Zanima me...

Zna li neko onda od vas neki broj telefona od Dusana Velickovica ili bar kako bih mogao da ga kontaktiram a da to nije preko onog astro centra??Nikada nisam radio natalnu kartu ali on mi se cini kao OK covek bez obzira sta prica na TV jer ipak mislim da on nemoze da kaze svakome ko se javi sve u roku od nekoliko minuta sve sto bi ovaj hteo da cuje i zato tako i odgovara osim toga na TV-u se javljaju ljudi iz radoznalosti koji ni sami ponekad neznaju sta zele.....

Zna li neko onda od vas neki broj telefona od Dusana Velickovica ili bar kako bih mogao da ga kontaktiram a da to nije preko onog astro centra??Nikada nisam radio natalnu kartu ali on mi se cini kao OK covek bez obzira sta prica na TV jer ipak mislim da on nemoze da kaze svakome ko se javi sve u roku od nekoliko minuta sve sto bi ovaj hteo da cuje i zato tako i odgovara osim toga na TV-u se javljaju ljudi iz radoznalosti koji ni sami ponekad neznaju sta zele.....

Ne znam ništa o Dušanu Veličkoviću, ali bih htela da se osvrnem na pozive u (bilo koji) astro centar: Prvi, pravi horoskop i tumačenje, ozbiljan atrolog može dati samo tako, što će, naravno, napraviti natalnu kartu, i bar 1,5 sat (ili više) razgovarati sa klijentom. Posle toga, pozivi u astro centar imaju smisla, kad nam treba odgovor samo na neko konkretno pitanje, tipa: "kada je najbolji period da registrujem firmu", ili "da li je dobar taj.i.taj datum za operaciju... ili bilo šta što konkretnije. U slučaju da je kod tog astrologa već rađen životni horoskop, sve i može da ide jako brzo, a nešto malo manje brzo mogu da idu i odgovori na što konkretnija pitanja i za one kojima takav horoskop nije rađen, jer onaj "sa druge strane žice" još dok vi govorite, ukucava podatke u kompjuter, i čim završite, vaša natalna karta je pred njim, a na koknkretno pitanje se gledaju samo određene kuće i planete, koje su direktno "odgovorne" za dato pitanje.
Životni horoskop za kratko vreme ne može niko da da, samo neke osnovne stvari, pa ako nemate mnogo oprečnih položaja planeta, i njihovih aspekata, onda može relativno dobro da "pogodi". Ali kome treba nasumično pogađanje, koje još i ne mora biti precizno, a bogami ni tačno?

Prezapustena tema, ali moram da se osvrnem...

Da ga nisi pomesala sa Milanom Tarotom? :D

ako npr. pita da li da se seli u inostranstvo, a ima MA u IX prva pomisao je da ce u inostranstvu imati problema - ali ako je MA recimo u Ovnu, na stepenu Sunceve egzaltacije, a vladar je III polja, pa prima samo dobre aspekte, ili su losi zanemarljivi naspram dobrih - uopste ne mora da znaci da ce osoba lose proci u inostranstvu.
ma ima Dusan te ispade, mada ja ga bas gotivim, strasno mi je simpatican:lol:

a kad krenu price o Marsu "dobrom" i "losem" samo bih se svadjala:rotf:
ne mora da bude u ovnu i skorpiji i jarcu da bi bio lepo postavljen:roll:

moj je u vagi, ima samo lepe aspekte, isto u 9 -nikad nisam imala probleme preko, naprotiv
ne fali mi energije i tako:manikir:

Taj covek sto sebe smatra "velikim astrologom" nema blage veze sa astrologijom.Treba ga samo pazljivije slusati,ako iko izdrzi toliko dugo da slusa tog sarlatana...Njegov recnik i nacin na koji se obraca ljudima,kao da je odrastao na ulici,bez persiranja,bez pardona,sa svima je na TI,prica takve gluposti,nikada ne gleda u natalnu kartu nego prica,lupeta pa ako prodje prodje...vise pitanja ti postavi nego sto ti analizira horoskop...tipa:
-ti si jedinica?
-ne,imam brata.
-pa da...to sam hteo da kazem...
-tvoj muz je dosta putovao?
-ne!!!
-pa dobro...putovace...
-ti i tvoj muz smarate to dete,a sledece godine ces da se razbijes od posla...
-imas probleme sa zubima a to je zato sto mnogo pricas gluposti....:lol:
-ti si emotivno pocepana:lol: i imas losu porodicnu karmu...

Svi imaju losu porodicnu karmu...svi ce se sledece godine udati/ozeniti...svima ce sledece godine cvetati ruze:roll: ....tralalala

itd....mogu do sutra da ti pisem...takvoj osobi ne bi dala nikada da mi analizira horoskop...
Prevarant!:evil:
to je moje misljenje...

nisam ga upoznao ali što je je, čovjek je zaista pun sebe.

Back