Žandarmerija prekinula blokadu suda u Nišu, priveden veteran, studenti krenuli ka MUP-u (VIDEO)

mario80

Stara legenda
Poruka
76.180
https://n1info.rs/vesti/zandaremeri...u-priveden-veteran-studenti-krenuli-ka-mup-u/https://n1info.rs/najnovije/

Žandarmerija prekinula blokadu suda u Nišu, priveden veteran, studenti krenuli ka MUP-u (VI​

Blokada Osnovnog suda u Nišu završena je jutros u 6.30 sati pošto je odred policije i žandarmerije opkolio ulaz u zgradu, dok su se studenti mirno povukli.

Niški studenti koji su sinoć blokirali zgradu Osnovnog suda u Nišu, jutros su se nakon dolaska policije, uputili ka zgradi MUP-a kako bi pružili podršku privedenom vetaranu, javlja reporter N1.

Studenti u Nišu prenoćili su ispred zgrade suda gde su sinoć blokirali ulaze. Oni su se sinoć oko 22 sata okupili u znak protesta što je novosadskim aktivistima produžen pritvor.

Jutros oko pola 7 došla je žandarmerija.

Studenti su oko 7.30 sati napustili raskrsnicu ispred suda i otišli do Policijske uprave u Nišu kada je saopšteno da je uhapšen jedan od ratnih veterana koji je učestvovao u blokadi.
Redari su pozvali okupljene da se upute ka zgradi policije kako bi pružili podršku jednom od veterana koji je priveden.
Zaposleni u zgradi suda uspevali su da uđu sporednim ulazima koji su tokom noći bili blokirani, javlja reporter N1.
Ispred suda su ostvaljeni tragovi crvenih ruku.

Šta očekuju policajci koji jurišaju na studente i građane? Privođenje veterana koji su ginuli za Kosovo?

Poslednja izmena:
https://n1info.rs/vesti/zandaremeri...u-priveden-veteran-studenti-krenuli-ka-mup-u/https://n1info.rs/najnovije/

Žandarmerija prekinula blokadu suda u Nišu, priveden veteran, studenti krenuli ka MUP-u (VI​

Blokada Osnovnog suda u Nišu završena je jutros u 6.30 sati pošto je odred policije i žandarmerije opkolio ulaz u zgradu, dok su se studenti mirno povukli.

Niški studenti koji su sinoć blokirali zgradu Osnovnog suda u Nišu, jutros su se nakon dolaska policije, uputili ka zgradi MUP-a kako bi pružili podršku privedenom vetaranu, javlja reporter N1.

Studenti u Nišu prenoćili su ispred zgrade suda gde su sinoć blokirali ulaze. Oni su se sinoć oko 22 sata okupili u znak protesta što je novosadskim aktivistima produžen pritvor.

Jutros oko pola 7 došla je žandarmerija.

Studenti su oko 7.30 sati napustili raskrsnicu ispred suda i otišli do Policijske uprave u Nišu kada je saopšteno da je uhapšen jedan od ratnih veterana koji je učestvovao u blokadi.
Redari su pozvali okupljene da se upute ka zgradi policije kako bi pružili podršku jednom od veterana koji je priveden.
Zaposleni u zgradi suda uspevali su da uđu sporednim ulazima koji su tokom noći bili blokirani, javlja reporter N1.
Ispred suda su ostvaljeni tragovi crvenih ruku.

Šta očekuju policajci koji jurišaju na studente i građane? Privođenje veterana koji su ginuli za Kosovo?
Niski studenti blokirali zgradu suda a uhapsen ratni veteran (iz kog od silnih ratova koji smo dobili 90-tih?). Pa posto je zadnji rat na teritoriji Srbije bio pre 26 godina ispada da taj jaran ima najmanje 44-45 godina te student ocito nije.

Time sto si ucestvovao u nekom ratu (da, on je ucestvovao ali nije kao sto ti kazes "ginuo") nisi amnestiran od strvari koje radis danas.

Znaci, danas na ulici imas miks studenata-plenumasa potpomognutih predstavnicima opozicionihs tranaka, nezadovoljnih (zena im nije dala prethodno vece?) gradjana, ratnih veterana ( ybt, i ja sam bio mobilisan 1991-ve i bio na ratistu pa se nikada nisam deklarisao tako i ne pada mi na pamet da me to obelezava u zivotu), bajkera (traze nove musterije iz mase za dilovanje kokaina?)... i svima im je zajednicko da su dzabalebarosi, u normalan radni dan i radno vreme niko od njih ne radi nista sem sto skacu ispred zgrade suda.

Zar nije Niš najjača utvrda od studenata,i nije ko Beograd ?

Mislim da su i zborovi proglasili Vučića personom non-grata.
Zabranili su mu ulaz u Niš.. :)

Ovako glasaju na zborovima..

lalah-hathaway-lalah.gif

Meni je tuzno.
Napadati buducnost jedne zemlje?
To u Americi rade? Ne.
Ni u Holandiji. Nigde. Mozda u nekoj Turskoj, mozda ...

Po čemu su oni budućnost?
Samo 17,5% od upisanih diplomira svake godine.

Ko kaže da su ti na protestima u tih 17,5% .. ?
Koliko vidim uopšte im se ne ide u školu.

Meni je tuzno.
Napadati buducnost jedne zemlje?
To u Americi rade? Ne.
Ni u Holandiji. Nigde. Mozda u nekoj Turskoj, mozda ...
Pročitaj malo bolje koliko je studenata u USA uhapsila američka policija nedavno a pogledaj video klip kako je holandska policija isto nedavno brutalnim batinama izbacila njihove blokadere sa fakulteta. Imaš na netu.

To što je neko mlad i ima 20 godina i studira ne znači ništa. Ako kršiš zakon, bajbok. I Hitlerjugend je bio "budućnost" Nemačke onomad. Kao bivši student tvrdim da nema ništa gluplje nego predstavljati iste kao nekakvu elitu, kao medju njima nema glupih, zlobnih, ograničenih, agresivnih...
To nema veze sa vezom.

Pročitaj malo bolje koliko je studenata u USA uhapsila američka policija nedavno a pogledaj video klip kako je holandska policija isto nedavno brutalnim batinama izbacila njihove blokadere sa fakulteta. Imaš na netu.
To što je neko mlad i ima 20 godina i studira ne znači ništa. Ako kršiš zakon, bajbok. I Hitlerjugend je bio "budućnost" Nemačke onomad. Kao bivši student tvrdim da nema ništa gluplje od predstavljati iste kao nekakvu elitu, kao medju njima nema glupih, zlobnih, ograničenih, agresivnih...
To nema veze sa vezom.

Koji zakon su nasi studenti prekrsili?

Back