферма ни пет посто... тебе само мајка може да воли... иди уби се коњино једна... и немој више да ме спомињеш у твојим текстовима усраним да ти недоџем поново и олупам те... смарачу један неотесани матори... иди играј шах са пензосима говедо оно брдско

како волим кад могу овако да се ињстресем њаааааааах
говедо једно

Добро, смири се, кренуће ти бубуљице па после оде малина на уши.
Разумем да имаш фину фризурицу 3пут очешљану. Ел се неби љутио ако бих прднуо на твојој теми, јео сам неко мешано не помаже ни шприцер. Умх...
Само опутено...

Новине бациш у страну. Узмеш дурбин у руке, са пинцетом нежно одвојиш сочива и ставиш у џеп за касније.
Најчвршћи део дурбина искористи за копање рупе 2х2 са једно метар. Новинама прекри ископану рупу.
Изнервирај.. шта беше алигатор или крокодил, мда крокодил смарач...изнервирај га и навуци га ка рупи.
Звизни га нечим по сред глав, мда не сме ништа друго.. ма остави га д'умре док не буде муртав скроз
Сочиво извади из џепа, усмери њиме сунчеве зраке ка шибици, запали ватру и једи тог крокодила
Склопи дурбин, врати пинцету и шибице у џеп. Седи и гледај залазак сунца са дурбином, ебо те дурбин

Već počinjem da se brinem.....

Ali da vam prekratim moždane muke.....dođeš na Nil.....isedneš negde u hlad i počneš da čitaš " Blic ".....i posle nekog vremena ti dosadi.....Uhhh ....Aaaahh...i zaknjavaš...
Posle nekog vremena....eto ti krokodila....priđe on....vidi ..." Blic "...i pčne da ga čita.....i naravno....posle nekog vremena....i njemu dosadi ....i zaspi.....
Pošto si ranije zaspao....ranije se i budiš.....uzmeš kutiju šibica i isprazniš je....potom uzmeš durbin....okreneš ga naopako i pogledaš u pravcu krokodila....i na kraju pincetim ubaciš krokodila u kutiju od šibica....

PKP....Prosto Ko Pasulj...

мени ово прво боље

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back