Жандер није крив, погледајте снимак !

Обилић

Elita
Poruka
17.407
kako znas da ne bi ovaj promasio gol

ili da bi pogodio golmana.

Када дођеш у ситуацију да си последња линија одбране
предузимаш недозвољена средства :
или ломиш играча, или лопту хваташ руком.

Није био у прилици да Омара Елабделауија фаулира ( што би такође био пенал )
па је лопту једва шаком дохватио !

Једноставно, то је била оправдана, последња одбрана !

Ja sam prvo rekao da da on nije igrao rukom, onom Arabiju je lopta bila na obrvi. Vrlo verovatno bi je samo bi je kljucnuo u gol. Ipak, to ne menja činjenicu da je ono igranje rukom bila teška glupost i ne može defanzivac da hvata loptu rukama svaki put kada mu se učini da bi ovaj iza njega mogao da da gol. A opet imaš golmana iza sebe, i to kakvog a i postoji mogućnost da ovaj promaši.

Момка сам синоћ мрзео,
међутим јутрос погледах више пута снимак,
потпуно је резонски играо руком ( ако се може тако рећи ) !

Да није то урадио лопту би у мрежу сместио Омар !

https://www.telegraf.rs/sport/fudba..._campaign=Glupost_Zandera_koja_je_kostala_Zve
Nije hteo da odigra rukom,hteo le glavom,ali posto nema pojma,pogresno je procenio let lopte sto mu nije prvi put i igrao je rukom...

Milojevića, i to iz više razloga. Prvo, kada god je Žander ulazio kao bek mi smo nayebali. Epska glupost, protiv Tot. je uvođenje Žandera na desnu stranu kao bek a gde u životu nije igrao i primismo s njegove strane jedno 4 gola. I PingPong liZi smo primili masu golova preko njega. Čovek jednostavno nije defanzivac i to svi vide osim Miloja. Drugo, Žander je u Zvezdu doveden na Milojevićevo insistiranje. On i glavati Kosanović gledali kiparsku ligu i nisu mogli da veruju da takva igračina igra u nekom Pfasosu(ili tako nekako) a ne u LŠ. Žander je mala briga. Njega možemo da isplatimo sa 300 hiljada i papa.. a šta ćemo sa teškim ugovorima Kanjasa, LaPare, Ivanića, Boaćija... Možda znaju Mrkela i Miloje. Oni su ih i doveli. Najlakše je sada na lomači spaliti Žandera i Tomanea da bi se u dimu sakrili glavni krivci: Milojević, Mrkela i Terza.

Milojevića, i to iz više razloga. Prvo, kada god je Žander ulazio kao bek mi smo nayebali. Epska glupost, protiv Tot. je uvođenje Žandera na desnu stranu kao bek a gde u životu nije igrao i primismo s njegove strane jedno 4 gola. I PingPong liZi smo primili masu golova preko njega. Čovek jednostavno nije defanzivac i to svi vide osim Miloja. Drugo, Žander je u Zvezdu doveden na Milojevićevo insistiranje. On i glavati Kosanović gledali kiparsku ligu i nisu mogli da veruju da takva igračina igra u nekom Pfasosu(ili tako nekako) a ne u LŠ. Žander je mala briga. Njega možemo da isplatimo sa 300 hiljada i papa.. a šta ćemo sa teškim ugovorima Kanjasa, LaPare, Ivanića, Boaćija... Možda znaju Mrkela i Miloje. Oni su ih i doveli. Najlakše je sada na lomači spaliti Žandera i Tomanea da bi se u dimu sakrili glavni krivci: Milojević, Mrkela i Terza.

Dobro je kad ti je Miloje kriv a Terza nevinasce nista se ne pita...

Pročitaj poslednju rečenicu u mom predhodnom postu. Gde sam ja to rekao da je Terza nevinašce?
A Miloje jeste kriv. Niti jedan igrač nije doveden bez njegove saglasnosti. Jesi li svestan koliko su nas koštala obeštećenja za sledeće "igrače"?:
Meleg, Jevtović, Ebisilio, Kafu, Sumaila, Jirka , Milunović, Ivanić, Čaušić, Simić, Kanjas, LaPara, Boaći, Tomane, Petrović, Vukanović, Žander... Ne mogu ni da popamtim koliko smo kubika sirove drvne građe napakovali u tim. Uz to kupovali su neke iz druge srpske lige(Vidić i sl) za sitne pare od po 300000 evra. Ovo nije slučajno već je organizovana pljačka. Uz to skoro sav novac od EL je otišao igračima i stručnom štabu koji i za srednjeevropske standarde imaju odlične plate. Dug je veći nego pre tri godine. E, pa za ovo neko mora da odgovara čak i u Srbiji. Dug nije smanjen , nismo stali na noge iako je u klub ušlo skoro 100 miliona evra....

Back