Zandarmerija

a gde si to ukapirala da sam rekao da su prave delije????
tako je to kad ova drzava dozvoljava raznoj bagri (pojedine likove iz prve ekipe delija poznajem) da izigrava navijace, lepo ko u engleskoj ulazak na teren do 10 god zatvora i dozivotna zabrana ulaska na stadion, koliko li se tek dobija za napad na sluzbeno lice?
kada to ova drzava pocne da primenjuje necemo imagti problem huligana

Nije to nasa bruka.Odgovornost je pojedinacna,i samo kao takva se moze sankcionisati.Ja razumem da je stanje u drustvu takvo da su ovakve situacije ogledalo,ali..neke stvari niko sebi ne bi smeo da dozvoli.

Nije to nasa bruka.Odgovornost je pojedinacna,i samo kao takva se moze sankcionisati.Ja razumem da je stanje u drustvu takvo da su ovakve situacije ogledalo,ali..neke stvari niko sebi ne bi smeo da dozvoli.

Bruka je. To govori o stanju u kojem je ova drzava.
Trebalo je odmah prekinuti utakmicu. A cinjenica da niko nije prisao da ga odbrani dovoljno govori o onima koji su posmatrali linc. Nasilnik jednom - nasilnik uvek. Nikome ne pada na pamet da to njemu moze da se desi. Najlakse je praviti se da ne vidis i radovati s e jer nekog drugog tuku. A da ne govorimo o tome da je jedan od batinasa redar C.Z.

Pa,s' obzirom na to da su uhapseni odvedeni kod sudije sa SMESNIM optuzbama,mozemo ponovo ovako nesto ocekivati sledece nedelje.Kad neko bude optuzen ,a zatim i osudjen za napad na sluzbeno lice i pokusaj ubistva i kad odlezi za to debelo,situacija ce poceti da se popravlja.Takvima treba odlaziti u posetu i o njima snimati emisije,da budu u programu teskog fizickog rada,a kada izadju da budu primorani da za posledice svog napada placaju odstetu.Kad okolina postane svesna da takvim (ne)delom mozes sebi da unistis zivot,tada ce takvi dobro razmisliti da li ce i otici na utakmicu.Nismo mi sami u svetu,za svaki problem neka drzava ima savrseno resenje.Ali,problem je SRBINU da prizna da neko ,nesto radi bolje od njega.Srbi su odali iskreno priznanje samo Shvabama za VW Golf 2

Posao koji je doticni gospodin vrsio jeste posao sa visokom dozom rizika. I mislim da je on to vrlo dobro znao. Takodje, posto je u zandarmeriji, vrlo dobro zna koliko navijaci mrze iste. Naravno, ja sam na strani zandarma, ali ne treba reci da je ovo samo od sebe izazvano.

On je snimao tucu dve grupe Crvene Zvezde, prepoznali su ga i dobro je sto je preziveo. Onoj neobrazovnoj, neradnickoj i na alkohol smrdecom grupi huligana je najveca zelja da se revansiraju "kornjacama" za sve batine koje su popili. Na jednom su iskalili bes.

Pa žandarmi ... dok su bili slobini bili su crveni, sad su tadićevi sad su žuti, kad dođe neki sledeći mamlaz opet će da imaju neke beretke i tako, kolo sreće se okreće, njima lepo nama loše.

Back