Zanemarena od svoje dece, penzionerka ostavila bogatstvo od 2,8 miliona dolara svojim kućnim ljubimcima, svojoj deci ništa

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.022
Jedna starija Kineskinja odlučila je da ostavi svoje bogatstvo od 20 miliona juana (2,8 miliona dolara) svojim mačkama i psima, tvrdeći da su oni uvek bili tu za nju, za razliku od njeno troje dece.

Žena je napravila svoj prvi testament pre nekoliko godina, podelivši svu svoju imovinu na svoje troje dece, ali je nedavno promenila mišljenje nakon što ju je njeno ljudsko potomstvo zanemarilo. Tvrdi da je njena deca nikada nisu posećivala ili bar sredila da je zbrinu kada je bila bolesna, i da je retko kontaktiraju, pa je odlučila da svu svoju imovinu prepusti jedinim stvorenjima koja su uvek bila uz nju. – njene kućne ljubimce mačke i psi.

Žena sa boravištem u Šangaju je već promenila testament da odrazi svoju želju da sav njen novac bude upotrebljen za brigu o njenim ljubimcima i njihovom potomstvu nakon njene smrti.

Image1.jpg

Ako!

Lokalna veterinarska ambulanta je imenovana za upravnika njenog nasledstva i odgovorna je za brigu o životinjama.

Iako je Liu želela da ostavi sav svoj novac direktno svojim kućnim ljubimcima, to nije legalno u Kini, kaže Čen Kai, zvaničnik iz sedišta državnog centra za registraciju u Pekingu.

„Međutim, postoje alternative za rešavanje ovog problema“, rekao je Čen.

„Liuov trenutni testament je jedan od načina, i mi bismo je savetovali da imenuje osobu kojoj veruje da nadgleda veterinarsku kliniku kako bi osigurala da se kućni ljubimci pravilno zbrinu“, dodao je on.

1706344082586.png

U decembru prošle godine, šangajski sud je presudio da je testament čoveka koji je svu svoju imovinu – u ukupnom iznosu od 3,3 miliona juana (466.000 američkih dolara) ostavio ljubaznom vlasniku tezge sa voćem umesto njegovim rođacima, bila važeća nakon što su je osporili.

Jes bili su uz nju jer je vole, bili su jer im osigurava obrok :D
Mislim na kuce i mace.
Skroz mi je okej da je djecu koja su je zanemarila ostavila bez love ali mi je bolesno tolike pare ostaviti kućnim ljubimcima. Bilo je pametnijih načina.
Ne, ja nisam protiv kućnih ljubimaca niti ugađanjima istim, ali pametnije bi joj bilo da je tim parama finansirala neki azil za životinje, izgradnju ili donaciju za već postojeći. Da je zbrinula lutalice i sl.
Ovako, ima materijala da i razumijem što su je djeca vlastita izbjegavala, djeluje ćaknuto.

NJene pare, njen izbor.

Pare je ne interesuju, ne može da ih ponese sa sobom. ALi zato može da kazni i nagradi one koji ostaju
Da, ali ne znamo drugu stranu priče.
Zašto su je djeca zanemarila, možda je imala prevelika očekivanja, previše zahtjeva? Nisu ni djeca tražila da budu rođena a postoje roditelji koji smatraju da im se djeca za vlastito rođenje moraju odužiti, a da to traje beskonačno dugo, sve do smrti roditelja. Postoje "djeca" od 65 godina koji i dalje brinu o roditelju a znam posve sigurno da ima i takvih roditelja da u toj djeci od 65 godina vide i dalje dvadesetogodišnjaka.

Da, ali ne znamo drugu stranu priče.
Zašto su je djeca zanemarila, možda je imala prevelika očekivanja, previše zahtjeva? Nisu ni djeca tražila da budu rođena a postoje roditelji koji smatraju da im se djeca za vlastito rođenje moraju odužiti, a da to traje beskonačno dugo, sve do smrti roditelja. Postoje "djeca" od 65 godina koji i dalje brinu o roditelju a znam posve sigurno da ima i takvih roditelja da u toj djeci od 56 godina vide i dalje dvadesetogodišnjaka.
Pa piše da su je retko posećivali i nisu je zbrinuli kad je bila bolesna

*Starija * preko 70 god, deca imaju oko 50.
Svaki slucaj je prica za sebe, obicno je ponasanje dece uslovljeno ponasanjem roditelja, na kraju krajeva
ona je tu decu vaspitala.
Da je ona bila kako treba bar jedno dete bi je obasipalo ljubavlju, bar 1 bi bilo uz nju.
Ali 3 od 3 kazuje nesto.

Jedna starija Kineskinja odlučila je da ostavi svoje bogatstvo od 20 miliona juana (2,8 miliona dolara) svojim mačkama i psima, tvrdeći da su oni uvek bili tu za nju, za razliku od njeno troje dece.

Žena je napravila svoj prvi testament pre nekoliko godina, podelivši svu svoju imovinu na svoje troje dece, ali je nedavno promenila mišljenje nakon što ju je njeno ljudsko potomstvo zanemarilo. Tvrdi da je njena deca nikada nisu posećivala ili bar sredila da je zbrinu kada je bila bolesna, i da je retko kontaktiraju, pa je odlučila da svu svoju imovinu prepusti jedinim stvorenjima koja su uvek bila uz nju. – njene kućne ljubimce mačke i psi.

Žena sa boravištem u Šangaju je već promenila testament da odrazi svoju želju da sav njen novac bude upotrebljen za brigu o njenim ljubimcima i njihovom potomstvu nakon njene smrti.

Pogledajte prilog 1489195

Ako!

Znaci opet se @Jugoslav Čvarak ogrebo...

...

Back