Zamislite sledeću situaciju

Kad sam otvarala firmu hteo je da ulozi i da se pola vodi na njemu

Ja to nisam htela iz više razloga

1. duri se cijelog života
2. I sama nisam znala gde će me put odvesti otvorila sam 2020 u martu a tad se svjet zaustavio i nismo znali koliko dugo će da traje niti kako će dvd to da se završi! Uspjeti ili pasti ako padnem pala sam sama
3. Duri se
Dobro si uradila što nisi otvorila firmu zajedno sa njim. Da ne govorim da bi i profite delila sa njim, a ti većinu radila. To je parazitski sa njegove strane.
Postoji šansa da bi pokušao da te izbaci ili preotme posao. Čim se toliko duri znači da i nije baš korektan čovek već neko ko se "useljava u tuđu kuću nepozvan" takoreći.

Ja tu vrstu parazita teram što dalje od sebe. Najgora vrsta. Koja želi ceo život/posao da ti preuzme. Znam par slučajeva gde su tako ljudima oteli poslove i otuđili firme. Razumem da je to tvoj brat, ali je očigledno neko ko ne razume gde mu je mesto niti da ume da prihvati odbijanje. Vrlo nekorektno od njega!
Nisi ti dužna da otvaraš svoju firmu na njega niti sa njim.:roll:

Ja bih mu eventualno ponudio pomoć oko otvaranja njegove firme i to je to. Ako neće ne mora.
Meni bi verovatno laknulo što je dao otkaz.

Najgore od svega je što će za par meseci doći da kuka da ga ponovo zaposliš.:roll::fdlan:
Garantujem ti.:lol:

Koliko ti on realno treba za posao ako je tu vec samo 2 radna dana?
Wow,, evo sta je problem....

Kad dodas ostale savete sa ove teme, jasno je da ko ce koga nego srbin svoga , da zaebe..

Eto otud reakcije na dogadjaj koji na balkanskom jeziku koji ocigledno svi koriste ovde, znaci nisi mi toliko potreban, pa te sklanjam malo dalje...

E sad, menadzerski se tako ne radi kako si ti odradila...a opet ti kazes da si CEO.
Osoba se duri ako misli da je zakinuta...onda se tako i resava....
E sad, gde sve zakinuta, da li u balkanskom samo pare su bitne, ne i ideja, u balkanskom ja ti cuvam ledja, a to ne vredi nista ili nesto trece, to ja ne mogu da sudim...

Ceste su balkanske peripetije da se ne vrednuje nista osim udela u kapitalu, a opet tesko ce ijedna firma da opstane, jos start up , ako se svako odnosi prema ulozenom kapitalu....to je tek izuzetno tesko , skoro nemoguce da opstane..

Britanci imaju svoje knjigovodstvene metode utvrdjivanja doprinosa, gde se vrednuje i jednodnevna uplata na racun firme, npr depozit od 1 dana u iznosu od 100 000e, moze doneti cak 4% udela u profitu firme, od par miliona vrednosti...sto je apsurd balkancima...
A da ne pricam koliko dobra ideja vredi...to je tek apsurd danas, kad su sve lopovi u svakom delu trzista..

Vidim da nikom nije jasno zasto neke reakcije osobe....sto je zacudjujuce....osim ako nisu svi ovde na forumu samo radnici i ono bleja...

Wow,, evo sta je problem....

Kad dodas ostale savete sa ove teme, jasno je da ko ce koga nego srbin svoga , da zaebe..

Eto otud reakcije na dogadjaj koji na balkanskom jeziku koji ocigledno svi koriste ovde, znaci nisi mi toliko potreban, pa te sklanjam malo dalje...

E sad, menadzerski se tako ne radi kako si ti odradila...a opet ti kazes da si CEO.
Osoba se duri ako misli da je zakinuta...onda se tako i resava....
E sad, gde sve zakinuta, da li u balkanskom samo pare su bitne, ne i ideja, u balkanskom ja ti cuvam ledja, a to ne vredi nista ili nesto trece, to ja ne mogu da sudim...

Ceste su balkanske peripetije da se ne vrednuje nista osim udela u kapitalu, a opet tesko ce ijedna firma da opstane, jos start up , ako se svako odnosi prema ulozenom kapitalu....to je tek izuzetno tesko , skoro nemoguce da opstane..

Britanci imaju svoje knjigovodstvene metode utvrdjivanja doprinosa, gde se vrednuje i jednodnevna uplata na racun firme, npr depozit od 1 dana u iznosu od 100 000e, moze doneti cak 4% udela u profitu firme, od par miliona vrednosti...sto je apsurd balkancima...
A da ne pricam koliko dobra ideja vredi...to je tek apsurd danas, kad su sve lopovi u svakom delu trzista..

Vidim da nikom nije jasno zasto neke reakcije osobe....sto je zacudjujuce....osim ako nisu svi ovde na forumu samo radnici i ono bleja...
Napravio si atomsku fiziku i berzansku špekulaciju od običnog staračkog doma ili doma za disabled/onemogućenu populaciju.
Očigledno je čime se ona bavi ako je medicinska sestra i ako je CEO. Dakle nema atomske fizike niti berzanskih intelektualnih zezancija.

Njen brat nije uložio ništa, a hoće sve i ceo život na tuđim plećima da jaše. Zato što je muško i naviklo još kod Tita.
Mada Bosanci su specifični po tom kolektivisanju i kolektivnom vlasništvu izgleda. Ko kupi stan ili otvori firmu odmah mu se nacrtaju poneki negde.
Topla duša slovenska.:zaljubljena::roll: Not so much actually!:bljak:

Back