Zamisljena oprezna devojka na NETu

mda, cenim da si provalio na osnovu istancanog moderatorskog osecaja za izbor avatara i nika...
ne slazem se da nakon ispijene kafe u RL, nase interesovanje za forumski personaliti date osobe treba da iscili...jer, na forumu cesto pokazujemo neke svoje strane, koje namerno, ili sticajem okolnosti, u RL gusimo i ogranicavamo, a itekako su deo nas...kao sto rekoh, ne treba biti fanatik, ali ono sto na forumu kuckamo moze mnogo reci o nama, ma koliko se svi ovde samo "zezamo, ubijamo vreme, pitamo nesto za druga/drugaricu/svastiku, istrazujemo za seminar"
jer, moze da se desi da se sa nekim zgotivim, viidm, nalozim, prestanem da mu gledam postove, jer, zaboga, sad smo RL drugari, a covek ode na zdravlje da pita kako da se po ubrzanom postupku resi kondiloma, jer mu se smesi skori sex sa forumasicom, ili otvori temu i aktivno ucestvuje u diskusiji koji je vrtic najbolji u Beogradu, dok je meni na kafi zaboravio da kaze da je malo ozenjen....

jes vala.. ja zato na kafu nikad ne idem sa urmasicama jer za vreme te kafe ne mozes da se opustis ko coek a bome ni ona... oma znaci prelazim na rucak ili veceru sa rostiljima picem muzikom trubacima gudacima ili duvacima.... i tu se coek i zena otvore... pokazu svoju slovensku il drugu dusu....nako il 'vako...

vl svet je jako dobar zbog toga sto ljude tera da razmisljaju...govorim o onima koji imaju cime... i da izbace deo sebe koji nemaju priliku na drugom mestu...opet govorim o pozitivizmu i kreativnosti u razmisljanju. sve ostalo vezano za muvanje, qresanje, savete od drage savete, kupujem, prodajem, zezanjem il necim desetim je totalno nebitno....

onda ni hipotetički ne može da ti se desi ono o čemu govoriš i ne vidim u čemu je problem. ako su okej i proveravala si ih pre, a to radiš, onda, čemu i posle...okej su, al imaju te za petama... . znaš i ovo mesto je deo nečije privatnosti....zdr ;)
dakle, sad me nerviras :lol:
jel se namerno ne razumemo?
te ljude nisam upoznavala u romanticno-sexualno-zenidbene svrhe, ali ipak odem povremeno pa pogledam sta pisu, u profilu, u blogu, na forumu...ako mi se nesto ne svidi, to im i kazem, ako mi se svidi, takodje im kazem
to radim i sa osobama koje ne znam, ali me zanimaju
jer, ako mi neko napise "veceras sam dosao samo zbog tebe na forum", a onda odem, pa vidim da je takodje nekome/nekoj napisao "veceras sam dosao samo zbog tebe na forum" u razmaku od pet minuta, tu sajko nisam ja, vec on, i fala bogu sto sma to "pracenjem" saznala na vreme
i, o kakvom pracenju , i "za petama" ti govoris????

???????
?

i, da, da li na svim temama treba da govorimo samo o onome sto nam se desilo?
ili je dozvoljeno iznositi i SAMO misljenje?
ebiga, da znam da onda ne pisem nista o, recimo,putovanju na mesec, ili biseksualnim odnosima, ili silovanju, ili kuvanju i zavijanju sarmi, jer mi se to nije ni desilo

sad si otišla predaleko... jedno je povremeno, drugo je konstantno praćenje poruka pre i posle....i ti stalno menjaš nešto izjave..te nije rekao da je oženjen, a sad su drugari koji pišu blogove..naravno da ćeš proveriš ako nekog nema rl, da nije na netu, šta piše..kako je......govorimo o principu prelistavanja i praćenja onih koji su nas zaintrigirali i imamo različita mišljenja.....dakle, ti kažeš da i pored toga što je neko okej imaš potrebu da pratiš o čemu piše. i to jeste manir..na određenim temama govori društvo koje se zna....meni je forum mesto za javnu diskusiju..javno to je suprotno od privatnog.. nema razloga da se ljutiš..
patak je imao dobru opasku kako kroz priču o nekoj temi, naveo je nekog patološkog lika iz fima, oko koje je započela priča... možeš itekako da saznaš dosta toga o nečijim vrednosnim kriterijumima, ukusu, interesovanjima... vrlo dobro možeš da izgradiš početno mišljenje, koje kasnije, kroz razgovor kristališeš.....i to su teme koje nisu muvo sam se, spavao sam, anal, da li ste spavali sa vašim psom....

