zamisliti osvetu :)

I ja sam za onu vrstu osvete kada osoba sama shvati šta je uradila. Mislim, da li ću bolje da se osećam nakog što je udarim ili joj raznesem glavu?
Neću, baš. Da, lep osećaj oslobođenosti, ali prekratko traje.
Još ja treba se kajem zbog toga (ako je u pitanju neka velika glupost, kao ubistvo npr.)

i...
Mene prosto očarava rečenica: Ostani đubre do kraja.
Najbolje je da se kaže kada ne shvate onu poruku, i posle osvete.

DisMisaL:
VisionOfDisorder:
Mada to meni vuche na ratni zlochin, don't you think?
Samo sanjaj... Ne bih se tako svetio za krv, pogotovu ako je pala u nečem što nosi znak haosa, gde se ne mogu rašlučiti manje krivi od istinskih grešnika. Uzroci i posledice, mi, vi, oni, sve je to previše da bi razmišljao o osveti.

Drago mi je da je tako.

LPhoklica:
I ja sam za onu vrstu osvete kada osoba sama shvati šta je uradila. Mislim, da li ću bolje da se osećam nakog što je udarim ili joj raznesem glavu?
Neću, baš. Da, lep osećaj oslobođenosti, ali prekratko traje.
Još ja treba se kajem zbog toga (ako je u pitanju neka velika glupost, kao ubistvo npr.)

i...
Mene prosto očarava rečenica: Ostani đubre do kraja.
Najbolje je da se kaže kada ne shvate onu poruku, i posle osvete.

Osveta ja dobra. Probaj. Ili nemoj, desice ti se nekad. Pa cesh onda imati iskristalisano mishljnje o tome.

@crveno@----> Hocesh.

LPhoklica:
Well, well, well... look what the cat dragged in.

Odbiću... sa jako kratkim objašnjenjem.
Ja to tek trebam da nauchim. Stalno mislim da mogu uraditi neshto takvo (da odbijem onoga ko je meni uchinio neshto nazao), ali kad dodje do te situacije, opet pristanem da pomognem.

Jadno, ali ne mogu protiv sebe.

Ili trebam da vjezbam?

:!: Pade mi na pamet da se nikad u životu nikome nisam osvetila. Hmmm...
Nije mi čak ni palo na pamet.
Brzo se ohladim, odljutim.
Postanem ravnodušna.
A ko onda da se sveti?!
Ma gubljenje vremena - to je osveta. :D

osveta..
hehe..
predosetiti onaj trenutak za stolom..postarati se da osoba do stola stigne uz saznanje shto veceg broja njoj bitnih ljudi..po mogucstvu preko njih..onda, sa malo sazaljivog prezira maskiranog u razumevanje..prihvatiti..i odraditi uslugu poshteno..tako da je nikada, niko, nikako ne moze prevideti.. kao pomoc..onome ko nije dorastao problemu..
po potrebi neupadljivo podsecati na to..
ako trenutak za stolom izostaje..postarati se da iskrsne..
hehe..oprobano..

Back