Koliko ti on realno treba za posao ako je tu vec samo 2 radna dana?
Wow,, evo sta je problem....
Kad dodas ostale savete sa ove teme, jasno je da ko ce koga nego srbin svoga , da zaebe..
Eto otud reakcije na dogadjaj koji na balkanskom jeziku koji ocigledno svi koriste ovde, znaci nisi mi toliko potreban, pa te sklanjam malo dalje...
E sad, menadzerski se tako ne radi kako si ti odradila...a opet ti kazes da si CEO.
Osoba se duri ako misli da je zakinuta...onda se tako i resava....
E sad, gde sve zakinuta, da li u balkanskom samo pare su bitne, ne i ideja, u balkanskom ja ti cuvam ledja, a to ne vredi nista ili nesto trece, to ja ne mogu da sudim...
Ceste su balkanske peripetije da se ne vrednuje nista osim udela u kapitalu, a opet tesko ce ijedna firma da opstane, jos start up , ako se svako odnosi prema ulozenom kapitalu....to je tek izuzetno tesko , skoro nemoguce da opstane..
Britanci imaju svoje knjigovodstvene metode utvrdjivanja doprinosa, gde se vrednuje i jednodnevna uplata na racun firme, npr depozit od 1 dana u iznosu od 100 000e, moze doneti cak 4% udela u profitu firme, od par miliona vrednosti...sto je apsurd balkancima...
A da ne pricam koliko dobra ideja vredi...to je tek apsurd danas, kad su sve lopovi u svakom delu trzista..
Vidim da nikom nije jasno zasto neke reakcije osobe....sto je zacudjujuce....osim ako nisu svi ovde na forumu samo radnici i ono bleja...