dobro, to su sad različiti pristupi i interesovanja i motivi i svaša nešto.....niša strašno što i tu razlike postoje....tako treba.

mala, nije net samo Krsta...forum, pa forum... ( :
lep dan, dodži nam sutra na dan Treći ;)
mada mislim da smo sve uglavnom rekli. videćemo.. i nije da se ne razumemo....

Poslednja izmena:
za istrazivanje i detektivske zajebancije nema nista bolje nego imati klona, on mora dugo da postoji,

jer svako pojavljivanje, iznenadno naravno, nepoznatog forumasa zainteresovanog odmah bas za vas izaziva podozrenje,

zato cu ja cekati da nabijem jos postova. :mrgreen:

za istrazivanje i detektivske zajebancije nema nista bolje nego imati klona, on mora dugo da postoji,

jer svako pojavljivanje, iznenadno naravno, nepoznatog forumasa zainteresovanog odmah bas za vas izaziva podozrenje,

zato cu ja cekati da nabijem jos postova. :mrgreen:

Mozda, ali evo moje poruke uopste ne zavise od mojih stavova, vec od situacija na forumu i toka price...
Ima gde naglasim da je to moj stav, i to TP i Tuznog patka u realu..to su dve razlicite odluke i stavovi...
Ovako je to komunikacija sa ucesnicima...

sad si otišla predaleko... jedno je povremeno, drugo je konstantno praćenje poruka pre i posle....i ti stalno menjaš nešto izjave..te nije rekao da je oženjen, a sad su drugari koji pišu blogove..naravno da ćeš proveriš ako nekog nema rl, da nije na netu, šta piše..kako je......govorimo o principu prelistavanja i praćenja onih koji su nas zaintrigirali i imamo različita mišljenja.....dakle, ti kažeš da i pored toga što je neko okej imaš potrebu da pratiš o čemu piše. i to jeste manir..na određenim temama govori društvo koje se zna....meni je forum mesto za javnu diskusiju..javno to je suprotno od privatnog.. nema razloga da se ljutiš..
patak je imao dobru opasku kako kroz priču o nekoj temi, naveo je nekog patološkog lika iz fima, oko koje je započela priča... možeš itekako da saznaš dosta toga o nečijim vrednosnim kriterijumima, ukusu, interesovanjima... vrlo dobro možeš da izgradiš početno mišljenje, koje kasnije, kroz razgovor kristališeš.....i to su teme koje nisu muvo sam se, spavao sam, anal, da li ste spavali sa vašim psom....

dobro, to su sad različiti pristupi i interesovanja i motivi i svaša nešto.....niša strašno što i tu razlike postoje....tako treba.

mala, nije net samo Krsta...forum, pa forum... ( :
lep dan, dodži nam sutra na dan Treći ;)
mada mislim da smo sve uglavnom rekli. videćemo.. i nije da se ne razumemo....
maleni, mala je na ovu temu rekla sve sto je imala
cak i malo preko toga
o "menjanju izjava" i jeftinim provokacijama tipa "jao, stvarno ti nije rekao da je ozenjen...zar i muskarci imaju kondilome...pa, nemoj to sebi da dozvoljavas" zaista ne zelim
vidimo se (mozda) na nekoj drugoj temi

Ova vasa prepiska je bila bas zanimljiva.:)

I meni nikako nisu jasne neke stvari. Ima uzasno mnogo razvijenih "veza" za posmatranje sa psihopatoloskog stanovista.

Ali..najstrasnija mi je spoznaja da su neke osobe spremne da idu do krajnjeg potiranja sopstvene licnosti..porodice..pa cak i nacije zarad par slatkastih lazi koje ce dobiti kao nagradu.Gledam..i ne mogu da verujem koliko je to bolesno !

