sad si otišla predaleko... jedno je povremeno, drugo je konstantno praćenje poruka pre i posle....i ti stalno menjaš nešto izjave..te nije rekao da je oženjen, a sad su drugari koji pišu blogove..naravno da ćeš proveriš ako nekog nema rl, da nije na netu, šta piše..kako je......govorimo o principu prelistavanja i praćenja onih koji su nas zaintrigirali i imamo različita mišljenja.....dakle, ti kažeš da i pored toga što je neko okej imaš potrebu da pratiš o čemu piše. i to jeste manir..na određenim temama govori društvo koje se zna....meni je forum mesto za javnu diskusiju..javno to je suprotno od privatnog.. nema razloga da se ljutiš..
patak je imao dobru opasku kako kroz priču o nekoj temi, naveo je nekog patološkog lika iz fima, oko koje je započela priča... možeš itekako da saznaš dosta toga o nečijim vrednosnim kriterijumima, ukusu, interesovanjima... vrlo dobro možeš da izgradiš početno mišljenje, koje kasnije, kroz razgovor kristališeš.....i to su teme koje nisu muvo sam se, spavao sam, anal, da li ste spavali sa vašim psom....
dobro, to su sad različiti pristupi i interesovanja i motivi i svaša nešto.....niša strašno što i tu razlike postoje....tako treba.
mala, nije net samo Krsta...forum, pa forum... ( :
lep dan, dodži nam sutra na dan Treći

mada mislim da smo sve uglavnom rekli. videćemo.. i nije da se ne razumemo....