Gde ide ovaj svet? Zar je moguce da je neko toliko ocajan? :eek:

ma mnogo se ovde sve to shvata ozbiljno, to su povrsne zezancije, nekad se stvore fina prijateljstva ili veze, ali uglavnom sve ostane na neobaveznim caskanjima...
ko toliko ulazi u te price da to toliko moze da ga menja i da utice na njegov RL..i kakvom ocaju neko mora da bude da mu normalan zivot zavisi od toga..?
ako se stvarno veze za nekog vezao se, to je moglo da mu se dogodi bilo gde..mozda ce imati srece, mozda nece..to se nikad ne zna...:D

Poslednja izmena:

I meni nikako nisu jasne neke stvari. Ima uzasno mnogo razvijenih "veza" za posmatranje sa psihopatoloskog stanovista.

Ali..najstrasnija mi je spoznaja da su neke osobe spremne da idu do krajnjeg potiranja sopstvene licnosti..porodice..pa cak i nacije zarad par slatkastih lazi koje ce dobiti kao nagradu.Gledam..i ne mogu da verujem koliko je to bolesno !

Znas, da li je to ocaj ili ne, ja bas ne bih bio na liniji da je to ocaj...
Jeste to meni cudno, ali osoba nema psiholoski stav kao da je to ocaj.
Ona ima cilj...
Ona zna zbog cega ima cilj ili ima naviku da ima taj cilj.
Zar je apsurdno zeleti da ti se najveci lazov na svetu sa prelepim recima javno uvlaci?
Ne nije apsurdno ,jer tako pokazuje ili potvrdjuje vise stvari, od dominacije, do motivacije da to cini, a upravo ta motivacija je , zato sto ljudi mnoge stvari rade , a ne razumeju celu sliku, mozda glavna stvar...

Ljudi ne gledaju da li je pametno slediti nekog zbog ovoga ili onoga, zbog misli.
Vec gledaju, tvrdoglavi pera ga sledi, lukavi mirko ga sledi, koristoljubivi djordje ga sledi, aha......taj je vredan za postovanje i pracenje....i krene uzdizanje doticne licnosti...

Hijararhijski kriterijumi su mnogo razliciti i od logickih i od kriterijumskih po nekom kriterijumu pojedinacno.
Hteli to ili ne, danas je ljubav okrenuta hijararhijskom , i dok je nekad hijararhijsko bilo u jasnoj vezi sa novcem, kvalitetom zivota, i kvalitetom karaktera, danas je hijararhijsko imidz, tj ne postoji jasna veza izmedju ta dva....zahvaljujuci medijima.

ma mnogo se ovde sve to shvata ozbiljno, to su povrsne zezancije, nekad se stvore fina prijateljstva ili veze, ali uglavnom sve ostane na neobaveznim caskanjima...
ko toliko ulazi u te price da to toliko moze da ga menja i da utice na njegov RL..i kakvom ocaju neko mora da bude da mu normalan zivot zavisi od toga..?
ako se stvarno veze za nekog vezao se, to je moglo da mu se dogodi bilo gde..mozda ce imati srece, mozda nece..to se nikad ne zna...:D

takoe..saglasan..

Takve i ne primete da su promenjene....
To polako ide, ne raste ti brada ili brkovi....

ma to su onda neki izgubljeni slucajevi ili romanticne klinkice od eventualno 17 godinica..
ko koliko toliko bistrog uma donosi zakljucke tako olako...
nego sta je poenta teme tacno, ako postavljac moze da onako u par reci kaze..
nisam ironicna, nego stvarno nesto smo se ovde rasplinuli...:)

Poslednja izmena:

Pitanje je sta je nagrada?Kakav im je RL ako je to nagrada.Naravno, da ne otkrivam sve o sebi, jer da sam htjela napisala bih puno ime i prezime, ali ono glavno, zivotnu dob, bracno stanje , djeca to ne tajim.To je moj zivo koji volim.Ko zna mozda se negdje na Krsti raspravljam sa svojom djecom?To bi bilo pravo.

Moguce je moguce,znam jedan primerak te sorte koji je spreman na sve bez obzira na posledice i na okolinu u kojoj zivi.
A svet ko te pita.....

Back